Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2012 09:28 - СТИГА СМЕ ДАВАЛИ ВЛАСТ НА МАРИОНЕТКИ, КОИТО НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА !
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.12.2012 22:41


       
СТИГА СМЕ ДАВАЛИ ВЛАСТ НА МАРИОНЕТКИ, КОИТО НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА !

http://volensiderov.com/?p=46

Каквото ни нареди НАТО, това ще направим, каза премиерът пред дни. И за да е по-ясно за жителите на Банкя, добави, че Сирия се извинила за снаряда, значи е виновна, сиреч ще сме на страната на Турция във военния конфликт.

Пропусна дребния факт, че снарядът се оказа натовски, вече както вече стана ясно. А Сирия натовско оръжие няма. Турция има. Всеки да сметне колко е две и две.

Ердоган е днешният Хитлер. Управлява като него и използва същите провокации. Втората световна война започна с инсценирано нападение на Полша спрямо Германия. Възможно е третата световна война да започне с театъра: „снаряд бе изстрелян към Турция, след като беше изнесен от там за тази цел”.

Къде сме ние? Отново на страната на Хитлер, само че в неговия турски вариант. На тези, които се заблуждават, че Реджеп Таийп Ердоган е светски държавник от модерен тип, ще кажа, че и през 14 – ти век е имало наивници у нас, които са вярвали, че нахлуващите орди от селджуци са част от пейзажа – нещо, което дори може удобно да се използва в отмъстителни битки срещу други православни владетели в региона. За малко ще ги използваме тия с чалмите да чопнем нещо от колегата от съседното княжество, пък после ще ги разкараме.

На тези наивници главите са им се търкулнали по Царевец. А чалмалиите се задържали пет века, не щеш ли. Между другото, докато секли главите на тогавашните наивници, викали „Аллах уакбар!” Днес техните вероприемници викат същото, докато палят живи хора или ги хвърлят от високи покриви в Сирия.

Днешните наивници в България наличат тези изроди, които палят живи хора „бунтовници”, „борци срещу режима на Асад”. Коментатори и медии повтарят като папагали демагогията на CNN и други високоговорители на лъжците от Вашингтон, че в Близкия Изток и Африка тече някаква „арабска пролет”. В резултат на запролетяването, президент на Египет днес е член на терористичната организация „Мюсюлмански братя”, а финансираните от ЦРУ кокичета с чалми в Либия убиха като куче този, дето им даваше пари и напътствия – посланика на САЩ. Дори коментатори-международници от старото поколение си мълчат по въпроса с лъжата, наречена „арабска пролет”. Никаква пролет няма и те го знаят прекрасно. Но пуста паничка, трябва да се пълни, а властта днес в България е слугинаж на Щатите.

Щатите пък са отдавна фалирала държава с най-големия външен дълг в света, която поддържа мита за себе си само чрез военен натиск и заплахи. Истинските господари на Белия дом – частните собственици на частното сдружение Федерален резерв, което печата от десетилетия долари без грам покритие няма да се спрат пред нищо, за да задържат властта си. А тяхната власт е огромна. Представете си, че имате печатница за пари в апартамента си и сте убедили всички наоколо, да приемат вашите пари за основна валута. Вие нямате нито златно, нито никакво друго покритие на банкнотите, които печатате и те ви струват само цената на хартията и мастилата. Срещу тези хартийки, обаче вие получавате реални облаги – услуги, храни, дрехи, автомобили, имоти, продукти на реалния физически и умствен труд. Колкото си искате, защото нямате ограничение за количеството пари, които бълвате и всички ги приемат за нещо със стойност. Вие си знаете, че нямат никаква стойност и се заливате от смях в компанията на съдружниците си и вдигате тост за глупаците, които ви правят най-великите хора на света. На ваше подчинение са президентите на САЩ, конгресмените, политиците, бизнеса, всички. Те зависят от вас, защото вие определяте инфлация, лихвени проценти и всичко произтичащо от монополната ви финансова власт. Вие нямате нужда от реална икономика, защото има достатъчно роби по света, които ще произвеждат всичко необходимо за вашите нужди срещу хартийките ви без стойност. Вие имате нужда само от мощна военна машина, с която да плащите тия, които могат да застрашат вашата властова идилия. Някой например, който си повярва и реши да направи пробив в доларовата измама. Да продава нефт например не за долари, а за иракски динари или за друга валута. Защото днес, за да си купиш нефт, където и да е по света, ти трябват долари. А от петрола се прави всичко, което ни заобикаля – от презерватива до пликчето, с което ви увиват сиренето. Не можеш да купиш петрол направо с левове, рубли, юани или с валутата на великия Евросъюз – еврото. Трябва първо да си купиш долари от господарите на Федералния резерв и тогава. Саддам Хюсеин, най-верен паж на Вашингтон допреди години, си повярва и реши да продава нефт направо за иракски динари. Това силно разтревожи господарите на Федералния резерв и Белия дом и те бързо наредиха на Буш –младши, да излъже, че Багдад крие оръжие за масово поразяване. Същият Буш, който смяташе, че Кашмир – област, за която спорят Индия и Пакистан, е нещо плетено от вълна и питаше „Не разбирам как може да се бият за един пуловер!”

