Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2022 15:31 - 16 март 2022. Новини, коментари, събития, анализи, мнения
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3023 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Радост Даскал

Много интересно предположение на Диана Стоянова. Знае ли човек, как са нещата?

 

Diana Stoyanova

 

"За мен тази война започва да дава яснота, гледайки само фактите без емоции, то за мен лично се разкрива друга картина!

 

Зеленски може и да блъфира НАТО и ЕС, но може и никога да не е бил против Путин. Може би Зеленски е най-добрият актьор, Путин най-великия стратег, а двамата взети заедно пишат човешката история! Гледайки какво се случва (поне от промени в законите им на двете страни, относно износ и обработка на зърно, метали и т.н от преди година, които бяха приети) и анализирайки ползите и загубите от тази война, то постигнатото само говори за плануваното!

 

Тази война е била тактически отлично планирана преди да речем 3-4 години, с хирургическа точност изпълнена и осъществена с парите и ресурса на ЕС и НАТО без те самите да го осъзнават! Какво постигнаха до тук ли? Русия и Украйна съвместно създадоха световна инфлация, вдигнаха цените на горивата и газа, на метала и металните изделия, на зърното и житото(преди войната бяха достъпни и евтини, тепърва ще бъдат скъп и трудно достъпен лукс).

 

По много хитър начин, Путин отърва Русия от чуждите банки (тази своя мечта, дори и Хитлер не е успял да осъществи, защото реално тя го проваля и събаря), накара ги да си тръгнат по собствена воля, което предполага, че и да искат не биха могли да се върнат!

 

Започна Русия сама да печата парите си, колкото си иска и колкото им трябват. Практически заработи системата и с виртуална Рубла! Путин издаде указ, с който наложи всички разплащания за Руски стоки да бъдат само и единствено в Рубли!

 

На практика Путин опрости всички потребителски, ипотечни, малки фирмени кредити отпуснати от чуждестранни банки на Руските граждани на стойност до 10 000 000 рубли на калпак (е как да не го подкрепя народа му след това!).

 

Така с чужди пари направи народа си по-богат и без да им се налага да връщат кредити цял живот! За обслужване на кредитите (теглени от едрия бизнес) на сумите над 10 000 000, отваря сметка на името на кредитодателя (без да се изисква съгласие на кредитора) в Руската Народна Банка-така си напълни и хазната! Демек хем, кредитите се обслужват, хем парите си остават в полза на Русия! Върна си всички Руски акции за без пари!

 

Прочиства нео-нацистите, които са финансирани от USA.

Показа и разруши част от Американските биолаборатории, които наброяват повече от 154 в цял свят, чрез които USA извършва геноцид над човечеството! Върна им "заразените участници в експериментите"(предимно затворници, които бяха пуснати от затворите и разбягали се из цяла Европа) като писмо без обратна разписка!

 

Тепърва виждаме началото на края на американският долар, изобщо като валута! И Путин и Зеленски целенасочено и супер последователно действат за унищожението на долара, на Американското правителство, разпада на НАТО и ЕС (свали с факти доверието в тях и показа истинското им лице-двуличие и двоен стандарт).

 

Така спечели симпатии и подкрепа от страните (без значение от религията им), които са били унищожавани и ограбвани от USA, чрез НАТО.

 

Направи част от Руското население (така наречените Украински емигранти) Европейци, без да им се налага членство в ЕС и Нато, като по този начин ще превземе в дългосрочен план цяла Европа, и то директно от вътре! Тепърва ще се разширява и територията на Руският съюз!

 

До скоро мислех, че света се разцепи на две, за Русия или за Украйна, но реално е обединен! Без значение за кой си, на коя от двете страни симпатизираш или помагаш, все подкрепяш с позицията си единен Славянски народ! Така или иначе от тази война в момента икономически, отвсякъде печелят и Путин, и Зеленски, и техните съюзници! Ще се окажат по-умни и последователни от всички Европейски и Американски "умници" и "вождове" взети накуп....

 

Ами евала, по-велик стратег от Путин, и по-велик актьор от Зеленскии, не е имало в човешката история! Загубите за Русия и Украйна се изразяват в малък процент загуба на човешки фактор - убити цивилни граждани и военни, което е неизбежно по време на война, но сравнена с която и да е друга война са нищожен като % загуба! "

 

 

Diana Stoyanova

 

Ако Китай хвърли на борсата акции за 1 трилион ще предизвика ефекта на снежната топка /лавина във финансите /.

