Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2021 08:35 - Готови Ли Сме За Масово Обезлюдяване?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 6864 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 23.05.2021 08:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Готови Ли Сме За Масово Обезлюдяване?

imageHAF16 Май 2021 Г.

Как предлагате на пазара и прилагате финансова система, която никой не би искал, ако разбере пълните й последици - промяна, толкова огромна, че не само ще означава край на валутата, каквато я познаваме, но и цялостна ревизия на суверенитета и индивидуалните права?

image

В интервюто по-долу, което е част от пълнометражния документален филм „ Заключване на планетата “, 1 Майкъл Йедън, доктор по медицина, изследовател на науката за живота и бивш вицепрезидент и главен учен по алергични и дихателни изследвания в Pfizer, споделя своите възгледи за пандемията на COVID-19 , бързо проследявани „ваксини“ срещу COVID-19 , въпросът за вариантите на мутирали вируси и необходимостта от бустер изстрели и как тази произведена криза се използва, за да ни лиши от гражданските свободи.

 

Слагате Ли Парчетата Заедно?

Йедън е завършил биохимия и токсикология и основава на научни изследвания докторска степен. в дихателната фармакология. Той е прекарал 32 години от кариерата си в големи фармацевтични компании и 10 години в биотехнологичния сектор.

 

„Подкрепям всички видове нови лечения, независимо дали са биологични или ваксини, малки молекули, кремове, спрейове, мехлеми, каквото и да е, но горещо съм срещу опасни лекарства или лекарства, използвани в неподходящ контекст,“ Йедън казва.

„Някои от нещата, които ще кажа, не са благоприятни за настоящата реколта от генно-базирани ваксини и е [защото] те се използват неправилно. Не мисля, че те имат достатъчен профил на безопасност, за да се използват като вид широкоспектърна профилактика на общественото здраве ...

Мисля, че няколко неща ми позволиха да забележа какво се случва в света в момента. Първо, от малка обичам биологията.

Продължавам да уча и да прилагам широко биологията, независимо дали става въпрос за фармакология, биохимия, молекулярна биология [или] токсикология. Имам много широка основа във всички неща, свързани с науката за живота, по отношение на здравето и болестите.

[Второ], един от бившите ми ръководители каза, че имам забележително съоръжение, което се открояваше над обикновените неща, които трябва да направите, за да бъдете вицепрезидент или главен изпълнителен директор.

Той каза, че съм успял да забелязва модели в оскъдни данни по-рано от моите връстници. Така че, когато няма достатъчно данни за повечето хора да преценят какво се случва, често бих могъл да ги видя.

 

Виждах как се формира модел, когато нямаше достатъчно информация ... По този повод ми позволи доста бързо да разбера, че това, което ни е казано за този вирус и какво трябва да направим, за да бъдем в безопасност, е просто не е вярно. "

Извършена Е Масова Измама

Yeadon започва, като подчертава „огромните промени“, направени в приписването на причините за смъртта във Великобритания.

Ако умрете в рамките на 28 дни след положителен тест за SARS-CoV-2, вие се отчитате като смърт от COVID-19, независимо от други основни състояния.

Същото нещо беше направено в САЩ Както отбелязва Йедън:

„Никога не сме имали нещо толкова абсурдно като правилото, което се използва сега. Не става въпрос само за несъгласие в професионален план. Това са пълни глупости. "

Спирането на бизнеса и принуждаването на здрави хора да се самоизолират също няма смисъл. Йедън посочва, че само болните хора, които имат забележими симптоми на респираторна инфекция, представляват риск за здравето за другите:

„За да бъдеш добър, ефективен източник на инфекция, трябва да имаш много вируси. И ако имате много вируси, които ви атакуват, вие отвръщате на удара. Този процес поражда симптоми, неминуемо, не само от време на време. Винаги трябва да се случва ...

И тези хора не са хора, които се разхождат из общността, защото ако сте пълни с вируси и сте симптоматични, вие също сте болни и болните са склонни да остават вкъщи или в леглото.

