Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2013 06:41 - ОБРАЗИТЕ НА ДЕЦАТА И ЖЕНИ В РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С „БЕЖАНЦИ“
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 433 Коментари: 0 Гласове:
0



Сряда, Декември 04, 2013
ОБРАЗИТЕ НА ДЕЦАТА И ЖЕНИ В РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С „БЕЖАНЦИ“
http://obshtestvo.net/образите-на-децата-и-жени-в-рекламната/


Вихри се медийна офанзива, която да неутрализира нарастващото обществено недоволство срещу неограничения прием на нелегални емигранти – „бежанци“. Централно място в тази офанзива се отделя на образите на децата и жени, представяни като символи на невинност. Целта е събуждане на състрадание. С масирана пропагандна кампания на българските граждани се внушава чувство на дълг и отговорност. Цели се нашенецът да забрави, че най-богатите държави в света не приемат сирийци като бежанци (Саудитска арабия, САЩ, Китай, Канада, Русия, Катар, Япония, Оман, Австралия…), а богатите европейски страни сложиха квоти за прием (Германия, Австрия, Франция, Швейцария, Норвегия). Правозащитниците мълчат по този въпрос.

Все по-очевидно става, че много от жените и децата идващи в България са от семейства на бойци сражаващи се на страната на Ал Кайда. Тези мъже ще имат право да дойдат при съпругите си в България, след като последните получат бежански статут. Чрез бежанските статути на практика се получава българско гражданско и се създава огромна маса бъдещи избиратели.

Не може български политици и анализатори с лека ръка да обясняват, че няма заплаха за националната ни сигурност и да представят всичко в бели краски. В Африка има цели военни отряди от деца, в Сирия има деца снайперисти.  В Афганистан обучението на деца за талибани е традиция от десетилетия. Децата по такива места често са част от военните конфликти. Още в началото на сирийския конфликт  жени участваха във въоръжените действия, и от двете страни, а скоро във Волгоград стана поредният терористичен акт извършен от жена, която взриви цял автобус. Твърдението, че щом едно лице е жена или дете, то няма никакви рискове за бъдеща терористична дейност са несъстоятелни. Вече се изтъква, с цел приспиване на общественото недоволство от нелегалната имиграция, колко голям е броят на децата от Сирия дошли у нас. Прави се манипулация, като не се дава процента деца сред цялата маса регистрирани и нерегистрирани нелегални имигранти. По този начин се получава грешна  представа  за реалния процент деца.

Освен това образите на децата се използвани като своеобразен медиен щит, който да приспи всякакви притеснения за националната ни сигурност.  Може би втората цел на тези внушения е хората да забравят, че децата порастват и стават големи. По време на интифадата палестинците използваха децата като жив щит, изпращайки ги на предна линия на сраженията. Сега наблюдаваме нещо като медийна интифада срещу естествената реакция на съпротива на българския народ, спрямо плановете за заселване на държавата ни от големи маси нелегални имигранти, обявени от лобисти и политици  за бежанци. Може да очакваме лобистите за заселването на България да усилят медийната обработка на общественото мнение с нови материали за това, колко много невинни жени и деца идват у нас.

Медийните манипулатори отклоняват вниманието на обществото от това, че единственото, което България трябва да прави е да принуди Турция, която взе 100 млн. евро от ЕС за бежанците, да се грижи добре за тях, да не им прави условията им лоши, за да искат те да идват тук, и незабавно да арестува всички каналджии, които необезпокоявано действат на нейна територия. България трябва да връща незабавно всички нарушители в Турция и да възстанови перфектно функциониралата система за гранична охрана, действала до 2000 година. Всички медийни адвокати на заселването и манипулативните им пропагандни кампании трябва да бъдат спрени.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13816091
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930