 

Но Китай също така е и основен вносител в САЩ. Та е сложно. Това, че американският долар ще се срине, е въпрос само на време. Там отдавна икономиката е „паразитна“ – преобладават банкови финансови операции, печатат долари „на корем“.

 

Да не забравяме и ролята на Индия, Бразилия, Аржентина, Венецуела, а наскоро и ОАЕ, Саудитска Арабия и ОПЕК, дори и Турция. Официално „клеймят“ Русия, а всъщност отдавна искат да се освободят от долара.

 

Тук злорадо ни съобщават как се е обезценила рублата, а като че ли не виждат реалните следствия от това, за които пише Ирена.

 

 

Сашо Попов

 

Дългът на Щатите е невъзвращаем. Когато беше около 20 трилиона смятаха, че за да се издължат щатите трябва 7 години само да работят, без да получават заплати. Така че едва ли някой разумен човек очаква някакво плащане от страна на щатите.

Целта на Китай беше да обвърже икономически щатите с себе си с стоки и услуги, без които те да не могат. На практика това и стана и лека полека се превръщат в тяхна колония от нов тип.

Скоро в едно малко американско градче трябваше кмета да вдигне знамето пред кметството, по случай на тяхен празник, но отложиха тържеството, защото знамето не беше пристигнало от Китай....

 

 

Neda Grigorova

Да много сложен план ,но като се има пред вид ,че Семейството на Зеленски се оказа с още руска недвижимост, а именно – два апартамента в Москва. Една в района на Тушино, другата на Варшавско шосе. И двете жилища са свръхлуксозни. Първият апартамент е записан на тъщат му - Кияшко Олга Виталиевна.

Вторият – на жена му Елена Владимировна. И ако тъщата е станала собственник още през 2007 г., то жена му, по данни от ЕГРН е оформила собственността през януари 2019 г., тоест след събитията в Крим и Донбас и 4 месеца преди мъжлето и да стане президент. По закон Зеленски е бил длъжен да декларира тази недвижимост, но това не е направено нито по време на президентската кампания, нито след нея. Към настоящият момент и двете жилища са дадени под наем, както и други семейни имоти - 130 кв м. пентхаус в Крим!!!, 15 стайна вила!!! в Италия и 10 хотелски стаи в Грузия. Освен тях Зеленски притежава и къща 353 кв.м., 4 апартамента в Киев с обща площ над 700 кв.м. и апартамент в Лондон!

 

 

Gergana Petrova

 

Още някой е на моето мнение, само ще допълня, че и САЩ са в схемата.

 

Petya Koycheva-Halil

 

Замисъла е много по-голям и обхваща други големи имена и държави! Чистката е повсеместна, но трябваше от някъде да се започне с форс.

 

 

Петя Койчева

 

Америка си очаква златният долар. В Канада има сведения за "нови шарени банкноти". Навсякъде има подготовка за промяната. Защото във всяка голяма страна има два враждуващи фронта, които далеч не се отъждествяват с основните политически сили. Ще има да гледаме промени, а дано имаме и шанс някога да разказваме на децата си!

 

Mariqna Georgieva

 

Интересно е да. И още нещо интересно излязло като информация , хер Шваб се е похвалил нейде че Путин е един от първите заедно с Меркел в програмата му за млади политици . Доколко е вярно не знам . Ако съм жива , може и да разбера .

 

Делфиния Ангелова

Mariqna Georgieva, вярно е. Но... Давос изключи при началото на военната операция Путин най-официално от редиците си.

А ВВП миналата година участва в Давос онлайн.

Си е също член на Давос, и тази година участва, даже по негово настояване се проведе, онлайн.

И сега виждаме резултата от срещата - зануляването продължава с точката - спиране на веригите за доставка, целта - унищожаване на малките и средни превозвачи, които пречат на огромните корпорации. Това си го четох сред материалите на тазгодишния Давос, беше упоменато с ньколко думи, вмъкнато, така между другото. И хоп- в последния ден на самия Давос, още на 20 януари се появи Конвоя за Свобода в Канада.

Нещо много бързо стана - единия ден го чета това в материалите от форума Давос, а на следващия - още несвършили - Конвоя.

