Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2020 00:40 - Откакто те срещнах, скъпа, знам че това е Любовта и че всеки обича някого! Изповед на агент на Извънземните след 35 години
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3356 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 08.10.2020 13:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всякакви форми и разнообразни начини и средства използват вече в екстренен режим Извънземните, за да ни се разкрият с уникални документи, архивирани сред експерименталните им подшефни хора на Земята.
Песните от всички жанрове и езици от цял свят са любимите им посланически транс пространствени средства и информационни носители.

Първо с удоволствие пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна  буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на  нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !    
 
ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Извънземните са Българските Богове – Творци и Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез  Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ! 

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение и с които сме разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, ни разкриват светоустройствените тайни в компресирано темпо в синхрон с глобалните екстремални природни и обществено – политически баталии и страховити събития и процеси, които нагнетяват за разкъртване и отваряне на закърнелите ни сензитиви и за нашето катарзисно активиране и възприемане на тази сакрална материя в подготовка на Божието Явяване и посрещане за епичните процеси на Съдния Ден. 


Следва един акт на разсекретяване на изповед на агент на Извънземните след 35 години от оповестяването ѝ пред хората от най – висока трибуна.

https://www.youtube.com/watch?v=FjYFezxSD9Y&list=RDFjYFezxSD9Y


Dean Martin - Since I Met You Baby
     Откакто те срещнах, скъпа

Това е първата и последна единствена песен на култовия американски певец от официален италиански и неофициален Български произход от древно Българския център Неапол, излъчена през 1985 г. от телеканала MTV.


Since I Met You Baby
Откакто те срещнах, скъпа


Откакто те срещнах, скъпа,
животът ми се промени
и всички ми казват, 
че вече не съм същият!

Никой не ми е нужен
да споделям проблемите си,
защото откакто те срещнах,
скъпа,
всичко което искам си ти!

Откакто те срещнах, скъпа,
аз съм щастлив човек
и ще се постарая
по всякакъв
начин да бъда само твой!

Откакто те срещнах,
скъпа,
аз съм щастлив човек
и
всичко, което ми е нужно
това си само ти!

––––––––––

В правия текст на песента Дийн Мартин се изповядва пред анонимна скъпа бейби, че откакто я е срещнал той е щастлив човек и всичко, което му е нужно, е вече само тя!
Така без адрес и име песента и посланието ѝ са адресирани до всички влюбени и предстоящи влюбени и по този начин проникват във всички човешки Души и сърца, които са на тази универсална вълна.

И когато песента и посланието ѝ проникнат в необходимия брой Души и сърца в продължение на 35 години, вече идва времето за разсекретяване на истинските адресати на песента и сакралните послания, имплантирани в нея!

Since I Met You Baby=
Бог Иса и Богиня Мат=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

Истинските Адресати на песента са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити.
От Българския феноменен жречески род Дуло е и Техният феноменен жречески потомък и омагьосник на Душите Dean Martin:


Dean=ДИЙН=Диана  

Dean Martin=ДИЙН МАРТИН=Диана Матара

Истинското име на Дийн Мартин е Дино Паул (Павел) Крочети с официален италиански произход, като в имената му е скрита цялата тайна за Българския му жречески генезис:

ДИНО=ДИОН=Диана 

КРОЧЕТИ=КРОТШЕТИ=Диана и Ешуа от Тракия 

ДИНО ПАВЕЛ КРОЧЕТИ е=ДИНО е Бълкарин от Ешуа и Богиня Диана 

Това бе краткият, но истински и меродавен хороскоп на култовия Българин Дино, а изобилна информация за живота и творчеството му има навсякъде в Нета, като ви предлагаме и обширна биография за Българския жречески певчески бард в руската Википедия

https://ru.wikipedia.org/wiki/Дин_Мартин#Частная_жизнь,_личность ,

обаче най – пълна и истинска е историята на Дийн в нашите разсекретени документи
и примерно в тези ни постинги, от които ви предлагаме следващите пасажи:

Everybody Loves Somebody Sometime,или как нашето момче Дийн Мартин побърка американците от Любов!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/22/everybody-loves-somebody-sometime-ili-kak-nasheto-momche-dii.1332198

