Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2021 16:07 - Лъжа или истина или Накъде върви светът и ние с него
Автор: tota Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7325 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             Лъжа или истина   или Накъде върви светът и ние с него

Тони Георгиев Карамфилов

4 януари  · 

След тежката финансово-икономическа криза през 2007-2009гг., Световната Финансова Олигархия (The Deep State) разбра, че световният капитализъм няма да преживее нова подобна криза. Тогава в англосакските аналитични центрове бе създаден този сценарии на тежък, рискован, но спасителен за Световната Финансова Олигархия преход към нов тоталитарен цифров строй. Подготовката за началото на този преход се проточи, но към края на 2019г. се появиха признаци на това, че нова световна финансово-икономическа криза може да се разрази всеки момент. Нямаше време за губене и от първите числа на 2020г. Психическата Операция «COVID-19» стартира.

Световната Задкулиса започна форсирана промяна на света въз основа на посткапиталистическия модел и преформатиране на съществуващият строй в нов наречен от тях Инклузивен Капитализъм «Inclusive Capitalism» (Inclusive - всеобхващащ, приобщаващ). Прословутия Инклузивен Капитализъм е план на Световната Финансова Олигархия който може да се нарече и нов цифров феодализъм. План призван да извърши голямото финансово-икономическо и социално-обществено преформатиране, което ще утвърди господството на свръхбогатите над целия свят.

Кратък обзор на подготвителните, предшестващи и последващи събития свързани с Психическата Операция «COVID-19», започвайки от финансово-икономическата криза 2007-2009гг.

1) През 2009г. Световната Финансова Олигархия с помощта на подконтролната Световна Здравна Организация (СЗО), проведе репетиция на днешните събития, създаде изкуствена “Пандемия” «H1N1» (свински грип). За целта на 4-ти май 2009г. СЗО промени количествените параметри и определението за “Пандемия”, под новото определение попаднаха множество заболявания, в това число и сезонен грип. Тези промени развързаха ръцете на СЗО и дадоха възможност за злоупотреба и изкуствено създаване на извънредни положения и “Пандемии”, които по-рано бяха немислими. На 11 юни 2009г. СЗО обяви “Пандемия” H1N1.

https://web.archive.org/…/WorkingDocs/Doc10/EDOC12283.pdf

Това доведе до изразходване на милиарди долари за скъпи ваксини и антивирусно лечение. Оказало се, че въпросната “Пандемията” е неразличима от сезонен грип.

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/16/9/10-0076_article

Единствените, които тогава извлекли полза от безмислените ваксини и ненужни лекарства, били производителите: GlaxoSmithKline, Riche и Novartis. Всяка една от тези фармацевтични компании била сред най-големите доброволни донори на СЗО през финансовата 2008/2009 година.

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA63/A63_ID4-en.pdf

Избухнал скандал след което Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) започнала разследване и обвинила СЗО, във фалшифициране на “Пандемия”. Разбира се, нищо не се получило и обвиненията били свалени, защото СЗО е политическа лобистка група на могъщите глобалисти, които я притежават (жертви на свинския грип станали само тези които имали неблагоразумието да се ваксинират от H1N1).

2) През месец май 2010г. се появи доклад излезнал от недрата на две организации - Фондация “Рокфелер” и Глобалната бизнес мрежа. Този документ се нарича: Scenarios for the Future of Technology and International Development.

https://www.nommeraadio.ee/…/Rockefeller%20Foundation.pdf

В доклада подробно са описани днешните събития, появяване на “смъртоносен вирус” и възникване на “Пандемия” която оказва пагубно влияние на световната икономика. В доклада е написано, че психическата операция “COVID-19” ще продължи до 2026 година.