Всичко е предварително подготвяно даже столетия, защото Циклите се знаят от Ръководящите и Пбанетата и Слънчевата ни система и задачите и Плана се изпълнява според Замисления сценарий, още преди създаването на живота на планетата ни.

 

...........................................................................................

 

От Мариана Иванова, 16 март 2022

 

Състезанието по дебилизъм е в разгара си. Днес е много важно да подчертаете омразата си срещу Русия и всичко руско като особено важно е поне да забраните нещо от Русия или да я изхвърлите от нещо. Ето един от най-драматичните примери – Украйна предложила, а Обединеното кралство обещало, прегърнало идеята - "Украинското правителство днес поиска руското правителство да бъде отстранено от членството в Интерпол и ние ще водим всички международни усилия в този смисъл." Ангажирали се хората. “Разумно“ кво, ето това е начина да сломим злодея Путин!

И таман се бях притеснила, че напоследък щаба остана хептен без работа, та ето намерили са му - заглавие – “Щаба започна ежедневно да обявява радиоактивността в Хърватска.“ Даааааа! Предполагам, че нАучно ще мерят радиацията с .... термометри, така както “откриваха“ вируса с тестове, а на въпроса помага ли маската при радиация, отговора ще е – не помага, но ще бъде задължителна.

И украинското правителство се грижи за поданиците си, пострадалите от войната ще получат 6500 гривня, нооо само, ако се ваксинират. Малко се разочаровах, не са оригинални, идеята са откраднали от хърватите – тук така се грижеха за пострадалите от земетресението....

Най-тежко, обаче пострадаха от войната сърбите. Вучич все още се опитва да остане и на двата стола на които Сърбия си седи по традиция. Ето и най-новия “силен“ политически ход на Вучича - предвид новите обстоятелства там тръгва акциа 3 плюс 2. Заглавие - “Въвеждаме трета и четвърта доза. Доктор Тодорович – Който има три китайски, или руски дози, ще трябва да взиме и 2 mRNА за да може да пътува.“

Ами така де! Лоялни към всички, докато не стане ясен победителя... сръбска им работа.

...

Макрон на форум, организиран от ЮНЕСКО казал “Трябва да въведем цензура. Ако не го направим – какъв изобщо смисъл имат демократично избраните правителства.“ Край на цитата. Умното си е умно! От там идват всички беди, всеки дрънка каквото си иска, а някой даже се опитват да мислят... Аз пък си мислех, че официално въведоха цензурата, още преди две години, когато пак се събираха на един форум и щяха направо да спират интернета... ама карай винаги има какво още да се желае... няма да си оставим правителствата без смисъл я.

Заглавие - “Инвазията в Украйна потвърди – зависимостта от горива води до войни. Време е за нова страница в човешката цивилизация – зелената енергия“. Ехааа, какво флуидно преливане на дневния ред и целите благодарение на “случайни“ събития.

Не знам за вас, но аз само като прочета нещо в тази посока и тутакси позеленявам, ама буквално не в онзи смисъл. И се правя, че не съм прочела, че американците били признали, че “контролират времето с HAARP“! Миналата седмица на въпрос в сената защо тази година спират “изследванията“ си, David Walker висш служител във ВВС на САЩ за наука, технологии и инженеринг отговорил - "HAARP беше дизайниран и предназначен за управление на йоносферата, но сега преминаваме към други начини." и допълнил “Инжектирахме енергия в йоносферата, за да можем да я контролираме. Но тази работа е свършена.“ Точно и ясно. Вероятно Путин ги е принудил...

Чаушеску, пардон, Трюдо не се дава. След като реши проблема с непослушните дългосрочно, а именно поддръжниците на конвоя, на които бяха блокирали банковите сметки, ще бъдат маркирани до живот, обещали от Канадската асоциация на банкерите (на това му се вика демокрация от най-чист вид)- Канадската телевизия, върти клип, в който подчертава основното нещо, което обикновените хора могат да направят, за да "смекчават" изменението на климата.

Решението е простичко – не трябва да имате деца! НАучно се обосновават на нАучна студия. Според изследователи в Университета на Британска Колумбия, едно дете по-малко ще намали годишните емисии на C02 с 58,6 тона, докато следващото най-близко застрашаващо нещо след тях, животът без кола, със само 2,4 тона.