Асимптоматичното разпространение, което няма здрава основа, беше използвано за оправдаване на блокирането, което никога не е имало основание всъщност или науката.

Заключванията бяха приложени по съвсем други причини, а именно, за да свикнете да се отказвате от свободите и нормалния си начин на живот и да ви накарат да зависите психологически от външен източник, който ви казва кога е добре да правите какво.

Това е обучение за послушание и инструмент, който да накара населението на света да се примири с умишленото унищожаване на световната икономика и стария начин на живот, като по този начин оправдава Голямото нулиране , което е свързано с прехвърляне на глобално богатство и права на собственост върху технократичния елит и им дава властта да контролират световните нации.

„По принцип всичко, което правителството ви е казало за този вирус, всичко, което трябва да направите, за да сте в безопасност, е лъжа“, казва Йейдън.

„Всяка част от него ... Нито една от ключовите теми, за които сте чували, за които сте говорили - от асимптоматично предаване до допълващи ваксини [т.е. бустерни изстрели] - нито едно от тези неща не се подкрепя от науката.

Всяко парче е хитро избрано в съседство с нещо, което вероятно е вярно, но само по себе си е лъжа и е довело хората до мястото, където сме в момента. Обикновено не използвам фрази като тази, но мисля, че стоим пред самите врати на ада ... Всичко е в контрола ...

Причината, поради която коментирам, е, че вярвам, че не става въпрос само за живота ми. По-важното е, че [това е животът] на моите деца и внуци, които се крадат ... чрез систематичен процес на страх и контрол, който ще завърши, според мен, в някои много ужасни времена и аз отчаяно искам да ви събудя ...

Вероятно сме доста свикнали политиците от време на време да изказват бели лъжи и им позволяваме, но когато те ви лъжат за нещо техническо, нещо, което можете да проверите, и те го правят [с] много, много елементи от цялото събитие, тогава моля, трябва да ми повярвате, [те] не казват истината.

И ако не казват истината, това означава, че има нещо друго. И аз съм тук, за да ви кажа, че се случва нещо много, много лошо. Ако не обърнете внимание, скоро ще загубите всеки шанс да направите каквото и да било по въпроса. "

Науката Е Обърната На Главата Си

Йедън правилно отбелязва, че всичко, което знаем за вирусологията и инфекциозните заболявания, е обърнато с главата надолу по време на тази пандемия. Нито един от стандартните отговори, за които е известно, че предпазват хората от инфекциозни заболявания, не е спазен. Обикновено поставяте болните под карантина, за да овладеят инфекцията.

Заключването на цели общества никога не е било направено и няма основа в науката или историята на контрола на епидемиите. По същия начин масовото тестване на хора без симптоми е без предимство. Това просто не се прави и има основателна причина. Това е загуба на ресурси, защото както Yeadon обясни по-рано, ние знаем как се разпространяват вирусите. Това не е първото ни родео. И преди сме се занимавали с инфекциозни епидемии.

Знаем как действат вирусите в организма. Когато имате активна инфекция, развивате симптоми, докато тялото ви изгражда защитата си. Без симптоми вашето вирусно натоварване е твърде ниско, за да представлява заплаха нито за вас, нито за другите. Митът за асимптоматичното разпространение е тактика на страха.

Имунитетът На Т-Клетките Е Далеч По-Важен От Антителата

Yeadon продължава да разглежда как сме били подвеждани относно имунитета и как тялото ви се бори с вирусите. Вероятно сте чували, че това, което ви дава имунитет срещу SARS-CoV-2, са специфичните за SARS-CoV-2 антитела.

Цялата кампания за ваксиниране е изградена около предпоставката, че чрез инжектиране на синтетично парче вирусна РНК във вашите клетки, тялото ви ще започне да произвежда протеина SARS-CoV-2, в отговор на което тялото ви ще произведе специфични антитела, които разпознават този протеин . Това е известно още като хуморален имунитет.