3) През 2012г. на сайта на Германският Бундестаг е публикуван интересен документ “Доклад за защита на населението с анализ на риска - 2012”

http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

(документ под номер 17/120/1712051, съхраняван в архива на федералното правителство и датиращ от 2013г).

http://dipbt.bundestag.de/extrakt/ba/WP17/503/50323.html

В документа на Бундестага също се разказва за появяване на “смъртоносен” вирус и последваща “Пандемия”: “световно разпространение на хипотетично модифициран вирус на SARS (“тежък остър респираторен синдром”), “причинителят на който”.. “може да бъде SARS-Coronavirus”. /точно така е написано на страница 57/. В този доклад също, изключително точно са описани днешните събития и най-вече положението на икономиката по време на “Пандемията” и след това. Доклада на Бундестага е изпълнителен документ, по-ниско стоящ и обвързан към “прогнозата” на сценариите от доклада на Фондация “Рокфелер”. Последният е концептуален документ от по-високо ниво, в който е изложен не само “епедимичния” сценарии, но и цялата последователност, промяна на следващите сценарии.

4) През 2012г. Обществото на Хенри Джаксън (трансатлантически аналитичен център за външна политика и национална безопасност) създаде работна група за проекта “Инициатива за инклузивен капитализъм” (“за започване на трансатлантически разговор за нарастващото неравенство на доходите и тяхната заплаха за капиталистическата система”).

5) През 2014г. в Лондон премина конференция по Инклузивен Капитализъм, организирана съвместно от лондонското Сити и холдинговата компания EL Rothschild (света се нуждае от нов по-прогресивен строй).

https://youtu.be/gRe3cx7XMj8

6) През 2015г. на друга конференция по Инклузивен Капитализъм бе проведена мозъчна атака “Път към действие” (капиталистическият строй “умира” и трябва да бъде заменен с нов).

https://youtu.be/z-i-tIHiSa0

7) През същата 2015г. Коалицията за Инклузивен Капитализъм бе регистрирана в САЩ като неправителствена организация. Лин Форестър де Ротшилд (съпруга на Евелин Роберт де Ротшилд, един от най влиятелните членове на Ротшилдския клан), стана генерален директор и основател на Коалицията.

https://www.inc-cap.com/

На сайта може да разберем кой е влязъл в тази Коалиция. Най-големите финансови холдинги, занимаващи се с тръстово управление на активите: State Street Global Advisors, BlаckRock, Vanguard, Amundi, Asset Management, Schroders, Barings, JPMorgan Chase & Co и др. (тези финансови холдинги представляват Глубинната Власт, Дълбоката Държава, The Deep State).

8)През 2016г. на конференция по Инклузивен Капитализъм в Ню Йорк участниците изразили готовност да съдействат на инклузивния икономически растеж.

9) През май 2016г. държавите-членки дадоха съгласие и Световната асамблея по здравеопазване прие нова Програма по извънредни ситуации, в областта на здравеопазването (с което СЗО засили още повече своите пълномощия и влияние върху страните при обявяване на извънредни положения и “Пандемии”).

10) През 2016г. Ричард Ротшилд регистрира патент за тест «Covid-19» три години и половина преди да се появи въображаемият вирус Sars-Cov-2 “предизвикващ” вирусна инфекция «Covid-19» (Обърнете внимание на третия ред по-долу: “последна актуализация 22.06.2016.” covid test patent).

https://benjaminfulford.net/…/2021/01/Covid-test-patent.pdf

11) През 2016г. на своето ежегодно заседание Световната банка (търговска организация контролирана от Световната Финансова Олигархия) за първи път проведе моделиране на “Пандемия” за министри на финансите.

12) През 2017г. съвместно с Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс СБ проведе второ моделиране за ръководители на големи компании на ежегодната среща на Световния Икономически Форум в Давос.

13) През юли 2017г. подобна имитация СБ проведе в сътрудничество с Канцлера на Германия А.Меркел за министри на здравеопазването на среща на правителствата G-20, която традиционно е съсредоточена върху финансите и икономиката.

14) През октомври 2017г. беше разигран четвърти сценарии, като част от имитация на “Пандемия”, проведен по време на ежегодното събрание на Световната банка във Вашингтон.