Обяснили учените учени нагледно каква заплаха са децата и каква е вредата от тях. Та ако родим едно дете по-малко ефекта ще е зашеметяващ - “Това е двадесет и пет пъти по-ефективно от намаляването на емисиите на CO2 от "живот без автомобил", тридесет и шест пъти по-ефективно от избягването на пътуване със самолет и тридесет и седем пъти по-ефективно от закупуването на зелена енергия"!!!

Предложението обаче се отнася най-вече за "белите" канадци - но не и за новите им съграждани, много от които са "кафяви" и "черни". Тези "имигранти" и "бежанци" всъщност се насърчават в цяла Канада да имат възможно най-много деца!

Америка, обаче не се дава. В Мериленд бил предложен закон, според който новородените могат да бъдат убити до 28 ден след раждането. “Правен анализатор“ обяснил, че “закона можел да се тълкува като позволяващ аборт през първия месец след раждането на дете.“

 

 

.......................................................................................

 

·

Eli Petrova

 

Повечето хора приемат думата "апокалипсис" за пълното окончателно унищожение на света. Но думата апокалипсис означава откровение. Това, което се разкрива, открива. Произлиза от гръцката дума Αποκάλυψις, която буквално означава смъкване на завесата.

Мисля, че човечеството преминава през апокалипсис, който много от нас приветстват. Време е да премахнем воала на измамата, който поддържа матрицата и да се разкрие истината.

Това се случва навсякъде около нас, за две години се разкриха повече истини, отколкото през предишните двадесет! Но има още дълъг път.

Това, което забелязах, е, че същият процес, който се случва на макро ниво, се случва и на микро ниво. Хората също се разкриват какви са наистина, виждаме ги за първи път в истинските им цветове.

Ще преживеете в собствения си живот и ще бъдете свидетели на живота на другите, ще има много раздяла в отношенията между хората. Сякаш истинската същност на хората се разкрива, за да можете да видите и да не искате да сте около някои хора, а от друга страна наистина да поискате да сте с онези, чиято същност е красива. Това ще направи бъдещите ви връзки по-силни, по-искрени и по-дълготрайни.

Така че, ако преживявате трудни моменти с приятели или любими хора, просто знайте, че не сте сами, всички преминаваме през подобни състояния и всичко това е част от "апокалипсиса", през който светът преминава в момента.

Колкото и да е болезнено, това е необходимо и положително нещо за вас, за човечеството и за света като цяло. Ние растем, трансформираме се и се развиваме към нещо много, много по-добро.

 

 

.........................................................................................

 

Stepan Polyakov

 

И СЕНАТЪТ Е С АКЪЛА НА СПЯЩИЯ ДЖО

Никой няма съмнение, че по най-високите върхове на властта в Щатите, са инсталирани умствено увредени. Същото се оказва положението и в Сената, обаче. Сенатът поискал от Съда в Хага да разследва "военните престъпления" на Русия.

Само че, САЩ никога не са подписвали Римското споразумение. И нямат никакво отношение към въпросния съд в Хага. Нула. Все едно аз да поискам Централният криминален съд на Лондон да разследва комшията в Нови хан.

Още повече, и Русия няма нищо общо с Хагския съд. Има Бенин, например. И Кирибати, ебати. Но не и Америка. Американците може да поискат намесата на ООН и оттам да започнат някакви разговори с Хага. Но е малко по-сложна материята. С две думи: САЩ са управлявани от нагли, безпардонни и интелектуално изостанали. Камили всякакви. А световните медии им тиражират безкритично глупостите.

Здравейте, господин президент "Керенски", нали така му викат на Зеленски във Вашингтон.

 

 

.................................................................................

 

 

Йордан Халачев

·

Етническите унгарци от Западна Украйна, поискаха присъединяване към Унгария.

В Закарпатската област, където живеят по-голямата част от унгарците, планират да проведат референдум за отделяне от Украйна. В района на Береговски се създава организационен комитет за подготовката на референдума.

На 14 март етнически унгарци се обърнаха директно към унгарския премиер Виктор Орбан:

„Украинските власти продължават да провеждат политика на геноцид и потисничество над нашия народ в Закарпатския регион. За нас е съвсем очевидно, че украинските власти угаждат на капризите и интересите на неонацисти и десни радикали, които за дълъг период от време ограничават правата ни и унижават достойнството на Велика Унгария и нейните граждани.