Оказа се, че няма никакво опасно оръжие в Ирак. Довчерашният приятел на САЩ – Саддам, когото те въоръжаваха 10 години срещу Иран, беше обесен демократично от най-демократичната армия на света – щатската и тази екзекуция без съд беше гордо показана по всички високоговорители на господарите от Федрезерва по света – телевизии, агенции – от целия този лъжовен слугинаж, който българските папагали, наричат „авторитетни медии”. Не чух нито един юрист у нас, нито един „правозащитник” от лизачите на американски задници – хелзинските и други подобни да надигнат глас на протест: как така бесите човек без съд? Нали и най-големият престъпник, трябва да бъде осъден и тогава наказан?

Лъжата Ирак ни костваше общо 19 жертви с цивилните и десетки милиони харч от парите на българите. От обещания иракски дълг към България получихме дупката на геврека и всичко това продажните наши държавници обявиха за „успех”.

Този, който ни вкара в криминалната война срещу Ирак, се казваше Симеон – началникът на днешния премиер. Човека, когото българите посрещнаха като спасител и изпратиха с псувни. Защото той цинично демонстрира, че е дошъл да ограби каквото може от България и смята това за редно, за полагащо му се. За да не се обърка някой, за външен министър Симеон си сложи автора на фразата „Майната му на православието!”

Интересно е обаче диалектичното развитие на охранителите на Симеон. През 1996 г. при първото му идване до дефилиращия бавно мерцедес тичаше Румен Ралчев, бивш УБО. През 2001 г. тази роля вече изпълняваше Бойко Борисов – бивш ППО. Вторият спечели по точки, защото си издейства пост в МВР и оттам се изкатери до стола на началството. Докато първият, пропуснал шанса, сега се явява уж опозиция и формира самодеен театрален кръжок с рицарски сюжети. С което доказва колко е вредно, когато не си играл достатъчно с дървени саби като дете.

Симеон ни вкара във война, която не подобри, а влоши ситуацията в Ирак и региона. Там сега гърмят бомби всеки ден и фанатиците мюсюлмани се увеличават и стават все по-агресивни и опасни. Издигнатият от Симеон днешен премиер ни вкарва във война, която може да доведе много по-големи беди. Ако Турция нападне Сирия, България ще вземе участие с базите, които дадохме на САЩ безплатно, с жива сила и всякаква възможна подкрепа. Ставаме съучастник в разпалването на конфликт, който може да стане световен. Дори някои пророчества в Стария Завет сочат, че Апокалипсисът започва от Дамаск.

Какво трябва да прави България? Да не увеличава негативната енергия в света, нареждайки се ваднага на страната на очевиден провокатор, какъвто е Турция. Да обяви пълен и категоричен неутралитет, дори ако това изисква излизане от НАТО. Дьо Гол го направи през 1966 г. като протест срещу политиката на САЩ и остана в историята като велик държавник и патриот на Франция.

Слава, на която явно днешният български премиер не може да разчита. Той вместо да се опъне на лъжите на Вашингтон, козирува чинно и вдига крак за старт преди да има сигнал дори.

България трябва да има активен глас в международните форуми и организации, в които участва и този глас да казва по посока Анкара: не ескалирайте изкуствено напрежение, защото ще станете жертва на собствените си имперски болни амбиции.

България трябва да направи всичко възможно, за да запази своите граждани от опасностите на един вече тръгнал военен конфликт и ако той тръгне от Турция, да затвори границата си с тази държава.

Всичко това обаче, не може да стане, ако отново дадете мнозинство на скалъпената за доограбване на България партия ГЕРБ или подобни на нея като тази на Кунева.

Време е българите да мислят с главите си и да спрат да качват на власт националнихилисти и чужди марионетки.

Иначе турското знаме, дето се развя оня ден при мистичното посещение на Чичек, скоро ще го гледат за постоянно.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13776626
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930