Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2017 08:02 - Сензационно! Трол разкри механизма на виртуалните бухалки на ГЕРБ! Ето как ви го Зачукват в Интернет! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1790 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 12.08.2017 08:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%
B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-177283/


Сензационно! Трол разкри механизма на виртуалните бухалки на ГЕРБ! Ето как ви го Зачукват в Интернет! Виж Тук:

imageРазочарован трол кандидатства за работа в сайта ни и изпрати подробно СВ как е бил вербуван от ГЕРБ да хвърля помия срещу опонентите на властта във Фейсбук.

С удивление прочетохме писмото на мъжа, който вероятно смята, че всички сайтове си търсят апологети, които да хвалят или оплюват в интернет и да извършват всевъзможни долни поръчки. В писмото си до Скандално.нет господинът с инициали И. К. разказа още, че има двугодишен опит в „професията“. В началото се хванал на примамливата оферта да плюе по опонентите на ГЕРБ, защото тя му гарантирала 2 000 и повече лева на месец. Заплата, която никъде другаде не можел да изкара. Зарибили го в самия Фейсбук с разговор в месинджъра. Накарали го да си направи пет кухи ФБ-профила, да ги накичи с фалшиви снимки така, че профилите да изглежда истински.

„Работех по 12 часа на ден, а понякога и нощем. Задачата ми беше да дебна всеки, който се изказва против властта и да му опонирам. Да го обиждам, да го накарам да се откаже. Жените ги нагрубявах, че са грозни, че са дебели, че са тъпи. Много от тях млъкваха, защото го приемаха лично. Тактиката работи безотказно! Мъжете пък много лесно се засягаха, като им кажеш, че са гейове, или са прости. Изпадаха в дълъг обяснителен режим, ругаеха, а аз ги оставях сами да се доизложат. Включвах и женски профил да ги иронизира и да ги доунижи, докато не изчезнат от форума.

По-активните противници на властта ги водех на отделен списък, който съгласувах с началника, който в тролските среди се нарича „лейтенант“. Моя лейтенант се подвизава в мрежата под ник нейма: Иван Николов от София, с юмрук на аватара.

Той ми спускаше задачи кой опонент на властта да следя плътно и как да му опонирам от всичките си профили, за да изглежда, че хората масово не приемат мнението му. Всеки ден получавах и задача кого да докладвам – уж че пише против правилата на социалната мрежа, че спами и обижда. По този начин успявахме да блокираме набелязания опонент и да го извадим от строя поне за седмица. Така хората, които имаха различно мнение, ги мачкахме, тормозехме ги, буквално не им давахме да дишат. През единия си ник пишех подигравателни коментари, за да ги предизвикам да ми отговорят, а когато някой се хващаше, веднага аз и още десетки тролове го докладвахме, че обижда. И фейсбук го наказваха. През другия ник докладвахме други негови постове и самите статии, които качваше.

Имам опит и как да се внедрявам във вражески групи. „Лейтенанта“ Иван Николов ми  нареди да вляза във всички опозиционни фейсбук анти-ГЕРБ групи и да се правя, че одобрявам публикуваното там. Пусках постове, с които подкрепях антиправителствените призиви, докато ме приемеха за свой човек и даже ми предлагаха приятелство. Охотно приемах всички приятели, за да ги следя по-отблизо какво пускат в профилите си, защото така те ставаха открити за мен. Подкрепях ги, а после пишех рапорти за тях, че нарушават добрия тон. Организирахме се с останалите гербаджийски тролове и най-опасните и активни инакомислещи ги изкарвахме от строя. За всеки блокиран вражески профил получавах бонус.

imageИмах и специален профил, през който заплашвах със съд и прокуратура и най-наивните се хващаха като риби… и млъкваха.

Искам да работя във Вашия сайт Skandalno.net, защото имам богат опит и защото Иван Николов изчезна и не са ми плащали от три месеца. Надявам се на добра заплата, а от моя страна ви обещавам лоялна работа и смачкване на всичките Ви врагове.

Нямам политически убеждения. Работех за ГЕРБ, защото ми плащаха. Бяхме цяла армия и още я има, но моите профили се амортизираха и „лейтенантите“ набраха свежи попълнения.

Готов съм да работя за ДПС, БСП, „Да, България“, ДСБ, ПФ  и всички други, защото съм професионалист и мога да бъда полезен с уменията си да подкрепям идеите на когото и да е и да размазвам противниците на всеки. Надявам се, че ще ме оцените и ще удовлетворите молбата ми.

imageОТГОВОРЪТ НА SKANDALNO.NET: Оценяме ВИ г-н И.К. Оценяме „жертвоготовността“ ви да оставяте трупове след себе си, да мачкате, да унижавате, да унищожавате.

Няма да Ви вземем на работа, разбира се, защото не служим на нито една партия. Тролове не ни трябват, врагове си имаме като всички, но се оправяме с тях сами. С презрително мълчание…

Но писмото Ви е много показателно за скапаната българска действителност и дребните душици, които живеят на тази територия. Затова го пускаме без редакторска намеса, за да го прочетат достойните българи. И да разберат как мижитурки като Вас им забиват нож след ножа в гърба с помощта на парите от САЩ и гербаджийските суджуци!

Спите ли спокойно И.К.?

НИЕ – ДА! Skandalno.net 

Skandalno.net 


МОЯТ КОМЕНТАР:

Който не знае от къде излиза хляба, става такъв, като този мизерник. Важното е да му се плаща и за това е готов да прави и най-големите злини на другите хора.

Божията наредба е: " Работа в ръката и молитва на устата!". Тези, които живеят така, колкото и да им е трудно в земния живот, ще отидат после при Бога, защото са опазили същността си, а другите са като духовно прокажени и ще отидат там, където хвърлят заразеното и разлагащото се .

Ето, още тук, човеци го отхвърлят, като отврат, а какво ще стори Господ Бог- Съвършения Съдия, никой от нас дори не може да си представи!

Бог не е за подиграване! Той казва: Аз съм свят, бъдете и вие свети! Амин !



Тагове:   злини,   тролове,   безумиЯ,


Гласувай:
4



1. lexparsy - :-)))
12.08.2017 08:11
Виждате ли? А те Хейтърите всъщност са едни Дорбички хора, като все-още Нас :-)
И продължават да са си Добрички и добре заплатени!
А обикновените Хора си стават Хейтъри постепенно...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707493
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031