Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2021 14:10 - ВРАГОВЕ ЛИ ...?!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1241 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВРАГОВЕ ЛИ...?!
  Почти седемдесет годишен малоумник си сложил втора игла "ваксина" и се хвали на личната си страница във Фейса. Обяснява, как след това няколко дни имал температура и болки, но вече се оправил и спокойно може да живее до сто години. Заплашва, че ще блокира всеки антиваксър, ако напише коментар против "ваксините" на страницата му, защото се явява негов враг. За беда този ковидидиот бе сред ФБ - приятелите ми. Не го познавам лично, но го блокирах светкавично. Нямаше смисъл да губя време, за да пиша коментар под обявената му публично простотия. В крайна сметка всеки сам преценява, да се боде или не с отровата, която рекламират като "ваксина". Това, което ме ядоса е заявлението, че всеки който не е на неговия акъл му е враг. И тук идва най-важното! Сатанистите успяха освен да побъркат голяма част от населението, но и да ги настроят едни срещу други! Ваксъри срещу антиваксъри, почитатели на намордници и техните противници! Вместо човечеството да се вземе в ръце и заедно да се опълчи на НОВАТА НЕНОРМАЛНОСТ, психопатите успяха да ни скарат и разделят! Тъжно е, но каквото и да се случи от тук насетне, всеки сам ще е отговорен за живота и здравето си! Оправдания от рода на "Казаха по телевизора" или " Личния ми лекар ме накара" са допустими само за доказани кретени! Войната продължава....!
  Красимир Бачков



Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - И още: какво трябва да знаят медици и пациенти:
24.06.2021 14:24
1."Ковид" и досега не е изолиран и доказан. "Пандемията Ковид" е измама. Касае се за леко, грипоподобно заболяване. Фактите бяха непрекъснато подменяни с пропаганда, снимките "от събитието" доказано фалшифицирани, правителствата са заставени (от глобалните ганстери!) да приложат репресивни мерки. Целта е тотален контрол, свръхпечалби, тормоз, геноцид и депопулация.
2.Антитела срещу "Ковид" не се създават, освен по ЕСТЕСТВЕН НАЧИН, от НАШАТА СОБСТВЕНА ПЕРФЕКТНА имунна система. При "ваксиниране", се отключва производство на протеини, СРЕЩУ "ВАКСИНАТА", а не срещу "Ковид". Нашите естествени механизми за защита ЕДИНСТВЕНО СЕ ПОДТИСКАТ от т. нар. "ваксини".
3.Тежките случаи на "Ковид" са неоткрити пневмонии, погрешно лекувани за "Ковид".
4.Диагностиката на "Ковид" навсякъде е пример за грубо медицинско невежество, тъй като PCR може да даде до 90% фалшиво позитивни резултати (проба с изключително висока селективност и много ниска специфичност).
5.След "ваксиниране" се очаква хората да бъдат значително по-податливи към всеки нов щам/мутация/вариант на същия и подобни вируси. Вместо да минат леко и незабелязано, се отчитат сериозни усложнения.
6."Ваксинирането" променя човешкоя геном и тотално разцентрова и побърква имунитета, подарен ни от Природата.

цитирай
2. radostinalassa - Разбирам да беше март, април и май миналата година
24.06.2021 15:44
Но сега да се вярва на СЗО и хората да се ваксинират, когато няма болни е глупаво.
Сегашните лекари и фармация са под влиянието на крупните евреи психопати. Те подминаха старата медицина до 60 - те години и ни натресоха нова медицина, която цери хората да се лекуват до края на живота си и да им правят оборот. Тези , които им вярват са доста невежи.





цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430261
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031