Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2010 15:44 - ПРОРОЧЕСТВО ЗА ЕВРОПА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1101 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.12.2010 16:32


     Прехвърлих публикацията, заедно с коментарите  под нея, от сайта на Българската Християнска Телевизия, защото съм сигурна в тази истина. Затова ми се даде знамето и словото, което да обедини Божието царство. След няколко години ще се възцари тъмнината, а всички християни трябва да се приготвят за това. Което има да става, ще стане по Божия воля, но ние трябва да сме готови.  В Словото Божие няма православни, католици, протестанти, защото не друг, а Христос бе разпнат за нас. Различията не са причина да се сочим с пръст и да се отблъскваме. Абсолютно всички църкви имат и грехове, за да се опомнят после и да поискат милост от Господ Бог. Няма съвършена църква, за да не се уподобят чедата й на Сатанаил. Затова не е нужно да налагаме своята правда на другите. Любовта е Бог!!!
Любовта е нашият учител и наставник. Всеки, който по фарисейски се представя на другите  като най-високоумния и безгрешен четец на Словото е в заблуждение и ще си излезне от ХРАМА неоправдан от Господ.  Числеността на една църква не е гаранция за непогрешимостта й. Едно и също изречение от Словото звучи по различен начин и с различно значение ако се чете от позиция на любовта и милостта или от позиция на надменността, страстта да се представи човек по-знаещ и по-горен от другите, а някои дори се престрелват със словото.Това е страшно, много страшно! Това е живото разпятие на нашия Господ от своите Си чеда.
       Време е да Го освободим от РАЗПЯТИЕТО, за да освободим и себе си, ако искаме да сме части от Неговото тяло. Време е да изпълним волята на Спасителя и да считаме другия за по-горен от нас. Това е спасителното смирение!
       Ако нашият Господ се сниши по-тихо от тревата и по-ниско от водата и прие хули, подигравки,................. мъчения, то кои са тези, които навдигат глас и се налагат като някои наемници да третират другите християни?!  Кой ДУХ ги ръководи?!
       Всяко знание ще изчезне и ще остане само ЛЮБОВТА !!!

ПРОРОЧЕСКО ВИДЕНИЕ ЗА ЕВРОПА ОТ 2010 ГОДИНА Автор: Марко Джоенсу в Прага във Витлеемската катедрала, където през 15в. е проповядвал Ян Хус., публикувана на 18 Май 2010 от 00:22:10 imageЩе се въздигне мощно молитвено съживление в Европа. Хората ще се молят за нациите си по домовете и в църквите. Божият призив за молитва ще стане толкова силен, че хората на богослужение ще плачат за греховете на народа си и този плач ще идва от сърцата им. Техните сърца ще бъдат разтърсени и раздвижени от Моя Дух и те ще стъпват в Моята сила. И това няма да са еднократни молитви като фойерверки, а ще бъде устойчива постоянна молитва.
Вратите на църквите ще бъдат отворени за молитва и хората ще идват и ще престояват в единство, независимо от всякакви деноминации. Моят дом ще бъде съграден върху молитвата!
Хората ще постят, ще се молят и викат към живия Бог да промени нещата и да се намеси в техните нации. Църквите, които са исторически по-стари и са натрупали многобройни традиции, ще започнат да ги заменят с живи опитности с вечно живия Бог!
И не това очаква светът! И не това очакват църквите, но Аз, казва Господ, правя това да се случва!
Моят огън отново слиза над Моя дом - Църквата. Толкова чудесни неща ще се случват сред Моите хора, когато те наистина се молят заедно – не само всеки в деноминацията си, но от много и различни деноминации. Когато се съединяват ръце и сърца, за да се молят за своите градове и села в продължителна молитва - Аз ще обръщам сърцата на хората.
Моята сила ще се изяви. Ще привличам множествата към Себе Си и ще съграждам Църквата Си в Европа! Израстват големи църкви, пълни с огнени християни, които ще носят Словото Ми до градовете и нациите си. Те ще горят с Моя огън и ще слушат Моя глас. Това са хората, които ще носят Моето Слово по медиите и по площадите.
Идва време за реформация в сърцата на служителите. Те отново започват да търсят Лицето Ми и няма да има друг такъв ден за Европа. Това е последната реформация в Европа преди тъмнината да се спусне. Ще става тъмно и още по-тъмно и всичко ще потъне в тъмнина до Моето идване.
Европа не е единна днес. Тя е един разделен континент и хората се опитват да го обединят. Не е дошъл още денят за възстановяването на Европа. Дошъл е денят за възстановяването на Църквата в Европа. Идват дни на съживление преди да дойдат дните на гонение.
Мнозина нараняват Моя Дух чрез груби думи и действия срещу Моите хора, пастори и служители. Това са тези, които е не Ме познават, и само си мислят, че Ме познават. Когато виждат как Моето съживление расте, те казват: “Това не е от Бога. Това е против нашите традиции и нашите пътища. Нека прекъснем това, нека го спрем, защото е разрушително.”
Всяко раздвижване, което идва от Мен, е разрушително спрямо мъртвите традиции!
Младите ще Ме познават, младите и щедрите по сърце – те ще Ме познават.
Аз привличам младежта, както никога досега в Европа. Не се е виждал и няма да се види друг такъв ден, когато такова съживление ще обхване младите поколения. Това произтича от движението на Моя Дух над нациите и ще бъде видяно от Моите овце.
Следващите години ще бъдат време за въздигане на Църквата в Европа, в една различна Европа. А след това бавно ще започне да се спуска тъмнина, тежки тъмни времена. Светлината ще започне да угасва и много силни църкви ще угаснат.
Това не е свършекът на времето, но тъмнината ще дойде. Тя ще идва бавно и много хора няма да забелязват точно как – ще се случват уж дребни неща ту тук, ту там. И тогава изведнъж вярващите ще се стреснат и ще кажат: “Нашите народи вече не са с нас. Изглежда да сме заедно , но те не са откъм нас. Те вървят по своите си пътища и не се интересуват от Бога!”
Съживление ще има и на други места по Земята, но идва последната мощна реформация и съживление от Моя Дух над Европа. Молете се!

Получено чрез Марко Джоенсу в Прага във Витлеемската катедрала, където през 15в. е проповядвал Ян Хус. Публикувано в сп. “Ревайвал таймс” , януари 2010, Лондон.
 
Добавено от donka на 23 Октомври 2010 от 17:55:41
image Знам,че пророчеството е от Бог,не защото е на това място изявено,а защото съм свидетел на нещата които се случват в църквата Знаем,че водените от Духа, те са божии синове,но колко много стихове може да ни нашепне този, който не иска да сме покорни на Божия Дух,колко срах от объркване или заблуда, може да ни вкара,за да ни спъва в ходенето ни със Бог Нас самите убеждава,че ни помага и на другите да влияем с нашата предубеденост Колко много се нуждаем да стоим в нозете Му,насаме, за да се учим от Неговия Дух Тогава,не може никой ни заблуди,а и ние няма да заблудим другите Моля ви от тази трибуна,не бързайте в заключенията си за някой вярващи,Бог може да поиска от тях нещо, което ние, с плътските си очи, виждаме като грях Четох скоро историята на един православен свещенник,който си направил списък на проститутките в града с адресите им Денем работел и му пащали по 12лв Вечер си купувал храна за 2 лв и отивал в дома на някоя от жените Давал и 10 лв и я молел, да не ходи другаде Оставал в дома и, и се молел цяла нощ за спасението на душата и,като строго и забранявал да казва какво прави свещенника у тях Така изреждал всички в списъка Може да си преставите какво се е говорело за него и колко хули по негов адрес са казали хората Веднъж някой го нападнал публично и една от момичетата била там и го защитила,но той я смъмрил и и казал Бог да те накаже за това,и тя била поразена от някяква видима болест Така продължил свещенника работата си Някой от момичетата създали здрави семейства след като повярвали,други отишли в манастир,но почти всички се спасили На смъртния одър на свещенника станало ясно за целия град какво е сторил той за много хора в тайно и целия град се каел за лошите думи които са говорили за този светец и се обърнали в молитва към Бог за прошка Този Божии мъж не се вълнувал от това което хората говорят,той имал цел, угодна на Бог Моля се всички ние да знаем какво правим,и говоренето ни да е молитва, а не осъждение Бог да ни е на помощ за това,но и решението на нашата свободна воля Амин!
 
Добавено от magdalenageorgieva на 11 Октомври 2010 от 10:33:41
image Да, белезите на последното време са на лице!Защо нищо обаче не стряска спящите в летаргичен сън църкви? Когато има пророчества и хора,изпълнени с духа биват прогонвани?На нас ни харесва да слушаме,но не искаме да поемаме отговорности!Един ден ми бе изявено, че ако не познаваме Божието сърце, няма да видим и Неговото лице!Можем ли наистина да подчиним изцяло нашата воля на Неговата воля?Можем ли да оставим религиозните ни ритуали и се отдадем Бог да действа с пълнотата на Духа си?
 
Добавено от lpetrova на 10 Септември 2010 от 20:32:01
image Чудя се какви хора приемат подобни обобщителни съждения за пророчество,кой и защо ги представя за такова и даже не се подлага на съмнение,а се подсилва ефекта на посланието с историческа справка за Витлеемската катедрала и Ян Хус,нещо като гарант за афтентичност.
 
Добавено от radina на 27 Юни 2010 от 18:01:11
image много е хубаво
 
Добавено от PETINKAMIRKOVA на 13 Юни 2010 от 20:49:21
image BOG DA PAZI BALGARIIA,molete se vsichki balgari,nezavisimo ot koi krai ste.Petinka Mirkova






Тагове:   от бог,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13782610
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930