Постинг
28.06.2015 22:11 -
ЯДКИТЕ НА КАЙСИЯТА БОРЯТ РАКОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ
http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D1%8F%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F
ЯДКИТЕ НА КАЙСИЯТА БОРЯТ РАКОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ от 20 апр 2015г. СТАТИЯ КОМЕНТАРИ СВЪРЗАНОСТ Кайсиевите ядки убиват раковите клетки. Амигдалинът, съдържащ се в тях, който е известен още и като витамин В17, унищожава туморните клетки и защитава здравите. За пръв път веществото е открито в горчивия бадем, а след това се установява, че големи количества от него има и в пресни ядки от кайсия. Според покойния американски биохимик д-р Ернст Кребс-младши онкологичните заболявания са по-скоро причинени от недостиг на витамини в организма. Именно той открива още през 50-те години на ХХ век ценния амигдалин. Освен това според експерти витаминът помага за редуциране на болките при артрит, при високо кръвно, както и за цялостен тонус на организма. Веществото се съдържа и в костилките на вишни и праскови, съдържа се и в други източници като кашу, захарна тръстика, дюли, зеле, ябълкови семена, кафяв ориз. Една шепа пресни кайсиеви ядки осигурява на тялото цялата необходима дневна доза амигдалин. Според лекари обаче в прекалено големи дози той може да бъде опасен за организма, затова трябва да се внимава с него. Още за Ядките на кайсията борят раковите заболявания от Framar.bg: http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D1%8F%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F
ЯДКИТЕ НА КАЙСИЯТА БОРЯТ РАКОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ от 20 апр 2015г. СТАТИЯ КОМЕНТАРИ СВЪРЗАНОСТ Кайсиевите ядки убиват раковите клетки. Амигдалинът, съдържащ се в тях, който е известен още и като витамин В17, унищожава туморните клетки и защитава здравите. За пръв път веществото е открито в горчивия бадем, а след това се установява, че големи количества от него има и в пресни ядки от кайсия. Според покойния американски биохимик д-р Ернст Кребс-младши онкологичните заболявания са по-скоро причинени от недостиг на витамини в организма. Именно той открива още през 50-те години на ХХ век ценния амигдалин. Освен това според експерти витаминът помага за редуциране на болките при артрит, при високо кръвно, както и за цялостен тонус на организма. Веществото се съдържа и в костилките на вишни и праскови, съдържа се и в други източници като кашу, захарна тръстика, дюли, зеле, ябълкови семена, кафяв ориз. Една шепа пресни кайсиеви ядки осигурява на тялото цялата необходима дневна доза амигдалин. Според лекари обаче в прекалено големи дози той може да бъде опасен за организма, затова трябва да се внимава с него. Още за Ядките на кайсията борят раковите заболявания от Framar.bg: http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D1%8F%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F
ЗАЩО КРИЯТ ВИТАМИН В-3 И ВИТАМИН В-17 Ав...
44 момичета са починали заради ваксини п...
Супата, с която Солженицин победи рака
44 момичета са починали заради ваксини п...
Супата, с която Солженицин победи рака
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене