Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2022 14:04 - Как властта създаде, оформи, манипулира и контролира техно-човешкото общество: Синтез — Част 4 от 4: Развръзка
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.09.2022 17:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как властта създаде, оформи, манипулира и контролира техно-човешкото общество: Синтез — Част 4 от 4: Развръзка

ТЕМИ:СъзнаниеКонспирацияИсторияПитър ТочиТайни ОбществаТехнокрация

image

От Питър Точи


24 СЕПТЕМВРИ 2021 Г


https://www.youtube.com/watch?v=Uhlym82G_t4&feature=emb_imp_woyt
https://www.youtube.com/watch?v=f9lq-
uBdxg8&feature=emb_imp_woyt

От Питър Точи

Части: 1-Йерархията на властта ; 2-Пила на силата ; Диета с 3 вибрации? или прочетете поредицата изцяло ]

Може би най-важният принцип, който перспективата Power lens/umbrella предлага е, че развитието и „прогресът“ на западната „цивилизация“ – от всички люлки нататък – не са били спонтанни по никакъв начин . Много неща се приемат за даденост.

От гледна точка на материалната реалност, политиката, икономиката и така нататък изглежда, че няма лесен изход от бъркотията, в която сме се забъркали, ако изобщо съществува. Ако това е някаква утеха, от една гледна точка можем да кажем, че имаме само един проблем, а не „милион“. Виждането отвъд драмата просто може да помогне на ситуацията.

Индуцираните системи от вярвания, улесняващи контрола отгоре надолу, управляваната история и безкрайната драма са били основни фасилитатори. „На място“ широкото осъзнаване на естеството на Силата и нейния начин на действие изглежда е задължително, надяваме се с обединяващ общ знаменател сред изкуствено разделените/управляваните. По същество обаче не е толкова важно какъв е или не е Елитът, колкото е приказката за това какво е направено и какво се прави.

 

Рептилианската хипотеза, въпреки че обяснява приликите в широко разпространената, много ранна човешка „цивилизация“ – често достатъчно безмилостна, доминираща, обсебена от богатство, например – може да не е „приемлива“ за мнозина. Тези хора може да предпочетат „извънземни“, генетичен поток от свръхчовеци или дори неспецифичното „…сила някъде…“ на Удроу Уилсън. Може ли да има общо съгласие е въпросът – и, разбира се, първата стъпка.

Поправките могат да възникнат спонтанно от колективен ум на една и съща дължина на вълната, но трябва да има желание за „експериментиране“ извън обичайните модели на възприятие (включително за природата на съществуването). Съдебните спорове започват да създават (ограничено) внимание, което може да помогне за разпространението на осведомеността за дълбока манипулация. Но „преследването“ само по себе си се превръща в червена херинга.

Голям въпрос е колко време имаме. Безжичната технология заплашва непредсказуема екосистема или/или здравословен колапс. Глобалната система за пълен контрол се развива бързо и зловещо в техносферата и, отново, уникална сред заплахите, обещава масов и индивидуален контрол над съзнанието. Дори тайните общества може да са готови да се разпаднат, тъй като вече не са необходими.

Читателят може да види покани за изоставяне на тази манипулирана система и формиране на мрежи на свобода — нови общности за „бягство“ от тиранията и икономическия колапс, най-пропагандиращи идеята за правилен материализъм („изграждане на богатство“). С други думи, вековната мечта за материалистичен утопичен балон - но този път, техно-балон: Едно предлагано средство за свобода са дигиталните/крипто-парите.

Въпреки това, има силно усещане, като се има предвид дълбочината на заешката дупка, че повечето изкуствени зависимости, осигурени чрез инструментите на Силата – ненадминати напреднали технологии и дигитализъм – в крайна сметка са под неин контрол и съставляват Песен на сирена.

И сега изглежда, че богатството трябва да дойде преди придобиването на биткойн, например. Към момента на писане на тази статия един биткойн се повиши до около $40 000. Така че може да се види каква полза е това за обикновения човек. Но сега имаме „сатоши“, което е 0,00000001 биткойн. Никога не на загуба за ъгли.

За да привлече нови „инвеститори“ – хора, които искат да забогатеят с минимална работа (елитна конструкция) – възникна нова възможност да влезете в дъното, с няколко нови продукта, предназначени за величие, измерено в „печалби“. Притеснително познато звучаща реторика? Казват, че сега е изцяло зелено и духовно, но човек се чуди дали върховният източник на това е източникът на живот.

Онези, които предлагат сигурност и поверителност на криптовалути, изглежда забравят къде се движи интернет – на „гръбнак“, притежаван/контролиран от Big Tech – като Verizon, Sprint, AT&T и голям такъв, наречен Level 3 Communications. На свой ред всички контролирани от...? Вижте текста под графиката тук .

Какво трябва да попречи на такива играчи да действат като картел - може би управлявани Тристранно или по друг начин - и да свалят някого или нещо, за да защитят статуквото? Но тогава самото ново кво заплашва да бъде цифрова валута. Краен кошмар.

Защо е невъзможно за Power да изключи/хакне който и да е човек, сайт или мрежа навсякъде, когато поиска? Добър пример. Това важи и за „децентрализирано овластяване“, базирано на нова технология за интернет блокчейн (наречена QORTAL).

И видяхме поне една голяма платформа, към която избягаха цензурирани хора, Patreon, да премахне ключови репортери. Един пример, в това видео около 13:45, водещият разследващ журналист Уитни Уеб казва, че е била „деплатформирана“ за подробен доклад за ваксината AstraZeneca.

 

Всяко предложение за „InterNetwork“ потенцира зависимостите, особено от безжичните технологии. Предполагам, че повечето или всички криптовалути използват телефони и че двете технологии са съчетани на практика. Вие сте „свободни“ да „извършвате транзакции“ от „навсякъде“. В почти всички доклади за напреднала тирания, наблюдение/шпиониране и извличане на данни безжичните телекомуникации са включени, обикновено централно. Докато заблудените сред нас изглежда мислят, че всичко, което трябва да направим, е „Спрете 5G“.

Колкото по-изкуствено зависими и дигитализирани ставаме като цяло, толкова по-уязвими, по-лесно манипулируеми и контролирани, може би дори по-малко човешки — и със сигурност по-податливи на хакване. Видяхме, че дори компания, създаваща софтуер за криптиране, може да бъде хакната. И винаги има „други“ опции на Power: директна заплаха или по-лошо.

Сега виждаме „сливане на финансовите органи, финансовата индустрия, правоприлагащите органи и агенциите за национална сигурност“. С други думи, дигитализиран, мрежов, патологичен, виртуален монолит от самообслужващи се, оркестрирани от властта екипи. Мислите са безплатни – но с глобалната дигитализация всичко свърши. – Карл Хехт .

Може би трябва да се запитаме дали напредналите технологии са пристрастяване (и съблазън) толкова лошо, колкото всички познати досега.

На практика е сигурно, че чрез „бягане“ и оставяне на Властта непокътната, всякакви подобни начинания, особено тези, които „засрамват“ или заплашват „съществуващия социален и политически ред“, няма да избягат от много дълбоката заешка дупка и ще оцелеят дълго време.

И си струва да се спомене, че NSA няма „тайна връзка“ с AT&T, GTE и всички други телефонни компании, защото те са телефонните компании. Има и регламент от 1996 г., според който приблизително 10 милиарда долара от парите на американските данъкоплатци бяха използвани за модернизиране и надграждане на способността на NSA да наблюдава, обработва и/или записва всяко едно телефонно взаимодействие, което се случва навсякъде в страната - най-малкото . – Ричард Андрю Гроув, корпоративен вътрешен човек и сигнализиращ за 11 септември.

И така, къде точно е бягството от Big Tech? Или Small Tech, за този въпрос. Може би отговорното нещо е да стоиш и да се изправиш лице в лице със системата – инструментът и контролният механизъм на Илюминатите? Това ще отнеме смелостта, изисквана от войниците, защото ще разруши зоните на комфорт и ще изложи на опасност оцеляването. Възможно е, разбира се, мнозина да предпочетат оцеляването пред свободата. Особено тези с деца, например. Освен колко добро ще бъде оцеляването в един кошмар.

Може би здравословният път напред е да детехнологизираме себе си и обществото до минимум, вместо да се „крием“ на друго място на настъпващата дигитализация на живота. С други думи, бягането „надалеч“ може да е като опит да изпреварите мечка в гората, така че заплашва да бъде игра с нулева сума.

Също така е малко вероятно някой от нас да е неподатлив на инфилтрация на нанобот в мозъка или микровълнов контрол на ума – „цифровите портфейли“ и мрежите за свобода не издържат. Като се имат предвид многото вектори за доставяне на ботове, не е трудно да предположим, че може вече да са в нас и да чакат активиране.

АКО има време, може би част от трансформацията е да стоим и да настояваме за пари в брой – като символ, че не се прекланяме повече пред дигитализацията – вместо да се борим за „сигурна“ криптовалута. Проблемът така или иначе не беше „фиатната“ валута сама по себе си, която всъщност е най-практичната форма на пари (друга статия), а манипулираната и измамна икономическа система. Противно на популярните „PromoNotions“, нито крипто, нито „благородните метали“ ще поправят това.

В The Mayan Factor: Path Beyond Technology авторът Josй Argьelles проницателно описва напредналата технология като верига за обратна връзка от изкуствени зависимости, водещи до [нормализирано] невротично и пристрастяващо поведение. По същия начин, Маршал Маклуън: Ние оформяме нашите инструменти и след това нашите инструменти оформят нас.

Отново, изглежда, че става доста късно в играта. Надяваме се, че не сме пропуснали еманципацията на добрия кораб на земно ниво, защото Елитът прави сега чрез отговор на COVID ( проблем/реакция)/ решение, което хората може би са разследвали и са събирали смелостта да направят (но бяха твърде заети с преследване на мечтата?): Свалете оръжието на психопатите – системата – преди да са били готови. Демонтирайте/възстановете. Но отдавна (за предпочитане преди индустриалната революция

Но свалянето щеше да изисква преминаване през повечето от нашите „доверени“ конвенции, чийто контекст е умственият затвор/балонът на възприятието. И всяко възстановяване по-специално би трябвало да елиминира частното банкиране/лихвоносния дълг. И златна/сребърна валута (и в момента цифрова/крипто).

Гореща ирония: Силата вероятно е вкарала тази провизия за дълга в известния „парче хартия“ чрез оператора Александър Хамилтън, който малко след масонско-американската революция основава Bank of New York през 1784 г. Тя беше подкрепена от Bank of Англия (детето на Черното благородство) и империята Ротшилд – по същество едно и също нещо. Хамилтън: Ранен инфилтрат?

Колониите не престават да бъдат колонии, защото са независими. – Бенджамин Дизраели. Да, цитиран по-рано. Но сега причината зад неговата истина може да е малко по-ясна: Колониите не са от нации, а от сила, която ги манипулира.

Отвъд балона?

Освобождението може да изисква внимание или преход към ниво на осъзнатост, доста извън конвенциите. Това включва преразглеждане на това кой, какво и къде ни каза балонът, че сме. Предотвратяването на това е основна цел на Power.

Книгите на Дейвид Айк се отличават с наситеността на подробностите за мрежата Power (само една страница може да бъде умопомрачителна , но например TSF посвещава 4 глави в края на философията.

Най-лошият кошмар на контрольорите е широко разпространеното осъзнаване, че реалността, която са продавали и подхранвали като свобода и прогрес, е затвор – въпреки че изглежда, че работи правилно и е забавно. Вероятно голяма грешка би било да се опитвате, например, да „поправите“ или „почистите“ създадена от Elite система и да се опитате да я накарате да функционира „не по етикет“.

Част от промяната е толкова проста, колкото да се оставим да бъдем толкова „уморени“ от пълното великолепие – дори от „магията“ – на творението, особено онова малко „кътче“ от него, наречено Земя – неописуема красота, осведомена с безброй чудеса – че насилието срещу него, включително „по-нисши“ видове, става немислимо. Развивайки се в колективния ум, това значително намалява вибрациите на „диетите“.

 

Едно предизвикателство, разбира се, е, че сме толкова увлечени, че човек едва може да се обърне в системата, без да участва до известна степен в нейните негативни ефекти, включително екоцида. Това е системата. Просто купете чифт маратонки, синтетично облекло, стандартен матрак. Килими. Подова настилка. Всеки от хилядите продукти за потребителски оргии. „Диетата“ на Майката Земя.