– разваленият печатен дизайн и съкратени опции на този и на другите постинги са по причина на платформата блог.бг

https://www.youtube.com/watch?v=ZRSlmDceWMI
Dean Martin - Everybody Loves Somebody - 1964

image

DEAN MARTIN=Диана Матара 
жигосан неизтриваемо с личния жига печат на Майка Диана, Мария Магдалена

ЖИГА върху=върху Гена на Ежуа – гена на Исус

ЖИГОСВАНЕ от=от ВОГ ИСАЖ=от Бог Исуж

Поамериканчи се, хитрецът, като почнаха да му се присмиват другите лапета нефеноменни бивши тракийчета, че е италианче, и затова смени родовите си неаполитански имена, в които ясно и разбрано за Посветените Българи, а скрито и неясно за непосветените, пишеше че е Българче от свещения феноменен род на Жреците от генетичното потомство на Исус и Мария, които преди повече от 30 века заселваха Ботуша и създаваха културата и цивилизацията по тези земи.

БОТУША=Богиня Диана и Ешуа

image

DINO PAUL CROCETTI от=ДИНО ПАВЕЛ КРОЧЕТИ от=
от ДИАНА ПАВЕЛ ЕШУА ТРАКИЯ=от Павел от Диана и Ешуа от Тракия

Дино Павел Крочети е достоен потомък на Диана и Ешуа от Тракия от сина им Павел (Флавий) – което означава, че Дино/Дийн носи Божествените наследствени гени на Исус и Мария Магдалена по линията на Свети Павел и съвестно изпълнява мисията си за продължаване на Божия жречески род, която задача е най – секретната и първосвещена епохална мисия на Свети Павел на Земята.

Свети Павел (33 –
 333) е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето",

image

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), като т
ази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .  

Sin Sin Sin=Син Исис ± Н (кодировъчни назали)=Син на Исис=Сина на Исус,   

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат  документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU
Robbie Williams - Sin Sin Sin

Павел е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

От Българската династия на рода Дуло с Родоначалник Свети Павел са духовният интелектуален творчески прогресивен елит на всички племена и народи по света, както и всички оттогава досега владетели и управници на всички народи и държави по света, изродени в различни степени!

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Флаве=Флави=Флавий

ПАВЕЛ=ЛАПЕВ=Люпов=Любов

image

Феноменният генетичен потомък на Свети Павел и елитен агент на Извънземните – Дийн Мартин, на алеята на славата със седемте си деца от две съпруги  

Татюво семе!
Божието семе!
Дийн има седем деца от два брака.

image

Дийн забремени американците с Любов!
Дийн забремени и напълни американците с Любов!
Дийн напълни и побърка американките от Любов!
То пък едни американки и американци са : всички те пре – разселени нефеноменни тракийски племена, тръгнали дедите им от Тракия и сега с промита родова памет!
 
Ще ви предложим една прекрасна галерия от безбройните видеодокументи на елитния потомък на Свети Павел, демонстриращи ни най – непринудено и елегантно неговия наследствен естествен мъжки полов нагон към нежния пол, категорично задължително качество за неговата епохална световна мисия на Сеяча със Семето!

ЕСТЕСТВЕН МЪЖКИ ПОЛОВ НАГОН на=
на Гена на Кан (Жрец) Павел Сина на Богиня Мат Диана и Исуж

И нека се качим на висшето езотерично историческо просвещенческо ниво:

ЕСТЕСТВЕН МЪЖКИ ПОЛОВ НАГОН на=
на Кан (Жрец) Авитогол Сина на Богиня Мат Диана и Бог Исуж

един от многобройните уникални конфиденциални документи на Свети Павел в един от историческите му образи и проявления на истинския Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 –333) от Именника на Българските канове и царе 

image

image

image

image

image

image

image  

image

image

image
 
image 
 
image
 
image 
  
image 

image

image

image
 
image 

image

Бродещ по красивия свят и винаги връщащ се у дома!!!

