Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2013 19:57 - Полицаят, който уби ром в Баня: Веднъж ме удари с брадва, втори път не успя!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 918 Коментари: 0 Гласове:
0
http://www.blitz.bg/news/article/190989                 Каква безумна дяволска сила ръководи повечето цигани. Толкова труд влагат да крадат, ако го влагаха в необходими дела, щяха да си изкарват хляба и да спят спокойно. Нямало какво да работят?! Толкова земя чака работници. Родителите ни работиха за стотинки. Оцеляха и те, и ние, потомството им. Големите крадци в държавата са тези, които не знаят да посеят семенце, да посадят растение или дръвче и т.н. Този, който не знае да се труди, лесно съсипва, с алчност краде произведеното и спечеленото с много труд от другите. Това е лудост и безумие!!!!! За жалост наградата за злото не винаги идва според нашето човешко очакване и време, затова много хора или злобеят, или и те подражават на безумците.
                 Писала съм и пак ще напиша това, което е дадено не на мен, а на друга жена в Господа, че демокрацията ни се даде, за да изявим истинската си същност. Затова накрая на Новия завет пише, който върши неправда, да продължава да върши...

  
        Из "Откровението на свети Йоана Богослова" 22-ра глава ПОСЛЕДНА :

ГЛАВА 22.

1. И показа ми чиста река с вода на живота, бистра като кристал, изтичаща от престола на Бога и на Агнеца.
2. Посред главната му улица и от двете страни на реката стои дърво на живота, което дава дванайсет пъти плодове, като всеки месец ражда своя плод; листата на дървото служат за изцеление на народите.
3. И не ще има вече никакво проклятие: престолът на Бога и на Агнеца ще бъде в града; Неговите раби ще Му служат
4. и ще видят лицето Му, а името Му ще бъде на челата им.
5. И нощ не ще има там, и не ще имат нужда нито от светило, нито от слънчева светлина, защото Господ Бог ги осветлява; и ще царуват вовеки веков.
6. И рече ми: тия думи са верни и истински; Господ, Бог на светите пророци, изпрати Ангела Си, за да покаже на Своите раби, какво трябва да стане наскоро.
7. Ето, ида скоро: блажен е, който пази пророчествените думи на тая книга.
8. И аз, Йоан, гледах и чувах това. А когато чух и видях, паднах да се поклоня пред нозете на Ангела, който ми казваше това;
9. а той ми казваше: Стой, не прави това! понеже аз съм съслужител твой и на братята ти пророци и на ония, които пазят думите на тая книга; Богу се поклони.
10. И ми каза: не запечатвай пророчествените думи на тая книга, понеже времето е близко.
11. Неправедният нека върши още неправда; нечистият нека се още скверни; праведният нека върши още правда, а светият нека се още осветява.
12. Ето, ида скоро, и отплатата Ми е с Мене, за да въздам всекиму според делата му.
13. Аз съм Алфа и Омега, начало и край. Първият и Последният.
14. Блажени са, които изпълняват заповедите Му, за да имат право да ядат от дървото на живота и да влязат в града през портите.
15. А отвън са псетата, магьосниците, блудниците, убийците, идолослужителите и всеки, който обича и върши лъжа.
16. Аз, Иисус, изпратих Своя Ангел да ви засвидетелствува това в църквите. Аз съм коренът и родът Давилов, утрената и светла звезда.
17. И Духът и невестата казват: дойди! и който чува, да каже: дойди! и който е жаден, да дойде, и който желае, нека взема от водата на живота даром.
18. И аз свидетелствувам всекиму, който слуша пророчествените думи на тая книга: ако някой прибави нещо към тях, нему Бог ще наложи поразите, за които е писано в тая книга;
19. и ако някой отнеме нещо от думите на книгата на това пророчество. Бог ще отнеме дела му от книгата на живота и от светия град и от написаното в тая книга.
20. Който свидетелствува за това, казва: да, ида скоро! Амин, да, дойди. Господи Иисусе!
21. Благодатта на Господа нашето Иисуса Христа да бъде с всички вас. Амин.
Гласувай:
0
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 11595266
Постинги: 14720
Коментари: 2346
Гласове: 9293
Архив
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031