Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.05.2020 17:57 - ДЕВЕТИЯТ КРЪГ...В АДА НА ЕЛИТА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 4731 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 06.05.2020 20:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДЕВЕТИЯТ КРЪГ НА УБИЙЦИТЕ... 
МОЛЯ,ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА,И ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕАТА!!



Това е поредица от статии, взети от свидетелски показания на очевидци пред Международния общ съд в Брюксел.

Петима международни съдии разглеждат доказателства за изнасилвания, изтезания, убийства и отвличания на деца, за които се твърди, че са извършени от членовете на глобалния елит от мрежата на култовите жертви на деветия кръг на сатанинските деца.

Беше казано, че в катакомбите на католическите катедрали, Ватикана, в частни имения и гори и правителствени военни бази в Белгия, Холандия, Испания, Австралия, Ирландия, Франция, Англия и САЩ, се провеждат редовни жертви на деветия кръг.

Най-малко 34 места за масови гробове на деца бяха идентифицирани в Ирландия, Испания и Канада - и отказаха разкопки от съответните правителства, Английската корона и Католическата църква.

Назовани като присъстващи в дейностите на Деветия кръг бяха папа Франциск, бивш папа Ратцингер; Англикански, Обединена църква на Канада и католическа църква, включително кардинали; членове на европейски роялти, включително кралица Елизабет и принц Филип; служители на канадската, австралийската, британската и американската армия и правителства, включително ЦРУ на САЩ, както и видни министри от правителството, съдии, политици и бизнесмени от САЩ, Белгия, Холандия, Канада, Австралия, Франция, Ирландия и Великобритания.

Тийнейджърите са били дрогирани, съблечени голи, изнасилвани, ловувани в гората и убивани от европейски кралски жители според последния очевидец на тази седмица, за да даде показания пред Международния съд за общо право в Брюксел .

Жената беше четвъртият очевидец, който разказваше за тези човешки ловни партии на световната елитна мрежа на култовите култове на сатанинските деца от деветия кръг.

 

Бивш член на нидерландския наказателен синдикат за наркотици, известен като Октопод, свидетелства, че жертви са получени за тези човешки ловни партии от центровете за задържане на непълнолетни в Белгия и Холандия.

„През 2004 г. бях неволен свидетел на сесии за изтезания, изнасилвания и убийства на наркотични деца, извършени за група високопоставени хора в Холандия“, заяви жена.

„Бях отведен на ловно парти в Белгия близо до Брюксел, където видях две момчета и момиче на възраст от 14 до 16 години, преследвани и убити от глобални елити. Човешкият лов е бил охраняван силно от Нидерландската кралска гвардия. Казаха ми, че присъства крал Алберт на Белгия. "

Четирима очевидци потвърдиха, че като деца и младежи те са били принудени да присъстват на човешки ловни партита, където те и други деца са били изнасилвани, с някои убити, а пенисите на починалото момче са отрязани.

image

Твърди се, че имало холандски селски дворец, където пенисите на момчетата били изложени като трофеи на стена. Някои ловни партита бяха организирани на територията на Холандия, в двореца на кралица Беатрикс.

Холандският терапевт Тоос Нейнхуис твърди, че като четиригодишна е била принудена да стане свидетел на убийства на деца, в които е замесен бившият папа Ратцингер, холандски католически кардинал, плюс бащата на нидерландската кралица Беатрикс и основателя на Билдербергер, холандския престолонаследник Алфринк Бернхард.

„Видях бившия папа Джоузеф Ратцингер да убие малко момиченце“, потвърди друг свидетел. „Това беше във френски замък през есента на 1987 г. Беше грозно, ужасно и не се случи само веднъж. Ратцингер и Бернхард бяха някои от по-известните мъже, които взеха участие. "

В Ирландия, Испания и Канада бяха открити 34 масивни гробни места за деца, свързани с дейности от Девети кръг.

Най-голямото беше индийското жилищно училище Mohawk в Brantford Ontario, където през 2008 г. бяха идентифицирани детски останки, преди католическата църква, правителството на Канада и английската корона да затворят копаенето от професионални археолози.

Съдът на ICLCJ за 2013 г. призна кралица Елизабет и принц Филип за виновни за изчезването на 10 октомври 1964 г. от католическото жилищно училище в Камлупс, Британска Колумбия.

През първите две седмици от съда 2014 г. свидетели на съда идентифицираха холандски и белгийски кралски участници в изнасилването и убийството на деца и новородени мохауки. Наречени бяха Бернхард и крал Хендрик, съратници на холандската кралица Вилхелмина.