Актовете на геноцид, разкрити в атаките срещу нас, етническите унгарци, които се опитваме да защитим националните си права, в унищожаването на нашите исторически и културни паметници, незаконното задържане на маджарски активисти в затворите, остават без надзор от президента Зеленски и украинското законодателство служители на реда.

Ние сме преследвани за несъгласие само защото имаме различна култура и говорим различен език. Законът в тази държава не гарантира спазването на нашите права и свободи.

Днешните процеси са необратими и ще продължават да се влошават и влошават. Разбираме, че властите на Украйна и десните радикали ще отидат до края и ще направят всичко, за да пролеят кръвта си и да ни изгонят от нашите прародини.

В условията на нестабилна ситуация в Украйна, нашите близки отношения с историческото Отечество и срещу жестоката политика на украинските власти няма да бъдат простени. Нито старците, нито жените, нито децата ще имат милост.

Днес за нас е важно да осигурим защитата на унгарците и другите национални малцинства, живеещи в Украйна, от насилие и унижение.

По този повод, уважаеми г-н Орбан, Ви молим, като гарант за сигурност, да използвате всички съществуващи възможности за осигуряване на физическата защита на унгарските граждани, живеещи извън нея! Надяваме се на обединение с историческото Отечество, което ще ни позволи да живеем в мир, да просперираме и да не се страхуваме за децата и бъдещето си"!

 

 

 

Унгария,многократно се противопоставя на насилствената украинизация, извършена от режима в Киев от 2014 г. насам.Будапеща отказа да предостави на Украйна каквито и да е оръжия, а също така отказа да осъди специалната операция на Русия в Украйна.

В продължение на много години Унгария участва активно в съдбата на етническите унгарци в Закарпатието: според различни източници в момента между 50 000 и 100 000 украинци имат унгарски паспорти.

В региона има училища с унгарски език на обучение, някои украинци работят в унгарски предприятия, имат опростен режим за преминаване на границата.

Дори не подлежи на сравнение с неадекватните действия на редица родни правителства към българите в Украйна.И там не са само бесарабските българи!

 

...............................................................................

 

Niki Cresci

·

Стриди и гъши дроб.

Изявленията на Путин за неговия „домашен фронт“ (олигарси, демонстранти, Навални и т.н.) заслужават отделно споменаване.

Според Путин, Западът за да атакува Русия "ще се съсредоточи върху петата колона, върху националните предатели. Те са тези, които живеят там, не в географски смисъл, а въз основа на начина си на мислене, на съвестта си като роби" .

След това добавя: „Не мога да осъдя онези, които не могат без стриди и гъши дроб“.

Комуникацията е най-невероятната от науките на Новото хилядолетие. И с тези фрази Путин всъщност повдига желязната завеса, връщайки се, за да раздели света.

Путин реши да използва тези принципи, които позволиха на цял народ, на три поколения хора (включително неговото собствено), да се кали със „стойността на отказа“, с „презрението към комфорта“.

Съветските граждани не се интересуваха от богатство, а искаха да са могъщи и уважавани в света.

Те ядоха хляб и лук, но отидоха в космоса.

Първи.

Когато два свята говорят толкова различни езици и основават живота си на противоположни принципи, прекомерната географска близост прави конфронтацията неизбежна.

 

Daniele Dell"orco .

 

......................................................................................

 

Стефан Стефанов

 

Мдааа....иранците наложиха контрол над петролопровода между Иран и Катар и пуснаха кранчето. От днес цената на петрола се срина до под 100 $....За Европа има, за чичко Джо йок. Сега кой се грижи за Европа?

 

 

Margarita Doseva

 

А сега да видя спекулантите кога ще оправят цената.

 

 

Miroslav Zoretz

 

Персиеца беше със щастлива усмивка на пресконференцията с Лавров. Руснаците всячески действат за да държат петрола на такива цени, че американския да не е конкурентен.

Все пак, самите руснаци в момента харчат тежък петрол като луди и някой трябва да пусне такъв на пазара за да обуздаят мераците на САЩ да възстанови петролната си индустрия. Номера е американците да бъдат държани на ръба за да нямат запаси за голяма война или да вдигнат цените в небесата на вътрешния си пазар за да развият собственото си производство и така да предизвикат масово недоволство вътре срещу демократите.

 

 

...........................................................................................

 

Niki Cresci

·

Русия се е подготвила навреме за състоянието на изолация, на което е подложена. И резултатът е... изобщо не е изолиран.