15) През лятото на същата 2017г. Световната банка съвместно с презастрахователни компании учредява специален Фонд за екстрено финансиране на “Пандемии” (Pandemic Emergency Financing Facility- PEF), както бе посочено “за спасяване на милиони хора”. Фондът издал така наречените Пандемични Облигации на стойност 245 млн. долара. За борба с шест вируса: нови грипни вируси, коронавируси, филовуруси, вирус на хеморагична треска Ласса, вируса на треска от долината Рифт и вируса на конго-кримската хеморагична треска. За кратко време търсенето на облигации надхвърлило предлагането с 200%. По същество облигациите се продавали с условие, че тези, които са инвестирали в тях, ще загубят парите си, ако се случи някоя от шестте смъртоносни “Пандемии”, включително коронавирус. Ако “Пандемията” не настъпи до срока на погасяване на облигациите на 15 юли 2020 година, инвеститорите ще получат обратно това, което първоначално са платили за облигациите, в допълнение към изплатените проценти и премии по тези облигации, които те получават между датата на покупката и датата на погасяване на облигациите. По “странно стечение на обстоятелствата” четири месеца преди да изтече крайния срок на Пандемичните Облигации СЗО обяви “Пандемия” «COVID-19» (от възникналата “Пандемия” спечели само Световната банка).

16) През 2018г. ЕС (под натиск на Световната Финансова Олигархия) публикува проучване за отношение на общественноста към ваксините, наречено “Състояние на доверие към ваксините през 2018 година”.

https://ec.europa.eu/…/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

Въз основа на това проучване ЕС поръча и технически доклад, наречен “Разработване и внедряване на информационни системи за имунизация”, посветен, наред с други неща, на “правдободобността на системите за мониторинг на ваксинациите в мащабите на целия ЕС”.

https://www.ecdc.europa.eu/…/designing-implementing…

През третото тримесечие на 2019г. всички тези доклади били обединени в последна версия на “Пътна карта за ваксинации”, дългосрочен политически план по разпространение на ваксини “Информираност и разбиране” в същото време противодействие на “Митовете за ваксините” и борба с “ваксиналната нерешителност”.

https://off-guardian.org/…/medi…/2019-2022_roadmap_en-1.pdf…

17) През 2019г. проектът “Булевард за Инклузивен Капитализъм” (EPIC), осъществен от Коалицията на Ротшилд съвместно с Ernst & Young (международна мрежа за професионални услуги), съобщи за своите изводи в официален документ (“разработване на структура и определяне на значими показатели за отчитане на дългосрочни и обхващащи дейности по създаване на стойност, която досега не е отразявана в традиционните финансови отчети”).

https://www.epic-value.com/…/epic-report-web…

18) На 18 октомври 2019г. в Ню Йорк се проведе пандемично учение на високо ниво, наречено Event 201 (Събитие 201). Организатори на учението бяха Центърът за здравна безопасност на Университета “Джон Хопкинс”, Световният икономически форум и Фондацията на “Бил и Мелинда Гейтс”. Учението повтори събитията от предните доклади: “Възниква огнище на нов зоонотичен коронавирус.. Патогенът и болестта, която причинява, се моделират главно въз основа на SARS” (атипична пневмония).

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

Резултат от симулацията станали седем ключови препоръки.

https://www.centerforhealthsecurity.org/…/200117…

През ноември 2019г., тези предложения били публикувани като “призив за действие”.

https://www.centerforhealthsecurity.org/…/recommendations…

Месец по-късно Китай съобщи за първите случаи на «COVID-19”.

19) На 23 януари 2020г. СЗО заяви, че няма основание за въвеждане на Извънредно Положение (Питър Салама изпълнителен директор по извънредни ситуации категорично бил против).

https://btvnovinite.bg/…/szo-njama-da-objavjava-izvanredno…

На 24 януари 2020г. умира Питър Салама на 51г. (без да е боледувал, здрав, както си ходил в офиса пада и умира).

https://bnr.bg/…/pochina-izpalnitelniat-direktor-na-szo…

На 26 януари 2020г. СЗО коригира отчета с оценка на заразени с коронавирус 2019-nCoV. В забележка под номер (3) се казва, че в по-ранните доклади за ситуацията с разпространение на вируса, публикувани на 23, 24 и 25 януари, е допусната грешка и броят на “заразените” е занижен. След което дописват и увеличават броя на “заразените”.

https://www.who.int/…/situ…/20200126-sitrep-6-2019--ncov.pdf

На 30 януари 2020г. СЗО обяви Извънредно Положение (на 23.1.2020г. според първоначални данни на СЗО имаше 11 “починали” в Китай и общо 38 “заразени” в света, по-късно тези данни бяха променени на 17 “починали” в Китай и общо 570 “заразени”). На 11 март 2020г. СЗО обяви “Пандемия”.