Предполага се, че ще присъстват по време на човешките ловни партии са покойният принц Йохан Фризо и съпругата му Мабел Уис Смит, бивши министри, върховният човек на холандската армия, подсекретарят на щата Раад Ван в Холандия, заместник Рой до кралица Беатрикс и други световни бизнес и политически лидери, включително някои от САЩ.

„Със сигурност настоящият крал Вилем Александър и крал Филип и техните съпруги знаят за това насилие и убийство на деца“, каза един очевидец. "Те не правят нищо по въпроса и вероятно те ще спрат разследванията и преследванията."

През януари 2014 г. братът на краля на Холандия принц Йохан Фризо почина в кома, след като тези три уебсайта на холандски език, показани тук, достигнаха до интернет. Уебсайтовете разкриха, че Фризо е бил на партита за лов и убиване на хора.

„Историята се появи в интернет след години на опити да се придвижи политиката и правосъдието в Холандия, за да действат срещу престъпниците“, каза очевидец. "Никой не направи нищо, за да спре тези престъпници, вероятно защото кралица Беатрикс и крал Алберт вероятно се намесиха в разследванията."

Говореха се, че човешките ловни партии се провеждат на територията на Белгия, двореца на кралица Беатрикс в Холандия. Двама свидетели определиха бившия папа Джоузеф Ратцингер и бащата на кралица Беатрикс покойния принц Алфринк Бернхард като присъстващи на детски жертвоприношения. За двамата се казва, че са нацистки симпатизанти.

Съдът на ICLCJ получи колекция от архивни архиви на йезуитите за детски жертвен култ, известен като рицарите на мрака. През 1933 г. рицарите са създадени от католическите йезуити и SS дивизията на нацистите Вафен.

Записите показват, че Ратцингер е идентифициран като член на рицарите, докато е работил като помощник на капелан на SS в концентрационния лагер Равенсбрук в Германия. В записите се посочва също, че Ратцингер е участвал в жертвоприношения на деца, използвайки отвлечени деца от лагерите или политически затворници.

Друг съдебен документ, наречен Магистърска привилегия, посочва, че жертвата на децата е редовно събитие във Ватикана. На нежната възраст от 12 години „Свали“ от окръг Сан Диего Калифорния твърди, че е била докарана в катакомби под Ватикана, за да стане свидетел на жертвата на тригодишно дрогирано момче.

В това видео интервюто й каза, че 24 години преди „Мария“ му казала, че е свидетел на друг сатанински обряд за жертвоприношение на деца в същите Ватикански катакомби.

 


Миналата седмица следовател от ирландската полиция съобщи пред съда на ICLCJ, че близо 800 бебета, погребани в септичната яма на католическата монахиня, са разчленени, обезглавени и на парчета и парчета - признаци, че те биха могли да бъдат убити в сатанински ритуали за жертвоприношение на деца.

 

През последните два месеца съдът на ICLCJ изслуша тези ужасяващи свидетелства за изнасилванията, изтезанията и убийствата на деца наскоро през 2010 г. от католически лидери, членове на европейското кралско семейство и други световни елити.

Твърди се, че местата за убийства на културата на сатанинския жертви на деветия кръг са в катакомбите на католическите катедрали, включително Ватикана, и в частни имоти, военни заведения и горички в Белгия, Холандия, Испания, Австралия, Франция, Англия и САЩ.

Съдът на ICLCJ беше затрупан с новооткрити доказателства и редица нови свидетели, които излязоха да свидетелстват за дейностите на култовите жертви на Девет кръг на сатанински деца.

Кевин Анет: 800 ирландски бебета са избити, Свидетели на холандския принц ПМ, Сорос ловува деца

 

 

 


Те разкриха евентуалния член на Сатанинския култ от Девети кръг, който е възможно да участва в международни жертви на деца, отвличания, експлоатация и наркотици. Очакваше се петимата международни съдии и 27 членове на журито да останат на заседание поне една година поради сложността на делата.

 

Амнистията е предложена на граждани или служители на Ватикана, Английската корона, църкви или правителства, желаещи да дадат клетва или свидетелства, водещи до преследване на тези глобални елити, заподозрени в извършване на престъпления. Награди до 10 000 евро или около 13 660 долара бяха достъпни чрез съда на ICLCJ.

Съдът на ICLCJ имаше над 450 служители по общо право в мир в 13 държави, като 51 местни групи бяха оторизирани. Местни организиращи фондове бяха на разположение за общоправни групи, които кандидатстваха чрез Международния трибунал за престъпления на църква и държава .

За да се свържете с служителите на съда или с полевия секретар на ITCCS Кевин Анет, изпратете имейл или се обадете на: itccscentral@gmail.com , info@iclcj.com , admin@iclcj.com , hiddenfromhistory1@gmail.com , 250-591-4573 (Канада), или 386-323-5774 (САЩ).