Друго предизвикателство е, че човек не може да бъде заповядан да обича; но любовта е това, което е необходимо вместо страх, гняв, омраза и отмъщение, които хранят вампирите, дори и да са насочени към тях.

По-голямата част от тази статия се отнася до енергийната инфраструктура и нейните контролиращи сили, MO и съответната Драма; но по-широкият контекст беше засегнат: фундаменталната „природа на битието“. Според тази гледна точка, големи измами са предизвикани и подсилени в техно-човешкото общество за лишаване от власт и контрол. Би било добре активистите да проучат това.

Обсъждана е една тактика, която крие древното знание от по-широкото общество. Религиите, някои философии и конвенционалната наука (квантовата физика започва да пробива) поддържат перцептивния балон — „основен“ възглед за нашия произход, природа и потенциал.

Друга тактика е това, което може да се разглежда като оковаване на науката чрез ограничаването й до мозъка/ума, сензорния вход и емпиризма. И принципът на слоя: Корумпиращи изкривявания, както при научна измама.

В полярността Да ... Материя? Not So Surre , се обсъжда работата на йога и физика Кристофър Хилс, доктор на науките, човек, който е особено увлечен от работата на Айнщайн, и се цитира неговата книга Nuclear Evolution . Няма нищо общо с атомната радиация, а с пътя към en-Light-enment. Хилс е изразил духовни прозрения от гледна точка на физиката, докато описва вълнови полета с фина енергия, излъчвани от „материя“, за която науката няма представа, без случайност.

(Същата бележка като по-рано относно „поклонението“ на автора. Например, колкото и брилянтен да беше, Хилс изглеждаше лишен от историческо/политическо ниво. Той смяташе Христофор Колумб за велик изследовател.)

Перцептивният балон ни накара да приемем за реалност това, което може да са две ключови илюзии: 1) че има такова нещо като твърда материя (за разлика от вибрационните явления); и 2) наблюдателят и наблюдаваното са отделни; тоест, че „материята“ и явленията се възприемат като външни за съзнанието на наблюдателя. В този смисъл съзнанието не означава „ежедневно будно осъзнаване“, а способността за осъзнаване сама по себе си.

Що се отнася до Хилс и Йога, посланието е, че нищо наблюдавано не съществува извън съзнанието на наблюдателя, което само по себе си съществува в рамките на Универсалното съзнание, което „съдържа“ всичко.

Хилс написа друг голям том, Supersensonics: Духовната физика на всички вибрации от нула до безкрайност (почти невъзможно или много скъпо). Този том, казва Хилс, има за цел да добави към работата на Айнщайн това, на което той почти се натъкна няколко пъти...

Духовните адепти, включително йогите, също придобиват сили „преходно“, докато се развиват на практика. Разликата е, че праведните не работят за тях, не ги показват напразно, експлоатират ги или ги използват, за да контролират другите. Очевидно е, че знанията от много видове могат да бъдат използвани за добро или зло.

В този случай Хилс казва, че е възможно да се отглеждат мозъчни клетки по желание (те наистина растат спонтанно). И че нечия кожа, особено ръката, може да бъде обучена буквално да вижда, да разпознава цветовете и да достига до крайната точка на четене на вестник с върховете на пръстите. Но не е нужно да достигаме напреднали нива, за да направим освобождаваща промяна.

Преди някой да се присмива, помислете за перцептивния бало

Книгата е за нашето обикновено спящо супер сетиво, което е способността на нашето съзнателно поле да открива фини полета, излъчвани от други обекти в околната среда. Тези лъчения се улавят чрез нервната система, подобна на антена, и се предават на мозъка, като ни учат, че за нас и заобикалящата ни среда има нещо повече, отколкото Силата ни е „накарала“ да вярваме. Хилс също говори за четвъртото измерение.

Не искам да цитирам източници, които са трудни/невъзможни за придобиване или консултиране. Но ние имаме йоги и имаме физици. Хилс беше и двете и той е единственият, за когото съм чувал. Просто времето ми не е толкова горещо

Името на науката за настройване на съзнанието ни към „материята“ е радиестезия, а в рамките й – дисциплините на гадаене (както с пръти и махала) и радионика – използването на специално проектирани инструменти, като правила и циферблати, за измерване на фини вълнови полета, водещи до иначе недостъпна информация. Хилс подчертава, че тези инструменти не го правят. Резонансите в съзнанието са.

Мислите са също толкова форма на материя, колкото и масите. – Кристофър Хилс

Дали технологичното общество е било отклонено от подобно осъзнаване и ползите от него чрез програмирани вярвания, материалистични съблазни и ослепителни очарования? TechnoBling? Не предлагам всички да избягат и да научат/практикуват радиестезия. Но науката - особено физиката - може да доведе това до мейнстрийма. „Доказателствата“ могат да бъдат предоставени от професионалисти, желаещи да придобият опит в това.

Има друг подход за смесване на науката и духовността, наречен психотроника. Проблемът е, че може да се използва като оръжие. Интересното е, че Сътън беше наясно с това .

 

image

Ако потърсите радиестезията, някои източници ще кажат „...няма научно доказателство...“ Разбира се, че не . Това е изкривяването на западната наука, насочено към нас, нанесено от Силата: че ние сме отделен, обективен наблюдател, използващ грубите сетива и техните разширения, за да разкрият Истината. И че явленията, събитията и „материята“ съществуват извън нашето съзнание. Това ли е илюзията, спомената от Айнщайн тук?:

Реалността е просто илюзия, макар и много упорита.

Хилс обяснява, че ключът, който Айнщайн никога не е схванал, но който мъдреците биха могли да му кажат, ако беше търсил в тази среда (и ако западната наука беше „позволена“), е следният: науката разглежда числото нула като математическа единица, докато древните са го считали за свидетел на Чистото Съзнание. Абсолютна тишина. Нулева вибрация. Чиста интелигентност. Нищо.

Полярност, Да... говори за Ин/Ян, екзистенциалния принцип на напрежението на противоположностите. По принцип едното без другото не може. Както в Положително-Отрицателно, Тъмно-Светло, Мъжко-Женско, Добро-Зло и т.н. Предположението е, че Ин/Ян е основната вибрация на „физическото“ същество, създадено от Нулата. Ако е така, можем ли да разглеждаме атомните сили, Положителните и Отрицателните – протони и електрони – като аспекти на Съзнанието?

Неутронните, електронните и протонните сили са трите сили на сътворението, включени във всички космически вибрации. – Кристофър Хилс

Неутронът е нулева точка. Възможно ли е тогава Чистото съзнание да е центърът на всеки атом?

Полярността... отбелязва, че емпиричната наука няма представа какво представляват атомните „частици“. Науката казва, че електронът е „отрицателно заредена частица“. От какво? Тогава науката започва да разбива атомни „частици“, опитвайки се да разбере какво има „вътре“. Дали това Съзнание се разбива, за да „види“ себе си? Може би е така, защото „местното“ съзнание може да бъде лишено от Мъдрост.

Обсъдено в част 3, Вибрационна диета? е, че силата на „злото“ на тази планета е междуизмерна – по- ниско четвърто измерение. Възможно ли е това? Можем да използваме електромагнитния (ЕМ) спектър като модел за концептуализиране като честотни диапазони на 10-те или 11-те измерения на съществуването, поставени от квантовата физика. Дадени са дефиниции на различните EM диапазони – микровълнова и инфрачервена, например.

Преходът между определени диапазони обаче е всичко друго, но не и прецизен! Например милиметровата микровълнова печка се определя като „30“ до „300“ (10 милиметра до 1 милиметър дължина на вълната). Но какво да кажем за 28 и 29.1, 2, 3, 4, 5 и т.н.? Можем ли да се съгласим – „припокриване“ го описва?

Когато AM или FM радио е настроено на станция (честота/измерение), други все още съществуват, но са изключени. Понякога обаче, в зависимост от обстоятелствата, те се припокриват малко при (по-стари) тунери и чуваме някои от двете.

Възможно ли е Третото измерение и долното Четвърто измерение да се припокриват с честота, при която може да възникне „пресичане“? Възможно ли е това да играе роля в присъствието на Съзнанието на затворническия надзирател?