КРАСИВИЯТ СВЯТ на=
на Богиня Диана и Бог Кристо=
на Богиня Диана и Бог Исус от Тракия 

БРОДЕЩИ ПО СВЕТА=Братя от Богиня Диана и Бог Исуш – 

Божиите потомци от рода Дуло, жреци от Бялото Божие Братство, генно – инженерни култиватори и цивилизатори на всички човешки племена

ВИНАГИ ВРЪЩАЩ СЕ У ДОМА=Сина на Бог Исуш и Богиня Матара Диана – 

Свети Павел, изпълняващ прилежно епохалната си сеяческа мисия по целия свят и управлявал тогава и от тогава до сега Божиите светове на Време – пространствения континуум от първосвещения първопрестолен Божи град Олимп/Импол/Иампол/Иамбол/Ямбол
 
image

image

И още прекрасни кодирани анаграмни сакрални документи и думи и изрази от текста на песента:

Никой не ми е нужен
да споделям проблемите си,
защото откакто те срещнах,
скъпа,
 всичко което искам си ти!


НУЖНИ МИ СА=Ма (Богиня Майка) и Исуж 

СРЕЩНАХ=СРЕШТНАХ=Кристош=Исуш от Тракия 

ТЕ СА=Диана и Иса

ТИ СИ от=от Диана и Иса 

Откакто те срещнах, скъпа,
аз съм щастлив човек
и ще се постарая
по всякакъв 
начин да бъда само твой!

АЗ СЪМ ОТ=Исуз и Ма (Майка) Диана 

АЗ СЪМ ЩАСТЛИВ ЧОВЕК от=АЗ СЪМ ШТАСТЛИВ ЧОВЕК от=
АЗ СЪМ Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Богиня Диана и Бог Ишуш
 

херметична прокламация – признание за посветените, че щастливият човек е познал че е жречески потомък от рода Дуло на новоепохалния Божи син – Свети Павел

ЧОВЕК от=ТШОВЕК от=от Бокиня Диана и Ешуа 

ЧОВЕК=ТШОВЕК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

И още една анонимна травиална прокламация придобива своя истински сакрален статут:

ЩЕ БЪДА САМО ТВОЙ на=на Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

Откакто те срещнах,
скъпа, 
аз съм щастлив човек
и 
всичко, което ми е нужно
това си само ти!

ВСИЧКО КОЕТО МИ Е НУЖНО ТОВА СИ САМО ТИ=
ВСИЧКО КОЕТО МИ Е НУЖНО е Исус и Богиня Мат Диана 
––––
––––

По – горе споменахме, че Исус и Мария преди повече от 30 века заселваха Ботуша и Западна Европа и създаваха културата и цивилизацията по тези земи.
Не се налага пак да обясняваме на неразбралите какво правят Исус и Мария Магдалена преди 30 века или хиляда години преди официалното им хронологическо регистриране,
и Които водиха Жреците от Тяхния род Дуло преди повече от 30 века да заселват Ботуша с нефеноменните тракийски племена етруски и да създават културата и цивилизацията по тези земи, защото Те отдавна ни посветиха, че това им е работата да си ходят както си искат и когато си искат във времето напред и назад и във всички посоки и разстояние в пространството, просто защото са Богове и тези свръхестествени феномени са част от личната и длъжностната им характеристики! 

ЕТРУСКИ от=от Иса от Тракия

ЕТРУСКИ=Траки от Иса 

image


Един потомък на етруски, които векове по – късно като част от нашествениците в Америка в героинизирания им образ на бандити, гангстери и каубои поробиха и геноцидираха местните индианци, които също като поробителите им бяха уникален прекрасен Български генно – инженерен  и културно – цивилизационен продукт!

ИНДИАНЦИ от=от Диана и Иса 

...Сега вече ще разшифроваме и основното послание в култовата песен, която в индивидуален план се отнася лично за всяко човешко същество и неговата Любов към любимия човек, а на висше сакрално ниво ни съобщава, че всички винаги обичат и очакват Българските Богове, имплантирани в субектите и обектите на името на песента!


Everybody Loves Somebody Sometime, където Everybody Loves означава "някой обича".

Everybody Loves Somebody Sometime – Някой обича Somebody Sometime 

Somebody Sometime на английски и Български означава "някого някога", но нас ни интересуват вложените в думите Български Богове, Които откриваме лесно, защото:

SOMEBODY SOMETIME=
Исус и Богиня Диана Мат Ма Ма=
Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена


Така посланието вложено в тази велика култова песен, създадена да прониква до всички човешки Души, декодирано и разсекретено гласи:

EVERYBODY LOVES SOMEBODY SOMETIME=
EVERYBODY LOVES (някой обича) Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена,

което ние корегираме на

Всички обичат Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена !!! 
 
