Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 14:18 - Внимание, разпространете спешно! Това момче е изключително опасно! Полицията го издирва под дърво и камък
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 779 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://novinata24.com/?p=17871

Внимание, разпространете спешно! Това момче е изключително опасно! Полицията го издирва под дърво и камък IwKa авг 26th, 2015 0 Comment

image

Снимка: МВР

Емил е въоръжен с нож и много агресивен

Полицията във Велико Търново издирва 16-годишен беглец от интернат в дряновското село Керека. Емил Рашев напуснал сиропиталището миналия петък. В понеделник през нощта младежът заедно с други две момчета от сиропиталището са извършили редица кражби в свищовското село Алеково, пише „Труд“.

Полицията вече е задържала двете деца, но Емил Рашев все още е в неизвестност, обявен е общонационално издирване, а криминалисти разпространиха снимката му. От Областната дирекция на МВР в старата столица дадоха и подробно описание на лицето. Момчето е високо 160 см, със средно телосложение, леко прегърбено, мургав цвят на кожата, овално лице, кафяви очи, клепнали уши. За последно е забелязан на 25 август около 14 часа в района на вилната зона на Дряново като е бил облечен със синя спортна тениска с щампа № 6 на гърба.

Опасният младеж е от свищовското село Александрово. Местните жители, както и хората от съседните села добре познават Емил. Описват го като опасен рецидивист и не се учудват, че е избягал от интерната и отново вилнее в района. Поредната му жертва е 80-годишната Елена Тодорова, която нападнал преди два дни и заплашил като опрял нож в гърлото и.

В нощта срещу 26 август, невръстният апаш за по-малко от два часа и помагачите му успели да натрошат шест автомобила и да върлуват в дома на бабата.

„Нахлуха в жилището ми около 1 часа през нощта. Бандитът извади нож, опря го в гърлото ми и заяви: „Сега ще те заколя!“. Другото момче каза: „Избягах от затвора и много лесно ще те заколя“, разказва старицата.

Тя споделя, че не познава злосторниците, които я удряли с юмруци в лицето. Ритали я с крака по цялото тяло и крещели: „Давай пари“. После отнесли от дома на беззащитната жена газова бутилка,тенджера, моторна резачка и телевизор.
След като напуснали къщата на бабата, дръзките крадци задигнали автомобил и напуснали селото.

„Около 5 часа сутринта ме събудиха от полицията. Съобщиха ми, че колата е намерена между Павликени и село Стамболово. Не става за нищо, цялата е разпиляна. Същото това момче, което задигна колата, преди година беше пребило възрастна жена в Александрово за пенсията и„, сподели Тодор Тодоров.

В родното село на Александрово никой не иска да чуе за него. Дори и близките му. Неговата баба Айше Ахмедова твърди, че не разговаря с него. „Дори вече съм му забравила физиономията. Отдавна не съм го виждала, нито съм го чувала. Полицаи идваха да го търсят у дома, но и на тях казах, че не знам къде е“, заяви бабата на непълнолетния престъпник.

Чичото на Емил-Филип Иванов пък казва, че и той си е патил от злия нрав на младежа, който неведнъж е налитал да го бие.

Срещу Емил Рашев е образувано досъдебно производство. Издирването и разпитването на свидетели продължава./petel.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на novinata24.com ще Ви бъде благодарен. - See more at: http://novinata24.com/?p=17871#sthash.MovBDIxM.dpuf





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13777997
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930