Въпреки това, докато антителата са важни, особено при бактериални инфекции, антителата не са единствената част от вашия имунитет. По-важното е, че имунитетът срещу вируси - за разлика от бактериите - всъщност не зависи от антителата. Йедън обяснява:

„Вирусите са наистина малки и техният бизнес е да влязат възможно най-бързо във вашите клетки. И така, те се свързват с рецептор на повърхността и се инжектират във вашата клетка. И така, те са вътре. Антителата са големи молекули и обикновено са извън клетките ви.

Така че просто помислете за това за момент. Антителата и вирусите са в отделни отделения. Вирусът е вътре в клетката, антителата извън клетката. Не казвам, че антителата нямат роля, но наистина не са много важни. Това е доказано. Има някои хора, при които е настъпил естествен експеримент.

Те имат дефект и всъщност не произвеждат антитела, но са в състояние доста добре да се борят с COVID-19, вируса SARS-CoV-2. Начинът, по който го правят, е, че те имат имунитет на Т-клетки, клетъчен имунитет. [Т-клетки] са клетки, които са обучени да откриват заразени с вируси клетки и да ги убиват. Така се защитавате от вирус.

И така, всички тези споменавания за нивата на антителата са просто двуетажни. Това не е добра мярка за това дали сте имунизирани или не. Това наистина показва, че сте били заразени, но тяхната упоритост не е важна дали имате имунитет ...

Това го знаем от десетилетия. Ние знаем за Т-клетките от десетилетия. Те бяха ясно в учебниците ми за студентите. И ние знаем за тяхното значение за защитата ви срещу респираторни вируси от вероятно 70-те години на миналия век, със сигурност от 80-те години на миналия век. Така че, не вярвайте на нищо, където хората ви внушават, че тяхната роля е несигурна. От много отдавна знаем, че те са абсолютно централни. “

Антителата Не Са Отговор На Вариантите

Централната роля на Т-клетъчния имунитет или клетъчен имунитет става особено уместна, когато се обсъжда заплахата от варианти, мутирали форми на SARS-CoV-2. Както споменахме, имунната ви система е многостранна система, която позволява на тялото ви да изгражда защити срещу всякакви заплахи. Паразитите, гъбичките, бактериите и вирусите са основните категории заплахи.

Всяко от тях нахлува и ви заплашва по напълно различни начини, а имунната ви система има начини да се справи с всички тях, като използва различни механизми.

„Имате четири или пет различни рамена на имунната система: вроден имунитет, лигавица, антитела, Т-клетки и комплимент [арни системи]“, казва Йейдън.

„Има всички тези различни прекрасни системи, които са се интегрирали една в друга, защото тя трябва да ви защитава срещу всякакви различни заплахи в околната среда. Това, което ви казвам, е, че акцентът върху антителата по отношение на респираторните вирусни инфекции е погрешен и можете да установите това доста лесно, като извършите малко търсене. "

По същество това, което Yeadon казва, е, че дали ще бъдете податливи на варианти, има много малко общо с това дали имате антитела срещу SARS-CoV-2, защото антителата не са вашата основна защита срещу вируси. Вашите Т-клетки са тези, които правят тежко вдигане.

Какво означава това тогава е, че получаването на бустер снимки за различни варианти няма да ви помогне. Това няма да реши проблема, тъй като тези снимки не укрепват имунитета на Т-клетките.

Внимателно Преосмислете Нуждата От Бустер Изстрели

От всички лъжи, които ни бяха казали през последната година, тези, които най-много се тревожат и плашат Йедън, са лъжите за вариантите на вируса и бустерните снимки. Всъщност той вярва, че неприемането на тези лъжи може да е от ключово значение за вашето оцеляване и ето защо:

„Съвсем нормално е РНК вирусите като SARS-CoV-2, когато се репликират, да правят типографски грешки. Има много добра система за откриване на грешки, система за коригиране на грешки, така че не прави прекалено много грешки, но прави някои и те се наричат ​​„варианти“.

Наистина е важно да знаете, че ако намерите варианта, който е най-различен от последователността, идентифицирана в Ухан, тази дисперсия ... е само с 0,3% по-различна от оригиналната последователност.