EVERYBODY LOVES  SOMEBODY SOMETIME=
Всички обичат Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена !!! 


Към тази клетвена декларация и прокламация веднага се присъединяваме и ние!

Същото словесно уравнение – обяснение в Любов на хората към Исус и Мария, с лека чупка и с финт на промяна на словореда, ние трансформираме до другото Родителско признание в Любов на Боговете към нас – Техните деца: 
 
EVERYBODY LOVES SOMEBODY SOMETIME=
Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена обичат всички!

Това "Всички!" безусловно и буквално означава Всички без изключение!
Всички без изключение в целия спектър на човешките проявления от + до – , от добрия до лошия, от грозния до красивия, от ...  до..., и въоще Всички!
Всички, които познаят в думата Всички Боговете и ги пожелаят за свои Богове, Спасители и Господари в живота!

ВСИЧКИ са от=ВСИТШКИ са от=са от Бокиня Диана и Исуш 

Всички са от Българските Богове, но първи Българите от жреческия род Дуло ще познаят Боговете ни и ще познаят себе си, че са от Тях, и ще Ги пожелаят за свои Богове, Спасители и Господари в живота!

ВСИЧКИ са от=ВСИТШКИ са от=са от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш

ВСИЧКИ са от=ВСИТШКИ са от=
са от Кан (Жреци) от ВИСИШТ ± Н (кодировъчен назал)=са от Кан (Жреци) от Безистена

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло 

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

За този култов вечен хит е достатъчно само разшифроването на името му, както и заместването в текста на думата Любов с еквивалентните ѝ Бог и Богиня, или Исус и Мария Магдалена, защото знаем от Тяхното самопризнание, че Те – Боговете, Са Любов! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мамбо италиано – любимата конспиративна песен на Българските династи от Дуло, духовният и интелектуален елит на тракийското племе италианци
http://bezistena.blog.bg/history/2015/12/18/mambo-italiano-liubimata-konspirativna-pesen-na-bylgarskite-.1416066 

– разваленият печатен дизайн и съкратени опции на този и на другите постинги са по причина на платформата блог.бг

... Направо и без заобикалките и обясненията на предговора пишем, че става въпрос за феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена от жреческия род Дуло, командировани временно или за постоянно сред тракийското племе етруски и италини/италианци за техен духовен, културен и интелектуален и управленчески елит и аристокрация, защото в много наши документални статии сме изнасяли и разсекретявали документи, с които доказваме горния цивилизационен постулат, който скоро ще облечем в безспорна академична мантия и правен статут!

Какъвто документ е скорошният ни постинг 

Латинският език е херметичен Български жречески език. Свръхсекретни документи от скритата Българска история, отворени на 8 Декември
bezistena.blog.bg/history/2015/12/08/latinskiiat-ezik-e-hermetichen-bylgarski-jrecheski-ezik-svry.1413370,

Това са латините и техният латински език от Българските жреци от Божият род Дуло, които са Духовните водачи и обгрижвачи на траките, доведени и заселени от тях по тия места като етруски.
И всички други документи, написани, закодирани и засекретени от Българите в латинския, Българския и всички други езици по тази тема, свидетелстват за Българския произход и съдържание на цивилизационният фундамент на всяка култура – езика!


ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса 

https://www.youtube.com/watch?v=3M2eAeWfINk
Dean Martin - Mambo Italiano

Mambo Italiano

Едно момче се върна в Неапол,
Защото му липсваше природата,
Родните танци и очарователните песни.
Почакай една минута, нещо не е наред,
защото сега е:

Хей, мамбо , мамбо италиано,
Хей, хей, мамбо, мамбо италиано,
Давай, ти ни обърка със сицилианци,
всички вие, калабрийци,
танцувате мамбо като луди ...

Първо ще установим кое момче се върна в Неапол, като то веднага си казва от Кои е!

