Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 19:26 - Скандално! Нова ИЗМАМА залива страната! Закона е БЕЗСИЛЕН??? Прочети още на
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандално! Нова ИЗМАМА залива страната! Закона е БЕЗСИЛЕН??? Published by Prochetime on January 29, 2014

http://prochetime.com/procheti/скандално-нова-измама-залива-странат/

Поредната, нова, вълна от измами, залива страната! За разлика от досегашните практики, обаче, тази е много по-лесна, проста и най-важното – трудно доказуема! Тези три фактора, са толкова благоприятни за родните мошеници, че бумът, който в момента е в разгара си, няма изгледи скоро да спре! Имате ли електронен подпис? Да? Лошо! Вие сте потенциална жертва на обири, в невиждани размери! Именно чрез електронните подписи, измамниците, могат да се сдобият с Вашето движимо и недвижимо имущество, за няколко минути, без дори да разберете! Е, ще разберете, де, когато Ви продадат апартамента и колата! И ако се разминете само с тези двете, ще е добре! Най-общо казано мошениците действат по следният начин, те копират, напълно незаконно, електроните подписи и печати, от фирмени активи. Този вид подписи дават достъп до агенцията по вписванията и още много институции, съответно и до личните данни на собствениците, фирмени печати, документи и каква ли още не информация, която би трябвало да е конфиденциална! След като са се сдобили с нужната им информация, мошениците, по най-бързият начин, мошениците прехвърлят на името на някой ром, срещи 200 лева, цялото налично имущество! После ромът, изчезва безследно, а всичко прехвърлено започва да се разпродават, без реалният му собственик да може да направи каквото и да е! За съжаление, това е едно от най-трудно доказуемите престъпления, а в повечето случаи, мошениците минават между капките на правосъдието! В същото време, техните жертви, остават, буквално, на улицата, понеже собствеността им, за която, в повечето случаи са работили цял живот, е разпродадена, напълно!


ДВА КОМЕНТАРА:

 Elka Veleva ·  Top Commenter · Sofia, Bulgaria

За целта всеки недвижим имот трябва да е на името на повече от един човек Т.е. обща съсобственост на съпрузи, деца и родители и т.н.



Aleksandar Yuchev ·  Top Commenter · ВВОВУ "Васил Левски"

Какво искаш да кажеш Елке, че като е на повече от един собственик не могат да ти го вземат или могат?!?!?! Понеже израза "За целта" подсказва, че за да се случи това трябва да е изпълнено условието което ти поставяш.... А лично аз мисля, че искаш да кажеш обратното....

 













Тагове:   нови измами,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13819747
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930