20) На 2 април 2020г. се появи първият пълноформатен официален документ на Световната Банка на тема «COVID-19» с название “World COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)” - “Програма за стратегическа подготовка и реагиране на COVID-19 в света (ПСПР)”. Документ с обем от 60 страници датиран от 2 април 2020г.

http://documents1.worldbank.org/…/World-COVID-19-Strategic…

На заглавната страница има подзаглавие от което следва, че е дадено описание само на първа фаза на програмата, в рамките на която се планира реализирането на 25 проекта. На 3 март Световната банка свикала спешно съвета на директорите където на закрито заседание са обсъждали и взели решения относно ситуацията с «COVID-19». Ето фрагмент от документа на стр. 6: “На 3 март 2020г.. съвета на директорите се обърна към Групата на Световната банка с призив да предприеме спешни действия, за подкрепа на страните-членки в усилията им за борба с «COVID-19». Съвета също така приел решение за учредяване на фонд за бързо реагиране на «Пандемия COVID-19» на сума от 12 млрд. долара, предназначен да помогне на страните, които са клиенти на МАР и МБРР, в борбата им с «Глобалната Пандемия» и нейните последици”. Допълнително от април 2020г. до 30 юни 2021г. Световната банка започна да “оказва помощ”, кредитира 111 страни на общо 160 млрд. долара. На 3 март 2020г. Световната банка, която е далеч от медицината, вече оперира с термините «Пандемия COVID-19» и «Глобална Пандемия».

А сега Внимание! СЗО произнесе думата “Пандемия” едва на 11 март, осем дни по-късно. Световната банка изпревари СЗО! Разбира се, и СЗО, и Световната банка, и МВФ, и други международни организации подготвяха спектакъла с «COVID-19» предварително и координирано, но допуснаха грешка и Световната банка изскочи на сцената по-рано, отколкото било предвидено от “режисьорите” на операцията «COVID-19». Ще обърна внимание и на още една грешка от страна на Световната банка!

Днес е особено популярна темата: кога ще свърши “Пандемията“? С умен вид политици, държавници и експерти дават свои версии на отговора. На първа страница от споменатия документ е написано черно на бяло: датата на завършване на първа фаза от програмата е 31 март 2025г. В доклада се дава и обяснение, защо именно тази дата. На стр. 13 се казва, че след като към средата на 2021г. бъдат изхарчени споменатите по-горе 160 млрд. долара, Световната банка за следващите две години (до средата на 2023г.) ще отдели за борба с «COVID-19» още 180-200 млрд. долара. Отличен Бизнес!

Уплашени от “Пандемията” страните-клиенти на Световната банка вече особено няма да се търгуват за това, при какви условия ще им бъдат предоставени кредити и заеми. Ще взимат все повече кредити които няма да имат възможност да върнат защото «Психическата Пандемия» ще унищожи икономиките на отделните страни и световната като цяло. Когато кредитирането завърши ще настъпи хаос, безредици, безработица, глад и на тази вълна Правителствата (длъжнижици) ще предадат властта в ръцете на Световната Финансова Олигархия, която ще създаде Световно Правителство с Нов Световен Ред (Inclusive Capitalism).