Шансовете са добри, че Братството е било/е наясно с единството на Съзнанието и „материята“. Възможно ли е „пътят отвъд [екстремните] технологии“ да бъде здравословният, разумен? Възможно ли е биологичната електромагнетика на живота, фините вибрации и дори миниатюрните микровълнови сигнали да са най-добрата технология? Може би трябва да се настроим там?

Универсална холограма?

Холограмата беше спомената във видеото на Icke за промяна на формата. Създадена от човека холограма се формира от пресичането на два носещи информация лъча светлина, прожектиращи триизмерно изображение. Уникалното при холограмата е, че всяка част съдържа цялото.

Йоги Хилс предполага, че има холограма, създадена от Бога - нашето съществуване. То също се формира от светлина, това, което той нарича Светлината на съзнанието. Физикът Хилс превежда това като кохерентни космически лъчи, излъчвани от звездите. Източникът на пресичаща се светлина, казва той, е слънцето. В рамките на тази холограма ще бъде морфогенетичното поле, обсъдено в част 3, Вибрационна диета?

Едно голямо предизвикателство във Великата мистерия (на битието) е парадоксът на отделността, предадена от сетивата срещу Единството, което е Универсалният разум – в рамките на който, според Кундалини Йога, ние се намираме. Подобно на създадената от човека холограма, няма действително разделение между „частите“ в Съзнанието, а само (много устойчивото) възприятие/илюзия.

Идеята за всички създадени равни може да се тълкува като Светлината на творението – невидима бяла – идваща към всички. Как го обработваме е ключът. Хилс предполага, че обработката се извършва на фино енергийно ниво или качества на съзнанието в светлинното тяло, включващо това, което е известно като система от чакри, описана в древни санскритски писания.

Жизненоважни фини енергийни полета са били предсказани в различни култури и древни традиции по целия свят, като древен Египет, някои индиански племена и древните маи.

Както е описано от Хилс, системата от чакри е призма, през която бялата светлина се разделя на нива на съзнание, които съответстват на цветовете на дъгата - червено до виолетово, отдолу нагоре. Всеки цвят отговаря на характеристиките на личността и на анатомията и физиологията – особено ендокринната.

Например оранжевото (далак) ниво е социално, жълтото (панкреас/надбъбречна жлеза) е интелектуално. Следващият нагоре е центърът, зелен (сърце/тимус) – Любов/Интуиция. Всяко ниво има „положително“ и „отрицателно“ изразяване, а зеленото притежава придобивната характеристика, която е била особено използвана от Power ( Advanced Technology… ) И разбира се, дори положителното изразяване е използвано.

Хилс казва, че личностите възникват от безкрайната комбинация от статус на чакра и взаимодействие. И че ние сме различни „гледни точки“ или „ъгли“, взети върху реалността. Свободна аналогия е да гледаш през илюминатор и да мислиш, че това е всичко. Личностите са склонни да вярват, че възприемат цялото, но това е само „версия“, в създаването на която участваме.

Удивително е, че двама или повече от нас, „гледачите“ понякога виждат нещата почти еднакви   . Това обаче е просто резонанс и не означава, че имаме цялата картина. Хилс казва, че 360-градусовата осъзнатост идва с постигането на чисто съзнание. Просветление (за разлика от „IlluminedMent“

Без надзор, системата до голяма степен се подрежда сама. Това обаче не свършва дотук. Полученият енергиен модел се излъчва отново във Вселената, част от която е фино поле, известно като аура. Духовната практика е за балансиране на чакрите, като по този начин хармонизира процеса. В този момент „Ядрото“, почиващо в долната част на гръбначния стълб, „еволюира“ нагоре през системата и се постига пълно осъзнаване.

Древните традиции учат, че достъпът до по-дълбоко знание, носещо мъдрост, е чрез енергийната система, а не чрез мозъка (по този начин ограничението на емпиричната наука). В йога сърдечната чакра – Интуицията – е нашият пряк достъп до Универсалното съзнание.

Медитацията е процесът на изваждане на мозъка/ума — друг „механизъм“, чрез който технологичното общество беше/се експлоатира и конвенционалната наука беше потопена — „от пътя“  Но не е нужно да достигаме напреднали нива, за да направим освобождаваща промяна.

На стр. 8 TSF, Айк предполага, че тъмната сила, поглъщаща планетата, включва две програми. Единият се стреми да затвори с балона, докато другият ни насърчава да игнорираме реалностите на физическия свят и да се реем наоколо в духовно зашеметяване (въпреки че не мисля, че адептите са зашеметени . Каквото и да е, изглежда, че може да се наложи да оперираме както физически, така и духовни честоти.Но не е нужно да достигаме напреднали нива, за да направим освобождаваща промяна.

Много важно: Може да нямаме какво да губим, като обръщаме внимание на мислите и чувствата, които таим и прожектираме съзнателно към слугите на Силата (и към самите Пазители). Напълно възможно е вибрации на страх, гняв, омраза, негодувание, които „обикалят“ може не само да „идват“, но и да подхранват силата в Съзнанието, владеещо Силата. Като съставна вибрация в холограмата, нашият личен „изход“ засяга цялото.

Това води до друг парадокс. Изглежда, че колкото повече настояваме и се опитваме да засилим отделянето си от „това, което ни безпокои“, толкова повече то ни контролира – държи ни в затвора. Така може би не се нуждаем толкова от съзнателна съпротива, колкото от съзнателна прегръдка и трансформация.

Технологията сега е влак-беглец и Голямото нулиране (дано никога не се случи) обещава да я умножи многократно („Четвъртата индустриална революция “) – гротескният дигитализъм за контрол на всеки минутен аспект на обществото и живота. Безжичната връзка е самата основа, с AI начело.

Казват ни, че всичко служи на човечеството и обществото (стара приказка, разбира се). Особено като се има предвид кой управлява шоуто, обаче, ако не внимаваме какво правим, може да се сблъскаме с изкуствено интелигентни компютри, роботи и андроиди, които започват да смятат човечеството за еволюционна стъпка към себе си. Могат ли тогава хората да станат слуги или дори липсваща връзка?

За ИИ покойният Стивън Хокинг каза:

С изкуствения интелект ние призоваваме демона. Вярвам, че няма голяма разлика между това, което може да бъде постигнато от биологичен мозък и това, което може да бъде постигнато от компютър.

Изглежда, подобно на Айнщайн, Хокинг не се е сблъсквал с духовното значение на Нулата. Защото той може да е казал, …няма дълбока разлика между това, което може да бъде постигнато чрез нашата фина енергия и биологичната електромагнетика в Съзнанието… Една разлика, разбира се, може да е в качеството на постигнатото.

Припомняйки си Argьelles и McLuhan тогава, донякъде спекулативната вероятност е, че гротескното техно-поклонение е патологичен/пристрастяващ синдром, значително провокиран от резонанс между различни технологични повторения и аспекти на колективен психодуховен дисбаланс – или психично заболяване (отчуждение от природата) – отново неразпознат като такова [нормализирано] поради общество, превърнато в балон и манипулирано от Властта.

Докато обръщаме внимание на нашите възприемани „външни“ прояви, включително съдебни спорове (с предложеното предупреждение), нека работим и върху нашия „вътрешен“ процес за повишаване на съзнанието. Без такава трансформация/освобождаваща промяна, ние „осмеяваме“ момента, в който следващата мисъл, емоция или импулс, които имаме, ще бъдат програмирани. Дори спомени могат да бъдат създадени. Не е разрешена вибрация, наречена Любов. Е, „любов“ (похот) към тръпката на материализма.

Имаме ли задължение? Външен шанс? За да нанесем практически голям удар, като символ на отказ от песента на сирената на избягалата изкуственост, можем ли да ОТХВЪРНЕМ глупавия като ада телефон и всички безжични системи? Това е инструментът на Братството, както и най-напредналите технологии.

По-прост, по-бавен, по-хармоничен и обичащ Земята, по-малко пристрастен към технологиите, по-малко самообсебен, по-малко енергоемък, по-духовно ориентиран и базиран на селското стопанство (органичен) начин на живот на домашната промишленост е силно указан.

Всеобща любов

Отново, въпреки познатата представа, любовта не възниква по заповед, задължение, предложение или препоръка, а чрез откровение/разбиране или спонтанност. Така че може да е малко трудно да обичаш „тях“ в конвенционалния смисъл, но се предполага, че вибрацията на Универсалната любов е много по-ефективно влияние от вибрациите, с които се храни Силата. Намалява "диетичните" вибрации.

Човек може да се опита да го дефинира, като чувството на учудване, възникващо, когато човек разшири осъзнаването на природата на битието. Или че Творението е или е от Любовта, страхотна проява на Хармония и Баланс сред безброй тънкости. Но всяка личност с честно сърце ще го почувства по свой начин.

Самото начало със състрадание към онези, които имат ужасна нужда от хаос, а не от хармония и баланс, може да помогне, особено защото на едно ниво много от онези, които ни РЯДАТ по един или друг начин: отчуждени от природата, пристрастени към техниката, възприятия, бълбукащи ликвидатори на нашите източник на живот.

Последното изречение от първия параграф на Глава 17 TSF е: Кои са истинските затворнически надзиратели, които систематично са ни разделяли от нашия истински и безкраен потенциал?

Ние сме.

Ние поглъщаме магнитна енергия от космоса ... и излъчваме тази енергия навън през чакра/вихрова система в света ... Докато тази енергия преминава през нас, тя улавя нашия енергиен модел ...

Това по същество корелира с продължаващото Сътворение, описано от Хилс. Друг начин да го кажем е, че каквато и вибрация да ни смущава, резонира с аспект на нашето локално съзнание в Обединеното поле на всички. Друг начин да го кажем е, че животът е огледало. Това е свързано с естеството на точката на пръста.

Човешкото същество ... преживява себе си, своите мисли и чувства като нещо отделено от останалото ... един вид оптична заблуда на неговото съзнание. Тази заблуда е вид затвор [Надзирател?] ... Нашата задача трябва да бъде да се освободим от този затвор, като разширим кръга си на състрадание, за да обхванем всички живи същества и цялата природа в нейната красота. – Алберт Айнщайн

Ако Айнщайн се беше „натъкнал“ на другата интерпретация на нулата, както Хилс предложи, той можеше да бъде велика сила за освобождаване на науката. Но дори и с описания жест – ако техно-човечеството се беше отвърнало от придобивните съблазни на Силата, като отказа да нанесе жестоко насилие на Майката Земя за Нещо-Щастие, пари и ТехноБлинг, голяма част от останалото можеше да си дойде на мястото.

Планините , реките, земята, тревите, дърветата и горите винаги излъчват фина, скъпоценна светлина, денем и нощем, винаги излъчват фин, скъпоценен звук, демонстриращ и разясняващ на всички хора ненадминатата последна истина. – Юан-Соу

виждаме ли се слушаме ли Бъркаме ли информация и данни със Знание? Играейки си с очарователни, удобни, но в крайна сметка пристрастяващи, поробващи и самоубийствени техно-инструменти, погледнали ли сме направо отвъд невероятните потенциали на нашата фина биологична електромагнетика в полза на грубия изкуствен вид - троянския кон за вреда?

Както се предлага в Electric Chair, ако хората не могат или не искат да напуснат всички безжични системи и устройства на потребителско/употребително ниво, след като бутонът „Ангажиране“ бъде натиснат, нищо друго, което мислим, казваме, правим или за което се интересуваме, е ще направи някаква фундаментална разлика.

Защото загубата на независима воля може да бъде крайна.

Просто за забавление, мислете за себе си не като за отделен конгломерат от плът, кръв, кости и химикали, а като за Светлинно Същество, част от безкрайно сложен модел, появяващ се мистериозно и спонтанно на себе си и на другите холографски, от Не -Нещо.

Списък за четене на властта в обществото (нецитиран)

Американска династия – Кевин Филипс
Мафията, ЦРУ и Джордж Буш – Пийт Брютън
Тъмния съюз – Гари Уеб
Смърт във въздуха: Глобализъм, тероризъм и токсична война – Леонард Хоровиц
Научно доказателство за съществуването на Бог скоро ще бъде обявено от Белия дом – Da Free John
AIDS Inc.: Скандалът на века – Джон Рапопорт
Електрическото тяло: Електромагнетизмът и основата на живота – Робърт О. Бекер
Ден на измамата – Робърт Б. Стинет (Пърл Харбър)
Политиката на хероина – Алфред У. Маккой
Процесът срещу Хенри Кисинджър – Кристофър Хитчънс








Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752718
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031