Постинг
06.04.2013 23:32 -
ВНИМАВАЙТЕ!!! СИРЕНЕТО ОТ ПАЛМОВО МАСЛО ПРИЧИНЯВА РАК!!!ВИЖТЕ ОЩЕ!!!
ВНИМАВАЙТЕ!!! СИРЕНЕТО ОТ ПАЛМОВО МАСЛО ПРИЧИНЯВА РАК!!!ВИЖТЕ ОЩЕ!!!
Качено от Adminka на April 5, 2013
http://www.gledaigo.com/внимавайте-сиренето-от-палмово-масло/
Категория:
Новини
Advertisement:
Според проф. Донка Байкова от Медицинския университет то не може да се преработи от организма, като има риск от туморни процеси. Бялото сирене от мляко пак ще е от палмово масло. За това съобщиха производители, след като Върховният административен съд отмени наредбата за изискванията към млечните продукти. Наредбата забраняваше в едно предприятие едновременно да се прави сирене от мляко и сирене с растителни мазнини. Сега това пак стана възможно и вече никой не може да каже какво точно има в сиренето. Освен това, названията "имитиращ продукт" и "деликатес" се заличават. Сиренето си е сирене. Само от списъка на съставките с дребен шрифт можем да разберем какво точно ядем. "За да не изтича от калъпите, палмовото масло се втвърдява при висока температура и в присъствието на водород. Тогава ненаситените мастни киселини, които в това масло са 50%, се превръщат във форма, която организмът не може да преработи. Повишава се лошият холестерол, трайно се вдига кръвното и има висок риск за отключване на туморни процеси", обясни за в-к "Преса" проф. Донка Байкова от Медицинския университет. Връща се анархията в сектора, категоричен беше собственикът на фирма в бранша Симеон Присадашки. Изтояник:inews.bg
Качено от Adminka на April 5, 2013
http://www.gledaigo.com/внимавайте-сиренето-от-палмово-масло/
Категория:
Новини
Advertisement:
Според проф. Донка Байкова от Медицинския университет то не може да се преработи от организма, като има риск от туморни процеси. Бялото сирене от мляко пак ще е от палмово масло. За това съобщиха производители, след като Върховният административен съд отмени наредбата за изискванията към млечните продукти. Наредбата забраняваше в едно предприятие едновременно да се прави сирене от мляко и сирене с растителни мазнини. Сега това пак стана възможно и вече никой не може да каже какво точно има в сиренето. Освен това, названията "имитиращ продукт" и "деликатес" се заличават. Сиренето си е сирене. Само от списъка на съставките с дребен шрифт можем да разберем какво точно ядем. "За да не изтича от калъпите, палмовото масло се втвърдява при висока температура и в присъствието на водород. Тогава ненаситените мастни киселини, които в това масло са 50%, се превръщат във форма, която организмът не може да преработи. Повишава се лошият холестерол, трайно се вдига кръвното и има висок риск за отключване на туморни процеси", обясни за в-к "Преса" проф. Донка Байкова от Медицинския университет. Връща се анархията в сектора, категоричен беше собственикът на фирма в бранша Симеон Присадашки. Изтояник:inews.bg
Сутеньори и проститутки изнасилиха футбо...
СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД ОЩЕ НЕЗАПОЧНАЛ ДАВА ...
БНТ взе пари от агенти на ДС, обвиняем, ...
СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД ОЩЕ НЕЗАПОЧНАЛ ДАВА ...
БНТ взе пари от агенти на ДС, обвиняем, ...
Следващ постинг
Предишен постинг
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.