21) Най-новите планове на Световната Задкулиса за преформатиране на световния ред са представени във вид на книга от Клаус Шваб и Тиери Малре “Covid-19: The Great Reset.

https://straight2point.info/…/COVID-19_-The-Great-Reset…

През месец май 2020г. на онлайн-конференцията на Световния Икономически Форум, Клаус Шваб заедно с принц Чарлз използваха в обръщение термина The Great Reset (великото преформатиране, рестартиране). Смисълът се свежда към следното: капитализмът преживява сериозна криза, капитализмът трябва да бъде преправен. “Пандемията COVID-19” със съответните ограничения дава уникален шанс за преформатиране, но ще отнеме време, затова ограниченията трябва да продължат. В първите числа на юни 2020г. на сайта на Световния Икономически Форум се появи страница с название The Great Reset, Темата бе подхваната от Джо Байдън, Борис Джонсън, Джъстин Трюдо. Като поддръжници на Инклузивния Капитализъм се обозначиха и IT гигантите от Силиконовата долина FAGMA (Facebook, Amazon, Google, Microsoft, Apple). Последните активно участват в операцията «COVID-19» и в преформатирането на съществуващият финасово-икономически и социално-обществен модел на нов цифров. Едно от ключовите понятия на “великото преформатиране” в книгата на Клаус Шваб е Инклузивн Капитализъм (Inclusive Capitalism) и създаване на Световно Правителство.

22) На 8 декември 2020г. е създаден нов глобален съюз. Съвет по Инклузивен Капитализъм, партньорство на най-големите световни инвестиционни и бизнес лидери от Коалицията за Инклузивен Капитализъм и Ватикана (в света има над 1,2 милиарда католици които чрез авторитета на папата ще приемат Новият Световен Ред).

https://youtu.be/USWLnN-jkJo

П.П. За тези които все още не са разбрали какво се случва: Не съществува вирус Sars-Cov-2 съответно няма и Covid-19. “Психическата Пандемия” е 1% медицина и 99% политика. Информационната операция «COVID-19» се държи единствено и само на медийна дезинформация и пропаганда, благословията на марионетни Правителства и фалшиви тестове.

В интернет пространството се появиха клипове на които тестовете за “коронавирус” реагират положително на кока-кола, киви, сокове, пюрета.. Всички хора с повишено ниво на кръвна захар са нарочени за “заразени” със “смъртоносен” и несъществуващ вирус Sars-Cov-2 нищо, че 90% са напълно здрави и без симптоми (тестовете показват фалшиво-положителен резултат при хора с повишено ниво на захарта). Ето защо “болните” не заразяват околните и умират само “заразени” с една или няколко смъртоносни болести (лукаво наричани “съпътстващи” заболявания).

https://youtu.be/ltiatiWlUXs

https://youtu.be/UMi9zebqMJA

https://youtu.be/QoivL-aV3WE

 

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=459299412117374&id=100041119581282

 

 

 

 