МОМЧЕ от=МОМТШЕ от=от МаМа Диана и Ешуа=от Мария Магдалена и Ешуа 
 
Това момче от рода на Исус и Мария Магдалена откровено си казва,че се върнало,

защото му липсваше природата,
родните танци и очарователните песни,


което е така и е верно, но това момче и откровено ни будалкаше досега за истинските причини за завръщането си и кое му липсва фатално жизненоважно и жизнеспасяващо в този случай и при всички случаи.
Сега вече ни казва истинските причини за връщането си – ето причините:

РОДНИ ТАНЦИ на=на Рода на Диана и Иса

РОДНИ ТАНЦИ от=РОДНИ ТАНТСИ от=от Родината на Диана и Иса

Ето кои са сицилианците и калабрийците, кръстени по имената на Българските Богове: 
 
СИЦИЛИАНО от=СИТСИЛИАНО от=от Исус Ел (Змей) и Диана

Calabrese=КАЛАБРЕСЕ от=от Иса Балкария=Балкари на Иса

Време е вече да разсекретим и името на култовата популярна песен МАМБО ИТАЛИАНО, която звучеше от всевъзможни недолюбвани от системата в България по него време места – панаири, циркове и домашни джамбурета:

Mambo Italiano=МАМБО ИТАЛИАНО=
МаМа Богиня Диана Ел (Змей, Змеица)

image

Змийско – змейската драконова рептилска символика е най – древната митологична езическа животинска символика на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон, ламя, ел, вер, хала, кала, гала, селен, слав, хидра, преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични феноменни потомци от рода Дуло, на които Боговете ни са дали емблематичните положителни и отрицателни главни роли в транс – епохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и по които им култови емблематични рептилски признаци с които те са жигосани неизтриваемо, сега ги откриваме навсякъде по света и по всички висши и нисши (+) и (–) позиции в човешката цивилизация и ги вадим от дупките им на светло! 

Mambo Italiano=МАМБО ИТАЛИАНО=
БО МА ТИАН ИАМБОЛ
=Богиня Ма (Майка) Диана от Ямбол

image

Mambo Italiano=МАМБО ИТАЛИАНО=
БО МА ТИАМБОЛН
=Богиня Ма (Майка) от Диамболин – 

едно от древните култови имена на първосвещения Божи град Ямбол

Името на песните и един от емблематичните популярни световни модерни танци мамбо от 30 – те години на 20 век, е съставено от първоразрядната анаграмна комбинация на титула на Богинята Майка във варианта на Богиня Мария Магдалена:

МАМБО=МА М БО=
МаМа Богиня=Богиня Мама=
Богиня МаМа=Богиня Мария Магдалена

Песните и танцът мамбо и наименованието са съставени от посветените Български жреци, композитори и музиканти от Карибите и Куба, които били извлекли името от местните фолклорни стилове "son montuno and swing", които каквото и да означават на местните езици, съставени от Българските им цивилизатори, в свещения превод значат : 
 
SON MONTUNO AND SWING=Исус и Богиня Мат Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Нека да разсекретим и посланията от овертюрния анонс в началото на постинга ни "всякакви форми и разнообразни начини и средства използват вече в екстренен режим Извънземните, за да ни се разкрият с уникални документи, архивирани сред експерименталните им подшефни хора на Земята."

В ЕКСТРЕНЕН РЕЖИМ на=
на Бог Кристож и Мария=
на Бог Исуж от Тракия и Мария 

ПОДШЕФНИ ХОРА НА ЗЕМЯТА на=на Бог Ешуз и Бохина Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Задължително ще прокламираме накрая на изповедта на Свети Дийн Мартин с постинга ни

JE SUIS БЪЛГАРИН! Аз съм Българин – казва Кабала хороскопът и изповедта на Джорджо Наполитано – Президент на Италия

http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/16/je-suis-bylgarin-az-sym-bylgarin-kazva-kabala-horoskopyt-i-i.1331008

и с негова помощ какво е Любовта!

https://www.youtube.com/watch?v=aFSv-tq5GAY

That"s Amore Naples, Italy: Dean Martin

That"s Amore – Това е Любов!
А защо Любов на италиански е Аморе, която дума е елементарна полуанаграма от името на Мария, е видно от всякъде и от всички! 

АМОРЕ=МАРОЕ=
Мария  

THAT"S AMORE=Иса и Матара Диана –––––––– това е Любов!

THAT"S AMORE=Дете на Иса и Мария –––––––  това е Любов!

image

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и наши гости Светии, водени и разпявани и разсмивани от Свети Дийн Мартин, като всички плачехме от радост и възторг, че скоро всички ще се съберем за постоянно вече тука – на Земята! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!












Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
07.10.2020 00:49
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7734293
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44413
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!