Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2012 13:33 - И ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.10.2012 13:36


Alex Res:

След като Дянков освободи Мюфтийството от данъци, е решил да възроди един нов данък за раята - данък "Джизие"!

 /Джизие или харач (харадж) е паричен данък в мюсюлманските страни, който бил събиран от немюсюлманското население./

 
                 Дянков освободил джамиите от данъци
 
16 Октомври 2012, Вторник
Автор: Бесове.Бг

Волен Сидеров настоява за мораториум върху строителството им

Финансовият министър Симеон Дянков да сложи ред като обложи със солени данъци строителите на джамии у нас, апелират родолюбци в интернет форумите. Джамиите в Турция, ние си имаме църкви и манастири, пишат патриоти. Лидерът на «Атака» Волен Сидеров обаче попари надеждите им, че това правителство може да спре воя от минаретата. Не само, че Дянков няма да обложи с данъци, а напротив - опрощава им ги, каза вождът на националистите. Наскоро НАП е помилвала строителите на джамии, след писмо на мюфтийството, в което се настоява да бъде освободено от такси към държавата и да му се опростят установени при ревизия нарушения. «Това очевидно Дянков го е направил, защото главният мюфтия благодари на Борисов. Мен ме заклеймиха за случката на 20 май 2011 г. пред джамията, а правителството още има електоралната подкрепа на ДПС и на мюсюлманите. Явно тази договорка се е случила», уверява Волен Сидеров в студиото на Нова ТВ.

Според него, Дянков може да обложи с данък джамиите, само ако в българското народно събрание има достатъчно на брой патриоти, които да гласуват мораториум за строежа на джамии. Това вече се случи в Швейцария, а тя е демократична държава. България води по брой на джамии на глава от населението, но у нас ислямистите се ползват с подкрепата на управляващите. България вече има ислямско висше заведение, което подготвя преподаватели, твърди Сидеров. Някои от тях вече вероятно са подсъдими в Пазарджик, защото никой не контролира какво се преподава в София. Ислямското училище се финансира от турската агенция по вероизповеданията. «Атака» настоява за мораториум за строеж на джамии с мотива, че сме традиционно православна държава.

Това е записано в Конституцията и трябва да се спазва, така както и този текст, според който официалният език е българският. Всъщност основният ни закон вече се нарушава, тъй като на публични места се говори на турски. Поискахме поправка в закона за митингите и събранията на открито да се забрани говоренето на други езици, освен на български, но мнозинството от ГЕРБ отхвърли предложението ни, каза още Волен Сидеров.



Тагове:   дянков,   гротеска,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13774387
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930