Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2018 06:47 - ОТ БЛОГА НА МАГДАДАЛЕНА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2469 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.04.2018 06:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОТ БЛОГА НА МАГИ:

 https://magdalenagigova.blogspot.bg/2015/01/blog-post_30.html?spref=fb
петък, 30 януари 2015 г.   Ясновидката Зеви
Поръчаните магии крадат късмета и енергията 
Драгомира Иванова

Публикувам този текст на Драгомира в блога си, заради зачестилите поръчки на черни магии и прокоби като средство за разчистване на сметки, вреда на бизнес партньори и разваляне на любовни връзки.  Познавам Зеви от дълги години и вярвам с думите й, че всяка промяна на съдбата носи нещастие и всяко зложелателство се връща. Тя не прави, а само разваля магии.
image Телефони 0888981600 или 0878585600

Ясновидката Зеви събира разделени семейства, стабилизира провален бизнес, намира изгубени вещи и вижда минали и бъдещи събития. Тя категорично отказва да прави „черни магии“, но е спец по развалянето им: „Аз съм проводник на доброто! Да не ме търсят зли и нечестиви души!“. Зеви отказва на всеки, който я търси, за да отмъсти или да причини лошо някому. Работи основно с молитви, а докато ги произнася изпада в транс. Казва че те са фокусирана енергия, носеща мощен заряд. Когато се моли, човек обменя енергията си с тази на Създателя и я вдъхва в желанията си.
„Имам молитви, които произнасям стотици хиляди пъти: за болести, за пари, за любов. Не деля хората”, казва  ясновидката, чийто телефон прегрява от обаждания на бизнесмени, с молба да им подобри бизнеса. „Видя ли, че имат нечестиви помисли ги връщам. Преди време при мен дойде висша държавна служителка. Видях в огромната й чанта пачки с пари. Изгоних я, защото взема хляба от устата на хората и прибира рушвети за един подпис.“ 
Зеви приема дарбата си като изпитание и казва, че поглъща мъката на хората доброволно. Още от малко момиченце, всяка вечер брои 3 хиляди зърна от броеница, прави го като ритуал – в болест и в здраве. „Не съм екстрасенс и не казвам че “чистя” отрицателната енергия от себе си. Напротив, поглъщам хорската мъка и я съпреживявам. От най-ранна възраст съм предупреждавала близките ми за неща, които ще се случат, споделя Зеви, която е потомка на самоковската ясновидка Була и на прочутия Хасан ходжа.  

Макар да е дипломирана поппевица и да е гастролирала чак в Япония,  ясновидката от 23-годишна работи с хора, разваля магии, заздравява семейства. Обяснява, че магията е нещо, което се прави върху съдбата на човек, пряко волята му и който си мисли, че има бяла магия греши, защото всичко, което руши предначертаното, е зло. Наричането за любов също води до нещастие, отсича Зеви и предупреждава да не поръчваме на баячки и ходжи зли прокоби и черни магии за смърт. „Като в Африка сме, наоколо е пълно с хора, които правят заклинания.“ Зеви предупреждава: “Шамарът на Бог е безшумен, но много боли”, защото всяко нещо, което се опитва да пренареди начертаната от Господ съдба, води до нещастие, дори да има временен ефект. Аз моля хората да не си вредят! Да не се занимават с черни магии! Когато мислиш и даваш добро, то се връща многократно! Злото - също“. 
Ясновидката е убедена ,че  доброто надделява. 
„Не забравяйте, че мислите на хората предизвикват негативни процеси, затова е важно да се научим да мислим добро. Сутрин, когато излизате от дома си кажете: “Божията светлина да осветява пътя ми!“, „Боже, където и да отида днес, бъди с мен.“ Така Бог ни пази ни да не патим от лошотията на другите, пък и ние сами да не допускаме грешки. Прекадявайте си дома с тамян. Повечето хора го правят само по задушница и някои празници. Тамянът има магическо и пречистващо действие. Той е добър антидепресант, помага при стрес и уплах. Преди да излезете от дома си, си казвайте молитвата „Отче наш“, тя е силна като мантра.  Тя генерира мощна енергия, която ни свързва с нещо по-голямо от нас и ни довежда до състояние на покой и хармония“.
Внимавайте какви ясновидци и баячки посещавате, предупреждава Зеви. При такива хора позволявате на случайни непознати да влизат в духовния ви свят. Това е изключително опасно, защото много от тях черпят от енергията ви или крадат от късмета ви, ако видят, че имате такъв. Ако някой ви врачува след пладне, също не е почтен ясновидец. Това е грях, гледа се само до обяд. Истинският феномен и ясновидец се нуждае само от името, болката и проблема на човек, не му трябва снимка, категорична е Зеви.
 Тя съветва още да не правим непоискано добро. Това е един от законите в духовната сфера. В противен случай се намесваме в закона за свободната воля и задължително ще получим зло в замяна. „Правете само поискано добро. Законът има този смисъл: когато правиш непоискано добро, човекът, на когото го правиш, започва да те ненавижда, защото си му помогнал в момент на негова слабост.  А прошката е огромна сила. Затова е важно да искаме прошка всеки ден за своите знайни и незнайни грехове“.   Публикувано от Magi Gigova в 15:08 ч. 


Тагове:   хубав блог,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705648
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031