Ще го кажа по друг начин. Ако откриете най-различната вариация, тя е 99,7% идентична с оригиналната и мога да ви уверя ... тази сума на разликата абсолютно НЕ е в състояние да ви се представи като различен вирус. "

Той обяснява как по-рано по време на пандемията учените са получавали кръв от пациенти, болни от вируса на ТОРС преди 17 или 18 години. SARS-CoV-1, отговорен за това огнище на SARS, е 80% подобен на SARS-CoV-2.

Те искаха да знаят дали имунната система на тези пациенти ще може да разпознае ТОРС-CoV-2. Те направиха. Те все още са имали Т-клетки с памет срещу SARS-CoV-1 и тези клетки също са разпознавали SARS-CoV-2, въпреки че са само 80% подобни.

Сега, ако 20% разлика не беше достатъчна за заобикаляне на имунната система на тези пациенти, защо трябва да се притеснявате за вариант, който е най-много 0,3% различен от оригиналния SARS-CoV-2?

„Когато правителствените ви учени ви кажат, че вариант, който е 0,3% различен от SARS-CoV-2, може да се маскира като нов вирус и да представлява заплаха за вашето здраве, трябва да знаете и ви казвам, че те лъжат“, Йедън казва.

„Ако лъжат, а и лъжат, защо фармацевтичната индустрия произвежда допълнителни ваксини? В този момент трябва да се ужасите, както и аз, защото няма абсолютно никакво оправдание за тяхното производство.

„И световните регулатори на лекарствата казаха:„ Тъй като те са доста сходни с оригиналните ваксини ... няма да искаме от тях да правят клинични проучвания за безопасност “

Виждаме Ли Програма За Масово Обезлюдяване В Действие?

Йедън подчертава, че вариантите просто не са достатъчно различни, за да представляват заплаха, поради което сега и в бъдеще нямате нужда от един или повече бустер снимки.

И все пак те вече са създадени и регулаторите им дават безплатна карта, когато става въпрос за проучвания за безопасност и ефикасност.

„Много ме е страх от това. Няма възможно доброкачествено тълкуване на това “, казва Йейдън.

„Вярвам, че те ще бъдат използвани за увреждане на здравето ви и евентуално да ви убият. Сериозно. Не виждам разумна интерпретация, освен сериозен опит за масово обезлюдяване.

Това ще осигури инструментите за това и правдоподобно отрицание. Те ще създадат друга история за някаква биологична заплаха и вие ще се подредите и ще получите ваксините си за допълване и след няколко месеца или година или малко по-късно ще умрете от някакъв странен необясним синдром. И няма да могат да го свържат с ваксините.

Това е моето убеждение - че те лъжат за варианти, за да могат да направят вредни допълващи ваксини, от които изобщо не се нуждаете. Мисля, че те ще бъдат използвани за злокачествени цели ...

Знаем, че хората [SARS-CoV-2] нараняват и убиват само хора в напреднала възраст или болни, обикновено и двете, така че говорим за по-малко от 0,1% [от населението] ...

Като се има предвид, че този вирус представлява в най-лошия случай малко по-голям риск за възрастните и болните от грипа и по-малък риск [от грип] за почти всички останали ... никога не е било необходимо да сме правили нещо. Не трябваше да правим нищо. [Не ни трябваха] блокировки, маски, масови тестове, ваксини.

Има множество терапевтични лекарства, които са поне толкова ефективни, колкото ваксините. Те вече са достъпни и евтини. Инхалационните кортикостероиди, които се използват при астма, намаляват симптоматиката с около 90%.

Извънпатентно лекарство, наречено ивермектин, едно от най-широко използваните лекарства в света, също е в състояние да намали симптомите на всеки етап от заболяването, включително леталността с около 90%. Така че, не се нуждаете от ваксини и изобщо не се нуждаете от нито една от въведените мерки. "

Основни Съображения За Безопасност На ИРНК „Ваксини“

През декември 2020 г. Йедън подаде петиция2, призоваваща Европейската агенция по медицина да спре фаза 3 на клиничните изпитвания на ваксината за иРНК Pfizer, докато те бъдат преструктурирани, за да отговорят на критичните опасения за безопасността.

