Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 23:20 - Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1314 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://bultimes.com/blog/islyamska-darzhava-balkanite-shte-badat-udaveni-v-kravta-na-nevernitsite/


Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците Публикувано на 17.09.2015  в Свят  

Плашат, че ще се лее кръв в Босна и Македония

Ислямистите заплашиха Балканите с кървава баня, съобщи македонският в. “Вечер”.

“Босна и Херцеговина, пращаме ви муджахидини, ще се търкалят много глави”, закани се “Ислямска държава” в зловещо видео в интернет.

Според джихадистите Македония, Косово и Албания са в последната фаза на усвояване на Балканите и формирането на ислямски халифат.

“Радвайте се, балканци, идват по-добри дни, пристигат мюсюлмани, ние сме ислямският халифат”, казват джихадистите чрез религиозната песен касида.

В клипа с продължителност 22 минути радикалните ислямисти твърдят, че първа ще падне Сърбия, след това идва ред на Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина и накрая Македония, Албания и Косово, с което тяхната власт ще се разпростре върху целите Балкани.

“Радвай се, Черна гора, идваме скоро. Ще бъдеш нашето ново място, ние сме ислямски халифат. Радвайте се, Албания, Косово и Македония. Ще върнем шериата, ние сме ислямски халифат”, казват фанатиците.

“Ислямска държава” призова своите съмишленици да организират жестоки атаки против “диктаторите в Албания, Македония и Косово”.

“Поставяйте им експлозиви под колите и в домовете. Отровете водата и храната им.

Убивайте ги на всяко място”,

зоват джихадистите. Преди дни 5-има терористи бяха арестувани при опит да отровят водата на косовската столица Прищина.

Във видеото “Ислямска държава” се обръща и към американския президент. “Радвай се и ти, Обама, победата ни принадлежи на нас, ние сме синовете на исляма, ние сме ислямски халифат”, се казва в останалите строфи от касидата.

Ислямистите поискаха от техните поддръжници на Балканите да се присъединят към тях в сраженията в Ирак и Сирия, където щели да живеят достойно със семействата си.

източник: 24часа




Гласувай:
5



1. ravramov - Вече 2015 години богоборците водят война
18.09.2015 09:42
срещу светата Православна Църква, но тя е обречена на неуспех, защото Сам Господ е обещал, че портите адови няма да надделеят над Църквата.
Народът български ще оцелее, само и единствено ако се обърне отново към Православната си вяра, от която се отрече след 1944 г.
цитирай
2. bogolubie - Точно така е. Но трябва Народното събрание да се отрече от атеизма и да призове Бога!
18.09.2015 12:46
Поне да пускат "Отче наш" преди да започнат работа. Тогава нещата ще се обърнат в наша полза. Единично хората търсят Бога. Но относно личността на народа, трябва властимащите да вземат съдбоносното решение. В Турция не започват заседание без молитва, а нашите се срамуват за Бога, защото са ослепени от алчност и грях и не виждат Светлината. Нашият Бог е живият и истинен Бог, Бог, Който ни създаде, Който ни изкупи от греховете ни и ни спасява за вечен живот!!! Моля Го коленопреклонно духом и телом да ни се яви, да се всели в сърцата ни и да ни ръководи, за да живеем угодно на Него и спасително за нас! Амин!!! Да бъде!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13775509
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930