Гласувай:
15



1. tota - От стената на Вихра Павлова В м...
14.03.2021 16:09
От стената на Вихра Павлова
В момента изясняваме автора на този текст, затова го пускам като коментар и съм напълно съгласна:
„Искам да обясня нещо много важно. Това е първото условие, за да бъдат разбрани съвременните събития. Капитализмът се срина. Срина се през 2008 година. Болшинството от хората не разбраха, както и днес не разбират, че им сменят финансовата, социалната и икономическата система чрез „ковид мерките“. Те нямат нищо общо с вируса.
От 2008 г., до днес, имаме капитализъм на командно дишане, който се поддържа с „количествено облекчаване“ на финансовите и корпоративни играчи (печатане на пари, които не отиват в продуктивна дейност, а само съхраняват големите акули, за да не фалират и да не се срине системата) и остеритет за масите (приватизация, свиване на социалната държава и на социалните придобивки).
Чрез контрола върху паричния поток насочват къде и за кого да отиват парите. Ако лихвите по ипотеките са ниски, правят „балон“ в имотите. Ако лихвите са ниски за корпорации, те не инвестират в „иновации“ и нови работни места, а просто теглят заеми и купуват по-малки фирми. Ако отпускат пари за „зелени проекти“, ще правите „зелена икономика“. Това не са само „фондове“ от ЕС.
С механизмите на финансовата система могат да контролират икономиката.
Най-важното – трябва да бъде съхранен дългът, дълговото робство трябва да бъде запазено, но така, че световната икономика да не се срине като къща от карти (от огромния корпоративен, частен и държавен дълг, заради който тя реално не може да работи).
Това, от една страна, а от друга – за да няма революция.
Дългът най-лесно се изплаща с обезценяване на валутата. Нали? При ускорено печатане на пари, каквото имаме сега, с „подпомагането на бизнеса и обществото“ заради „ковид“ и замразената икономическа дейност, валутите лесно се обезценяват. И това в един момент може да приключи с хиперинфлация. Тогава „вие няма да имате нищо, но ще сте щастливи“. Ако случайно имате спестявания, няма да ги имате. Понеже и работа няма да имате, заради „ковид мерките“, ако изплащате ипотека – и дом няма да имате. Ако имате дълг, ще зависи в коя валута и съответно дали тя ще се обезцени спрямо вашата? И зависи дали ще имате работа все пак, за да изплащате дълга, което условие за много хора няма да е изпълнимо. Тогава банките ще предложат опрощаване на дълговете, но ще искат в замяна да притежават всичко.
„Голямото зануляване“ (ресет, рестарт) е опит да се пусне токов импулс на капитализма, да му се бият стероиди и от „зомби“ да се превърне в турбо – фашизъм и турбо – капитализъм. Животът да бъде приватизиран напълно.
Защото хората вече няма да имат пари да потребяват, но ще могат да бъдат полезни като стока и ресурс за системата. Като биологична маса, като данни за Изкуствения Интелект, като експериментални мишки и обекти (стоки или потребители) за компании за социално въздействие. Това вече се случва с проектите за „инвестициите в социално въздействие“ (проект на ООН, Световния икономически форум от Давос, Ватикана) и „новите технологии“. Виждате, че такъв капитализъм, който приватизира живота и печели от това, че си играе с вас, с вашето развитие като човек, с това какъв сте, да ви ъпгрейдва, много прилича на евгеника и изглежда е един добър начин да се стигне до трансхуманизма.
Отделно от това, всички ресурси – въздух, вода, океани, гори, всичко това искат да мине под контрола на наднационалните организации (със Зелената сделка), и ще трябва да им плащате наем, за да дишате…
Има два пътя след крахът на капитализма –да продължим напред, с друга система, в която средствата за производство са в ръцете на обществото или да продължим към нео – феодална система, в която хората няма да имат нищо. Изглежда, че човечеството избира второто. За съжаление. Засега.
Много хора по света се държат като невменяеми. Едни ходят с две маски и противогаз, други си мислят, че комунистите ги нападат, трети смятат, че психопатите от елита са „рептили“?
Как мислите, че елитът работи? Как успяха да се сдобият с толкова власт и пари? С магия? Може би направиха магия на света и хоп – всички ги последваха. Или „комунистите“ превзеха университетите, защото капиталистите са едни добри и наивни хора и не успяха да ги спрат? Комунистите превзели университетите (99% от либералите са финансирани от ЦРУ, едни много известни и последователни „комунисти“) и горкият капитализъм взе, че умря?
Системата и капитализмът не работят за нас, работят за тях. Технократите и те работят за тях. Така покориха света. Засега.“

цитирай
2. tota - И една друга гледна точка: Бла...
14.03.2021 16:10
И една друга гледна точка:
Благодаря за писмото, което си ми пратила.
Има много проникновени констатации в този материал, но и много фалшиви предположения.
Капитализма не е мъртъв, така лесно този човешки строй няма да отмре. Нужен е повече от век, докато тези, които дърпат конците, налучкат "правилната" система. Не е важно как ще се казва тя - рестарт, зануляване, ад или рай.
Господарите на света, които са шепа хора и които владеят 99% от световния капитал, средствата за производство, финансовите капитали, работните пазари и всички земни, подземни и надземни блага НИКОГА няма да отстъпят позициите си. Човек за човека е вълк, са го казали вече римляните. Човекът не е преставал да бъде роб на нечия "висша сила" и няма никога да се измъкне от своите окови. Ще важи за него една единствена максима:

СПАСЕНИЕТО Е ПОЕДИНИЧНО!

А какво е спасение?
Отговор: Да не бъдеш толкова зле, колкото е зле общото стадо.
"Да бъдеш или да не бъдеш" се трансформира в "да успееш да си живуркаш, малко по-добре от стадото, докато пукнеш и те забравят за 3 дни".

