Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2017 12:26 - НАРЪЧНИК НА АГИТАТОРА СРЕЩУ ГЕРБ - 3
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 4005 Коментари: 1 Гласове:
-2



   
Другарки и другари!
До изборите остана само седмица, поради което апелираме да засилите пропагандата срещу общия ни враг – ГЕРБ. Настъпи времето да наблегнете още повече на похватите за атака, изготвени от нашите специалисти в тайните ни лаборатории. Отдавна е известно, че атаката е най-добрата защита. Няма значение, че от ГЕРБ не ни нападат. Дори и да няма за какво, ние ще ги нападаме, а народът е прост и ще се върже, че имаме основания.
И така:
1. Обезвреждайте всеки, който защитава ГЕРБ, като го обявите за платен трол. Нека не ви спира това, че досега платени тролове доказано сме използвали само ние. Нищо не ни пречи да приписваме на врага собствените си мръсни мурафети.
2. Отричайте всички безспорни положителни факти от дейността на ГЕРБ в управлението. Обосновавайте се със свободата на мнение при демокрацията.
3. За да постигнете горното, подменяйте непрекъснато факт с мнение, погрижили сме се народът все още да не може да прави разлика между тях.
4. Ако ви зачукат с неоспоримо положителни факти, отговорете с нещо, което няма никаква връзка с тях. Това обърква спорещите с вас.
5. Ако сте от Нова република, не пропускайте да изтъкнете, че за разлика от простото стадо на ГЕРБ вие сте умни и красиви по дефолт. За доказателство може да споменавате и френската гимназия.
6. Наричайте привържениците на ГЕРБ “герберасти”, асоциацията с “педерасти” е елементарна и всеки може да я направи.
7. Макар и да е само на десет години, наричайте ГЕРБ “партия на статуквото”. Стадото не знае какво е “статукво”, поради което думата му звучи като нещо опасно и страшно.
8. Поддържайте връзки с емигриралите на запад и им внушавайте, че са много по-умни от глупаците, останали в България. След това ласкателство те се превръщат в много лесно манипулируем наш електорат.
9. Ако някой се опита да води логичен разговор с вас, отговаряйте нелогично. Чрез този пиниз не само печелите време, но и намеквате, че разсъжденията ви са на недостижими за него висоти.
10. Когато темата е прекалено сериозна и не ви изнася, ударете го на майтап, това веднага ще я направи несериозна. Препоръчва се особено при темата за енергетиката, където успехите на ГЕРБ избождат и най-взискателните очи.
11. Макар и да остаря, номерът, че сте били поддръжници на ГЕРБ и сте гласували за тях, но вече сте разочаровани, все още върви.
12. Ако прецените, че директна атака не е подходяща, използвайте новаторския подход на Евгений Михайлов и Александър Йорданов да споделяте искрените си съмнения и колебания относно ГЕРБ. Червеят на съмнението върши добра работа, стига веднъж да се загнезди в колебаещия се ум.
13. Споменавайте мимоходом, че Борисов е остарял и вече няма харизма. Наричайте го ту “банкянска мутра”, ту “Бай Хуй”, ту “Бай КОЙ”. Все ще се хареса, а на избори гласът на простака е равен на гласа на професора.
14. И никога не забравяйте Гьобелс:
Повтаряйте непрекъснато, че партия ГЕРБ може да съществува само ако е на власт. Повтаряйте непрекъснато, че Бойко Борисов е прост и много ви е срам от него. Повтаряйте непрекъснато, че Бойко Борисов сам е слязъл от властта два пъти, защото е страхливец, а не защото уважава принципите на демокрацията. Повтаряйте непрекъснато, че Бойко Борисов не иска съдебна реформа. Повтаряйте непрекъснато, че е крайно време Бойко Борисов да излезе от политиката. Повтаряйте непрекъснато, че е крайно време Бойко Борисов... Повтаряйте непрекъснато, че е крайно време... Повтаряйте непрекъснато...
От ЦК на БКП ( БСП, Нова република и Да(й), България)



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Шашмата с еврокомисаря:
21.03.2017 17:07
Напоследък в публичното пространство изплуваха няколко имена, които уж били претенденти за поста на българския еврокомисар. Споменават се Кунева, Плугчиева и Гергана Паси...

Като еврокомисар Кунева нанесе непоправими беди на България, а Плугчиева няколкократно доказа, че в най- общи линии за нищо не става. Затова и бе избутана в девета глуха...

Остана Гергана Паси... Тя всъщност е един случаен минувач, изхвърлен по странна ирония на съдбата на повърхността. Работата е там, че всичките тези имена се споменават за отвличане на вниманието...

Постът на еврокомисаря отдавна е запазен и то за... сина на Корнелия Нинова! Чака се само БСП да спечели изборите, за да бъде назначен Рафаел Нинов на този висок пост. Как иначе?! Синчето на мама е завършило Бъркли, а този университет се смята за най-добрия университет в света. Оттук са излезли 71 лауреати на Нобелови награди, най-много от всички висши училища в света.

Та точно затова Рафаел ще ни представлява в Европа. Има резон, нали?...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902086
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031