 

От Judy Byington, Truth CMD | Прочетете повече за сатаническите пръстени на Педофилия от „Елита“

 

Ето шокиращо видео на голо младо момче, което се опитва да избяга от Бъкингамския дворец, преди да падне от значителна височина:

 


Опита се прибързано прикритие. Една версия заяви, че клипът е фалшив (очевидно не е фалшив), а вторият посочва, че е рекламен каскадьор. Не мисля, че някой с правилния си ум би могъл да повярва, че „кралското“ семейство някога ще се съгласи гол момче да се спусне на последния етаж на двореца си по време на смяната на охраната. Също така, видеоклипът бе бракуван от YouTube изключително бързо, когато за пръв път излезе, и се прекачи отново много по-късно от някой, който записа собствен телевизор със смартфон.

 

 

Лично аз не се съмнявам в това, че хлапето беше толкова ужасено за живота си, че се опита да избяга. За съжаление той не успя.












Гласувай:
10



1. zax - "За Сценариста няма Ад, а само ...
05.05.2020 18:15
"За Сценариста няма Ад, а само Касиер и Сцена."
... ZAX
цитирай
2. kuschel - Изродщина от тия, които говорят ...
05.05.2020 18:19
Изродщина от тия, които говорят постоянно за демокрация.
цитирай
3. mileidi46 - Скоро всичко ще започне....
05.05.2020 18:36
zax написа:
"За Сценариста няма Ад, а само Касиер и Сцена."
... ZAX

Ще започне ада за всички ! ,,И за сценаристи и за артисти"...
цитирай
4. mileidi46 - Изродщина от тия, които говорят ...
05.05.2020 18:40
kuschel написа:
Изродщина от тия, които говорят постоянно за демокрация.


щом има кой да ги слуша,и да им вярва...
трябва да се гледа ,какво вършат,а не какво говорят...
цитирай
5. petgrig - Може ли
05.05.2020 21:10
да обясните какъв е тоя Международен общ съд в Брюксел? И кой е вестника дето цитирате?
цитирай
6. mileidi46 - Може...!!!Аз вестници не чета,и телевизия не гледам!!
05.05.2020 23:30
petgrig написа:
да обясните какъв е тоя Международен общ съд в Брюксел? И кой е вестника дето цитирате?


Съдът се казва,,Междунроден Трибунал за Престъпления на Църкви и Държави"
съкратено-ITCCS-
или на английски;
International Tribunal into Crimes of Church and State.

За да се свържете с служителите на съда или със секретаря на ITCCS Кевин Анет, изпратете имейл или се обадете на: itccscentral@gmail , info@iclcj , admin@iclcj , hiddenfromhistory1@gmail , 250-591-4573 (Канада), или 386-323-5774 (САЩ).

Статията прочетох тук :

https://humansarefree/2014/06/european-royals-allegedly-killing-children-in-human-hunting-parties-4-eyewitnesses-testify.html

А човекът,който говори в първото видео горе се казва Кevin Annett и е секретар на ITCCS,и каза че през юни ще посети Брюксел и Ватикана...!!
Дала съм подробно връзка за контакт с него...
Дано да съм ви била полезна...
цитирай
7. petgrig - Потърсих из интернет.
06.05.2020 23:34
Направи ми впечатление това от техния сайт:

The ITCCS operates from an undisclosed central headquarters in Brussels, Belgium, and from regional offices in Vancouver, New York, Dublin, London and Paris. ITCCS officers and their legal and political advisers generally retain their anonymity for reasons of security and safety.

Не ви ли смущава че крият адреса си и служителите си?
цитирай
8. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=hGiJ9zpzhXA
07.05.2020 04:07
petgrig написа:
Направи ми впечатление това от техния сайт:

The ITCCS operates from an undisclosed central headquarters in Brussels, Belgium, and from regional offices in Vancouver, New York, Dublin, London and Paris. ITCCS officers and their legal and political advisers generally retain their anonymity for reasons of security and safety.

Не ви ли смущава че крият адреса си и служителите си?


https://www/watch?v=gYrp2H38oo0
https://www/watch?v=KaBQNDYyyDk

Щеше да ме смущава ,ако не беше така!!Това е секретна операция,не е концерт на Мадона...Дала съм ви в предишнят отговор ,имейли и телефони, към които може да се обърнете,ако имате някаква информация.
изгледайте видеата ,които ви давам и ще си отговорите на много въпроси!!!
Глобалната карантина не е заради ,,коронавируса"!
Истината...скоро ще разберем..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320393
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031