Подготвяме се за хипер инфлация навсякъде по света. Тя няма да връхлети като ураган, тя пълзи всеки ден и настъпва във всички посоки. Не само при материалните блага, а и при нематериалните, при духовните.
Вдигат се цени на имоти, стоки, храни, лекарства, данъци, медицински и туристически услуги, такси, бензин, билет за трамвая, ток, вода, отопление, погребение и такси за гроб, всякакви взятки. Атакуват те с инфлация всеки ден, от сто страни на живота ни, едновременно. Всеки ден, всеки час, докато превъртиш напълно. Няма нищо стабилно вече, искат да ни отнемат всичко човешко, всичко нормално. Дори майчината и бащината любов!

Да му мисли този, който е спестил много пари.
Нашите спестявания са жалка работа, дори не си заслужава да ги споменаваме. Все пак човек трябва да има малка резерва, за да продължи агонията си в крайна сметка. Когато другите вече са издъхнали.
Отдавна сме загубили всичко, но не искаме да си признаем това.
Отнеха ни всичко вече.
Отнеха ни оптимизма, вярата в бъдещето, а това е най - страшното: отнеха ни радостта!
За сметка на това алкохол, наркотици, отровни храни и лекарства притежаваме в изобилие. И фалшиви новини.

Пожелавам ти хубав ден и нека да завърша днешното си писмо с баналната мисъл:
"Корабът потъва нормално, ще има вода за всички".

пророк Сандрини, колега на Вихра
цитирай
3. aip55 - Адмирации за постинга Ати.
14.03.2021 16:28
Буден и съвременен анализ на нашето време.
Тотална поука с много размисъл!
цитирай
4. syrmaepon - Фалшивото твърдение, че методът за ...
14.03.2021 16:30
Фалшивото твърдение, че методът за тестване на COVID-19 е патентован от Ричард Ротшилд през 2015 и 2017 г., е споделено онлайн. Патентът за система, която анализира биометрични данни, за да определи дали потребителят страда от COVID-19, не е заявен до 17 май 2020 г. Твърдението е предмет на статия, която може да се види (тук).

Уебсайтът сочи към холандски уебсайт, който показва патент за „Система и метод за тестване за COVID-19“ (тук).

Патентът е номериран ‘US20200279585A1’ и има „Prioriteitsdatum“ (холандски за „дата на приоритет“) от „2015-10-13“.

Статията твърди, че датата на приоритет през 2015 г. е доказателство, че е планирана пандемията на коронавируса.

Но авторът смесва термините „дата на приоритет“ и „дата на кандидатстване“.

https://www.reuters/article/uk-factcheck-patent-idUSKBN27C34O
цитирай
5. syrmaepon - Избухването на SARS 2002–2004 г. е ...
14.03.2021 16:48
Избухването на SARS 2002–2004 г. е епидемия, включваща тежък остър респираторен синдром (SARS), причинен от тежък остър респираторен синдром коронавирус (SARS-CoV или SARS-CoV-1). За първи път огнището е установено във Фошан, Гуангдонг, Китай, на 16 ноември 2002 г. [1]
Над 8000 души от 29 различни страни и територии са заразени и поне 774 са починали по целия свят. [2] По-голямата част от огнището продължи около 8 месеца, тъй като Световната здравна организация обяви, че SARS се съдържа на 5 юли 2003 г. Въпреки това, няколко случая на SARS са докладвани до май 2004 г.
През декември 2019 г. в Ухан, Хубей, Китай е открит SARS-CoV-2, нов щам на коронавирус, тясно свързан с този, който причинява ТОРС. Този нов щам причинява COVID-19, заболяване, което се е разпространило по целия свят, което води до продължаваща пандемия. [4] [5]https://en.wikipedia/wiki/2002–2004_SARS_outbreak

https://en.wikipedia/wiki/List_of_medical_professionals_who_died_during_the_SARS_outbreak
Два щама на вируса са причинили огнища на тежки респираторни заболявания при хората: тежък остър респираторен синдром коронавирус (SARS-CoV или SARS-CoV-1), който е причинил избухването на тежък остър респираторен синдром (SARS) 2002–2004 и тежък остър респираторен синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2), който причинява настоящата пандемия на COVID-19. [7] [8] Съществуват стотици други щамове на SARS-CoV, за всички от които е известно, че заразяват нечовешки видове: прилепите са основен резервоар на много щамове на коронавируси, свързани с ТОРС, и няколко щама са идентифицирани в палмови цибети, които са били вероятни предци на SARS-CoV. [7] [9]
Коронавирусът, свързан с ТОРС, е един от няколкото вируса, идентифицирани от Световната здравна организация (СЗО) през 2016 г. като вероятна причина за бъдеща епидемия в нов план, разработен след епидемията от ебола за спешни изследвания и разработки преди и по време на епидемия към диагностика тестове, ваксини и лекарства. Тази прогноза се осъществи през 2020 г. с пандемията COVID-19. [10] [11]
цитирай
6. syrmaepon - HCoV-229E е един от седемте човешки ...
14.03.2021 16:51
HCoV-229E е един от седемте човешки коронавируса, които включват HCoV-NL63, HCoV-OC43, HCoV-HKU1, MERS-CoV, SARS-CoV-1 и SARS-CoV-2 и се разпространяват в световен мащаб [11] [12]. ] Вирусите обаче са били открити в различни части на света по различно време на годината. [13] [14] [15] Проучване на NCBI установява предишна инфекция с HCoV-229E при 42,9% - 50,0% от децата на възраст 6-12 месеца и при 65% от тези на 2,5-3,5 години. [16]
цитирай
7. syrmaepon - в Джеда, Саудитска Арабия през а...
14.03.2021 16:53
в Джеда, Саудитска Арабия през април 2012 г. [9] Египетският вирусолог Али Мохамед Заки изолира и идентифицира неизвестен досега коронавирус от белите дробове на мъжа. [12] [13] [14] След това Заки публикува своите констатации на 24 септември 2012 г. в ProMED-mail. [13] [15] Изолираните клетки показват цитопатични ефекти (CPE), под формата на закръгляване и образуване на синцитий. [15]
Втори случай е открит през септември 2012 г., когато 49-годишен мъж, живеещ в Катар, е имал подобни симптоми на грип. Последователност на вируса е почти идентична с тази от първия случай. [9] През ноември 2012 г. подобни случаи се появиха в Катар и Саудитска Арабия. Бяха отбелязани допълнителни случаи, свързани със смъртни случаи, и започнаха бързи изследвания и мониторинг на новия коронавирус. Не е известно дали инфекциите са резултат от едно зоонозно събитие с последващо предаване от човек на човек, или ако множеството географски места на инфекция представляват множество зоонозни събития от неизвестен общ източник. [Цитиране е необходимо]
Изследване на Зиад Мемиш от университета в Рияд и колеги предполага, че вирусът е възникнал известно време между юли 2007 г. и юни 2012 г. с около седем отделни зоонозни предавания. [Цитиране необходимо] Сред резервоарите за животни CoV има голямо генетично разнообразие проби от пациенти предполагат подобен геном и следователно общ източник, въпреки че данните са ограничени. Чрез анализ на молекулярния часовник беше установено, че вирусите от EMC / 2012 и England / Qatar / 2012 датират до началото на 2011 г., което предполага, че тези случаи са произлезли от едно зоонозно събитие. Изглежда, че MERS-CoV циркулира в човешката популация повече от година без откриване и предлага независимо предаване от неизвестен източник. [16] [17]
цитирай
8. mt46 - Това е не само невярно, но глупаво и манипулативно!...
14.03.2021 19:22
П.П. "За тези които все още не са разбрали какво се случва: Не съществува вирус Sars-Cov-2 съответно няма и Covid-19. “Психическата Пандемия” е 1% медицина и 99% политика. Информационната операция «COVID-19» се държи единствено и само на медийна дезинформация и пропаганда, благословията на марионетни Правителства и фалшиви тестове."
!?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tota
Категория: Лични дневници
Прочетен: 12146776
Постинги: 1346
Коментари: 16857
Гласове: 70664
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031