Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2015 22:31 - НИЩО НЕ СЕ ЛЕКУВА ВЪНШНО...
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 448 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
http://bg.checkonline4you.com/lekuvane-vynshno/


НИЩО НЕ СЕ ЛЕКУВА ВЪНШНО…

Трябва да разберем нещо много просто, трудно е да се асимилира, но е много просто: Тялото е отражение на вътрешната енергия на човека, отражение на душата. Състоянието на тялото отразява единствено състоянието на душата ни. Човек може да направи хиляди неща,опитвайки се да промени тялото, но тези неща не променят душата. Човек може да се излекува бързо, за известно време болестта се отдръпва, но след това се връща.

Защото не е имало промяна в източника на болестта. Физическото ни тяло е 1% материя и 99% енергийно поле. И тази енергия е това, което диктува как да се проявява материята. Ако нашата енергия, нивото ни на вибрации е засегнато, се проявява физически в тялото. И да се опитваме да ремонтираме тялото, без поправка на енергийната ни част, след време това се оказва контрапродуктивно.

Това не означава, че не трябва да ходим на традиционната медицина. Предимството на тази медицина е, че ни удължава времето. Операциите, хапчетата, ти дават време, за да откриеш източника на тази болест. Тялото със своята мъдрост, възпалява зоната, за да те обездвижи, да те спре и да се замислиш. А какво правим ние? Вземаме противовъзпалително и започваме да мърдаме, вместо да се замислим: ако тялото ми възпалява тази зона, за да не се мърда, означава, че има причина. И не е физическа причина, а духовна. Например, ако е засегнато коляно, крак, ходило, иска да каже, че пътя, по който вървиш в живота, не е подходящия за теб, затова болката те спира. Всеки инцидент, болест, ситуация е манифестацията на нещо, което вече е прекъснато, счупено, болно, в енергийната част, която съответства на засегнатата зона от тялото.

Ако имаме злополуки, катастрофи, порязвания, повтарящи се препъвания, изгаряне с ютия, на фурната, на тигана, с вряла вода, всичко, абсолютно всичко, каквото ви се случи, също е предизвестие, че има прекъсване на енергийната ни система. В зависимост от засегнатите ни органи или части на тялото, посланието е различно.

 

Трябва да се научим да слуша



Тагове:   лечение,   но вътрешно,


Гласувай:
0



1. django - "Физическото ни тяло е 1% м...
12.04.2015 12:32
"Физическото ни тяло е 1% материя и 99% енергийно поле".

Това как ще го разтълкувате. Опитвам се да разбра смисъла защото ми звучи някак много метафизично.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13783176
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930