Москва сключва търговски и стратегически сделки с гиганти като Китай, Индия, Пакистан или Бразилия, като същевременно увеличава влиянието си в Африка. Като добавим населението на държавите, които са на страната на руснаците или не са се обявили против войната, която е в ход, се оказва, че то е повече от половината от световното население.

Без съмнение санкциите удрят силно интересите на Руската федерация, но тя вече гледа отвъд упадъчния атлантически цирк. Доминирането на долара не е толкова силно, колкото беше преди и много неща се променят във финансовите кръгове.

Ще бъде конфликт на изтощение, но в крайна сметка ще стане ясно кой ще е защитил националните си интереси и кой не...

 

Матео Бранди

 

 

 

 

Niki Cresci

·

Италия се подготвя за война.

Когато искате да се биете с тези с ядрените оръжия, това означава, че сте си изпили мозъците. Вчера в Марилиано видяхме колоездач как колабира на кръгово кръстовище, който в последствие почина от остър миокарден инфаркт. В зоната, в която живее, в различно време още пет човека загинаха от инфаркт. Италианците трябваше да водят война срещу ваксинацията с експерименталните лекарства, но не го направиха, а сега се подготвят, за да свършат като украинците, с илюзията да спечелят срещу армия десет пъти по-голяма и по-добре въоръжена. Лудостта на нашите управници вече няма граници

 

 

...........................................................................................

 

Plamen Darak

 

В речта си Путин днес яко се закани на петата колона и ги нарече отцепредатели. Сигурен съм, че тези слуги на дявола ще проклинат деня, в който са се родили. Днес в едно от студията по руската телевизия, имаше предложение тези западни подлоги да не ги пращат директно в затвора, а да бъдат закарани в Донецк и Луганск и участват във възстановяването на инфраструктурата. Надявам се на бай Дрън и сие да е станало ясно, че въпроса с цветни и черно бели революции в Русия е окончателно закрит. Въпроса е, какво правим с нашите подлоги?

 

..........................................................................

 

Красимир Симеонов, 15 март 2022

·

СТРОГО СЕКРЕТНО?

Още през септември и октомври миналата година украинската и руската мафии започват да се окопават по българското Черноморие.

Властта знае.

След началото на войната, с потока бежанци в луксозни автомобили, в Източна България се прехвърлят и големи части от украинската мафиотска структура. Руската е вече тук.

Стартирано е завземането на територии от местния наркокартел. Като допълнение се води битка между двете групировки – украинската и руската.

Днес на децата в някои варненски училища беше забранено да излизат от дворовете на училищата, защото са се увеличили драстично наркопласьорите.

Повтарям - властта знае, но не предприема никакви радикални действия, просто си трае.

И да, познахте - в момента се води война за бъдещето на децата ни.

И да! - тази война се води в България!

 

 

 

Соня Кирби, 16 март 2022

 

От информацията за медиите на Пентагона.

https://media.defense.gov/2022/Mar/11/2002954612/-1/-1/0/FACT-SHEET-THE-DEPARTMENT-OF-DEFENSE"S-COOPERATIVE-THREAT-REDUCTION-PROGRAM-BIOLOGICAL-THREAT-REDUCTION-PROGRAM-ACTIVITIES-IN-UKRAINE.PDF?fbclid=IwAR1FnfhHOXBF-yZrCX6NW3seqRLed7RNflE8wyCYmOTJs1ZJrAE93SNPuXc

В Украйна има 46 биолаборатории, собственост на украинската държава, с които САЩ сътрудничат.

От 2005г до 11.3.2022г (откогато е информацията) в тях са инвестирани 200 милиона долара.

Твърди се, че са за хуманни цели - предотвратяване на епидемии по хора и животни.

Казват, че Русия е завладяла две от лабораториите, модернизирани през 2014г и отказва достъп на украински специалисти там.

Също твърдят, че има заповед за унищожаване на всички патогени, за да не бъдат изпуснати в околната среда при обстрелите.

Това е много накратко официалната информация.

 

 

Специалистите изчисляват жертвите в Украйна на около 16000. Това, което не се уточнява е, че това са жертви предимно и изключително сред доброволци (паравоенни), които са си устроили гладиаторски битки на територията на Украйна. Бият се нацисти срещу интербригадисти (то и двете страни са по същество интербригадисти).

