Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2017 02:21 - СЛЕД ПРОЧИТАНЕТО НА ТЕЗИ ДУМИ В ЖИВОТА ВИ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ПРЕКРАСНИ СЪБИТИЯ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2518 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЛЕД ПРОЧИТАНЕТО НА ТЕЗИ ДУМИ В ЖИВОТА ВИ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ПРЕКРАСНИ СЪБИТИЯ ОКОЛО СВЕТА Ефекта е много силен и винаги работи. Резултатите са потресаващи. След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят истински чудеса – прекрасни събития,   които  дори не можете да си представите. Може да се обадят далечни роднини, които искат ви дарят част от имуществото си, може да бъдете поканени да започнете нова работа с изключително висока заплата, или просто някой човек е решил да ви направи подарък, който ще промени живота ви. Молитвата е необходимо да се чете сутрин и вечер, в полусънно състояние. Четете я един месец (въпреки че резултатите понякога идват по-рано). Аз съм я използвам в живота си 3 пъти (и всичките 3 пъти получих невероятни резултати). Последния път, когато бях много отчаян, с мен се случиха такива неща, които промениха посоката на живота ми към по-добро. С мен се случваха истински чудеса, в които обикновеният човек, живеещ подреден живот, е трудно да повярва. Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Източник: https://www.diana.bg/sled-prochitaneto-na-tezi-dumi-v-zhivota-vi-shte-se-sluchat-prekrasni-sabitiya/


Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир  на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие. Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Източник: https://www.diana.bg/sled-prochitaneto-na-tezi-dumi-v-zhivota-vi-shte-se-sluchat-prekrasni-sabitiya/

Прочетете искрено, с чувство тази молитва. И вие съвсем сигурно ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подходяща е за всеки и ще помогне за подобряване на живота. Тази молитва е от книгата “Магическата сила на разума” от Джоузеф Мърфи Източник: http://evolife.bg

Източник: https://www.diana.bg/sled-prochitaneto-na-tezi-dumi-v-zhivota-vi-shte-se-sluchat-prekrasni-sabitiya/


Тагове:   молитва,


Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705781
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031