Разбира се, тези изпитания не бяха спрени. Четирите основни опасения за безопасността, които Йедън посочва в своята петиция

1. Потенциалът за образуване на неутрализиращи антитела, които могат да предизвикат преувеличена имунна реакция (наричана парадоксално имунно усилване или антитяло-зависима имунна амплификация), когато лицето е изложено на истинския „див“ вирус след ваксинация.

Зависима от антитела амплификация е многократно демонстрирана в опити за ваксинация на коронавирус върху животни

Докато животните първоначално понасяха добре ваксината и имаха силен имунен отговор, по-късно те се разболяха тежко или умряха при заразяване с дивия вирус.

Казано ясно, ваксината повишава тяхната чувствителност към вируса и ги прави по-склонни да умрат от инфекцията.

2. mRNA ваксината на Pfizer съдържа полиетилен гликол (PEG) и проучванията показват, че 70% от хората развиват антитела срещу това вещество. Това предполага, че ПЕГ може да предизвика фатални алергични реакции при много, които получават ваксината.

В действителност, в рамките на дни след пускането на ваксината започнаха да се появяват съобщения за хора с животозастрашаващи анафилактични реакции, 5 водещи до предупреждения, че хората с известни алергии не трябва да приемат ваксината Pfizer.

Оттогава анафилактични реакции се съобщават и от получатели на иРНК ваксината Moderna

3. Ваксината с тРНК задейства тялото ви да произвежда антитела срещу протеина на SARS-CoV-2, а протеините с шипове от своя страна съдържат хонмологични протеини на синцитин, които са от съществено значение за образуването на плацента.

Ако имунната система на жената започне да реагира срещу синцитин-1, тогава има вероятност тя да стане безплодна.

Това е проблем, който нито едно от проучванията на ваксините не разглежда конкретно. Масовото ваксиниране на жени в детеродна възраст срещу COVID-19 може потенциално да има опустошителните последици от причиняването на масово безплодие, ако ваксината предизвика имунна реакция срещу синцитин-1.

4. Изследванията са твърде кратки по продължителност, за да позволят реалистична оценка на страничните ефекти. В зависимост от това какви са тези ефекти, милиони хора могат да бъдат изложени на неприемлив риск в замяна на съвсем незначителна полза.

Свободата На Здравето Е Подкопана В Името На „Извънредна Ситуация“

Още по-фундаментален от какъвто и да е конкретен проблем за безопасността е фактът, че кампания за ваксинация от този мащаб, използвайки изцяло нова технология, създава най-опасния прецедент за общественото здраве.

Барабанийки с ненужната паника, мнозина сега са готови да се откажат от всякаква свобода в името на реагирането на глобална спешна здравна ситуация.

Една от тези основни свободи е вашето право да откажете експериментална медицинска процедура. Тази свобода е призната в Нюрнбергския кодекс от 19478 г. и заложена в Международния пакт за граждански и политически права, който гласи, че „никой не може да бъде подлаган без неговото свободно съгласие на медицински или научни експерименти“ 9.

И въпреки това и въпреки факта, че клиничните изпитвания за ваксини все още не са завършени, правителствата по целия свят говорят за задължително прилагане на тези ваксинации или за изнудване на хората да ги вземат против волята им, като насърчават частния бизнес да ограничи достъпа до само ваксинирани.

Както отбелязва Yeadon и много други, прилагането на паспортите за ваксини няма нищо общо със защитата на общественото здраве и всичко свързано с установяването на механизъм за наблюдение, проследяване и контрол, който лесно може да бъде разширен във всички други области на живота, като по този начин контролира всяко ваше движение.

„[Ваксинните паспорти] изобщо не се изискват“, казва Йедън.

„Това, което те осигуряват, обаче е пълен контрол върху вашите движения към онзи, който контролира базата данни, с която е свързан вашият ваксинационен статус. Надявам се да разберете това, защото това не е задължително.

Това е, което ще завладее живота ви по начин, за който Джордж Оруел през 1984 г. дори не е мечтал. Представете си, че сте били ваксинирани и сте получили ваксинен паспорт в приложение.

Това ще бъде първата в света база данни, която съдържа вашето име, уникален цифров идентификатор в същия формат като абсолютно всички останали на планетата в същата база данни.

Той ще има като редактируем флаг, свързан със здравето, който казва [дали] сте били ваксинирани. Ако не сте били, алгоритъмът, който управлява, разработва какво можете да направите ... Това е, което ще контролира остатъка от живота ви, докато умрете. "

Паспортът За Ваксина Е Билет За Тиранията Или По-Лошо

Всъщност написах няколко статии, в които подробно се описва как проследяването на статуса на ваксинация ще доведе до апарат за наблюдение, по-голям от всичко, което някога сме изпитвали досега .

Прецедентът, който се създава в момента, е този, който в бъдеще ще предостави на здравните власти „правото“ да ни налагат редица експериментални лекарства, ваксини и технологии в името на общественото здраве.

Ако правото да се откаже експериментална медицинска процедура не бъде застъпено сега, цялото население на земята ще бъде на разположение за експериментиране без прибягване.

Но това не е всичко. Тази първоначална система за наблюдение на ваксините в крайна сметка ще бъде обвързана с други цифрови системи, като всички други медицински досиета, биометрични идентификатори и изцяло цифрова банкова система.

Въвеждането на базирана на Google система за социални кредити , подобна на тази, внедрена в Китай през 2018 г., също е много вероятно. Съгласно системата за социален кредит точките се присъждат или изваждат за определени видове поведение.

Когато резултатът ви падне под определена точка, наказанието се измерва под формата на ограничения за пътуване или невъзможност за получаване на заем, например.

„Не позволявайте на тяхната система да влезе в сила“, казва Йейдън. „Ще се използва за принуда. Вярвам, че ако позволите ваксинен паспорт да влезе в сила, един ден ще бъдете пингиран и ще ви посъветва да отидете в медицинския център, за да си доплатите ваксината.

Ако решите да не получавате ваксината си, валидността на паспорта ви изтича, което означава, че няма да можете да влезете в магазин. Възможно е да не можете да използвате банковата си карта.

Всичко, което някой трябва да направи, е да зададе правило, което гласи: „След определена дата, преди да може да се използва която и да е банкова карта, паспортът на ваксината трябва да бъде [валидиран] ...

Абсолютно ужасен съм, че комбинацията от паспорти за ваксини и допълнителни ваксини ще доведе до масово обезлюдяване, преднамерено екзекутиране, потенциално на милиарди хора.

Можете да го спрете, след като чуете какво казвам. Дори ако ви харесва идеята за паспорти за ваксини, поставете нещата на място, използвайки писмени записи или нещо подобно ... но не позволявайте то да бъде в оперативно съвместима глобална база данни с фиксиран формат, защото това ще бъде краят на човешките свободи. И просто не виждам начин да се възстановя от това. "

От д-р Джоузеф Меркола , авторът на „ Истината за COVID-19 “, където той изследва произхода на този вирус и как елитът го използва, за да наруши бавно вашата лична свобода и свобода. Ще научите също как можете да се предпазите от тази болест и какво можете да направите, за да се преборите с технократичните владетели.

Препратки:

  • 1  Заключване на планетата
  • 2,  3  Wodarg, Wolfgang and Michael Yeadon, Петиция / Предложение за административно / регулаторно действие относно […], 2020 г.
  • 4  Свидетелство за безопасност на ваксината срещу коронавирус от хозес на C, 4 май 2020 г.
  • 5  New York Post, 19 декември 2020 г.
  • 6  Разговорът 10 декември 2020 г.
  • 7  New York Post, 25 декември 2020 г.
  • 8  Нюрнбергски кодекс от 1947 г.
  • 9  Доклад на Corbett Епизод 392, Препис на бъдещето на ваксините



Гласувай:
4


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - От Ковид са умрели 3.374 млн души, а са ...
23.05.2021 11:17
ваксинирани 1 млрд. Това не е пандемия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740005
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031