Русия обаче има и 500 убити собствени военни. Това са хората, които са участвали в завземането на биолабораторията и осигуряването на документацията за дейностите, извършвани там, която Русия в малка част огласи пред СС на ООН. Не знам за коя точно от биолабораториите става въпрос, но акцията е извършена в тила, може да е, теоретично, дори в Западна Украйна, където най-малко са ги очаквали. Как е била охранявана тази биолаборатория си представете сами, след като за да проникнат в нея са загинали 500 елитни командоси.

И си задайте въпроса така ли би била охранвана, ако там правеха просто стандартни проучвания.

 

Поне двама от приятелите ми мислят, че Русия не е повдигнала истински завесите над дейността на отровителската мафия, обяснявам пак.

Разпръскването на вируси, създадени в лаборатории, с цел геноциод и икономически печалби (дали от ваксини или чрез унищожаване на селскостопанските животни на конкурента) вече е сериозна тема, която се обсъжда в Съвета за сигурност на ООН, това вече не е конспирация.

Дори само този факт е сериозно разравяне, което се вижда от всяка една държава и предизвиква силна реакция, тази реация ще резонира още на следващите избори навсякъде.

Ако сте прочели внимателно, информацията, която руската страна изнесе в ООН, не включваше само патогени за хора, включително и опити за създавана на генетично оръжие. Те представиха и документи за изследване на чума по свинете, същата, която доведе до избиване на животни в Полша и България, но по странен начин не достигна до основния износител - Германия.

Германия е сътрудник в биолабораториите и към нея бяха изнесени материалите от тях.

До няколко дни Русия обеща доклад с пълната информация, който да бъде представен на всяка една страна-членка на ООН. Ясно е, че кирчо-кокорчовци няма да посмеят да си отворят устите, но дали Полша ще си мълчи пред доказателства, че Германия е водела срещу нея мръсна селскостопанска война?

Съмнявам се.

 

 

...........................................................................

 

Радост Даскал,

 

В Британия - щом гледаш телевизия, трябва да плащаш ТВ-лиценз някъде към 160 паунда годишно...ходят с едни специални коли и засичат къде се гледа неплатена телевизия...отдавна го канселирахме, но сега ни пишат заплашителни писма, пак са сме се включели...значи, хем ще ти пълнят главата с глупости, хем ще си плащаш, а ако откажеш услугата - ще дойдем и ще ви обискираме дома, дали не гледате тайно...оффффффф

Използвахме опцията да се откажем нацяло от телевизия и гледаме предавания и филми на ютюб, слушаме радио и телевизора изобщо не го пускаме, но те пак пишат писма и заплашват...сега държа документа за официалното ни отказване от телевизия под ръка и чакам да позвънят на вратата, та да им го навра в носовете.

 

Darina Dukendjieva

 

в Гърция плащаш дори и ако нямаш телевизор. В сметката за ток е включена таксата за тв.

 

 

....................................................................................

 

От Маша Кременска

 

Близо до Харков е открит друг обект, свързан с американски програми за работа с потенциално опасни щамове и изследване на патогени на потенциално опасни заболявания.

В гората край Н. п. Мерефа,

на координати 49.797476, 36.086781

има две сгради на прикрита биологична лаборатория.image

 

 

 

 

 

Пишат, че Тайван също е домакин на финансирани от САЩ биолаборатории, така че „нашествието на Китай в Тайван е въпрос на време“.

Ето списък с биолаборатории, разположени в Тайван.

И тъй, като Съединените щати сега активно защитават тази островна държава, не е трудно да се отгатне: има много голяма вероятност тайванските биологични лаборатории също да са под контрола на САЩ.

https://www.cellbiolabs.com/taxonomy/term/59?fbclid=IwAR2Uq7a4DUrNFL8HUXHfbK_pXj3wMsercG4oW93WrO7rzyasYL40JaXn-dQ

 

 

 

Заместник-командирът на нацисткия полк "Азов" моли украинските цивилни да ги спасят.

А уж всичко вървеше толкова добре…

Ако тези мега обучени нацисти са в отчаяние, тогава какво да кажем за ВСУшниките?

——————————————

И народа, който точно те обстрелват, като се

фтурне да ги спасява…майко, мила.

 

 

Пишат че:

imageВ градовете, в които руската армия все още не е влязла, най-търсената услуга е премахването на татуировки!

Познайте какви?!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785434
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия