Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2017 21:42 - Владимир Путин СПАСЯВА България от лапите на Евросъюза! Вижте какво НАПРАВИ харизматичният руски лидер! Истината ще ви РАЗТЪРСИ! Вижте ТУК!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2671 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D0%B0-177464/

Владимир Путин СПАСЯВА България от лапите на Евросъюза! Вижте какво НАПРАВИ харизматичният руски лидер! Истината ще ви РАЗТЪРСИ! Вижте ТУК!

imageВчера руският президент Владимир Путин  поздрави българския си колега Румен Радев по повод 25-та годишнина от сключване на  договора за приятелство и сътрудничество между България и Руската федерация.

Путин каза в прав текст, че България и Русия са свързани от векове с крепка дружба, приятелство и братство. По този начин руският президент предупреди индиректно нашите олигарси и Запада, че България не им принадлежи. И че тя е под особената закрила на Русия.

Ето защо мейнстриймовските български медии отминаха някак без внимание съобщението, че мощната китайска компания NHA Group взе на концесия за 35 години летище Пловдив. Китайците обещават 80 милиона евро инвестиции в летището и неговата инфраструктура, както и концесионно плащане към бюджета в размер на почти един милион евро годишно и 6% от годишните приходи.

Евросъюза никога не ни е предлагал подобни изгодниусловия. Той просто ни вкара в своите структури, настани се на нашия пазар, заля ни със стоки- ментета, второ и трето качество, разруши икономиката ни и  започна да изнася парите на българите в чужбина.

imageЗа да ни изтръгне от зловещия капан на ЕС, обаче, мощна Русия заедно със своя  мъдър съюзник Китай, възприе съвсем друг подход. Защото България бе вкарана съвсем НЕЛЕГИТИМНО в ЕС.

Един бърз поглед към предисторията ще ни убеди в това. През 2007 г. никой не попита българските граждани, искат ли страната да се присъедини към структурите на ЕС и НАТО .

А провеждането на референдум по този въпрос бе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. И то, поради простата причина, че влизането в западните блокове ЕС и НАТО, кардинално промени дотогавашната ориентация на страната. Ето защо политически, икономически и културно ние въобще не бяхме готови за подобно членство.

Икономиката ни, изцяло съставена от съветски и руски машини и технологии се нуждаеше от поне един 40-50 годишен период на плавен преход, при който предприятията трябваше постепенно да заменят съществуващата и в голяма степен остаряла техника, с нова.

За да започнат да произвеждат ускорено, по нови технологии, стоки и услуги. И нашата икономика да стане конкурентна на западната. Само че вместо да развива икономиката ни, Евросъюзът отвори преждевременно пазарите. Заля ни със своите калпави стоки. И безмилостно унищожи нашата промишленост и селско стопанство.

Културата и традициите ни също  се нуждаеха от поне един 50 годишен период, за да възприемат новото и да не разрушат нашите исконни, родени от вековете традиции, нрави и обичаи.

Политиката пък се нуждаеше от още по-голям преходен период, защото Бай Ганьовското начало бе обхванало цялата страна още от 1990 г. и всеки гледаше да присвои колкото може по-голяма част от народното богатство.

imageИ тук стигаме до въпроса защо не бе проведен референдум за членството ни в ЕС и НАТО? Отговорът е елементарен. Защото българските граждани нямаха никакво желание да бъдат вкарани във военно-политическия блок НАТО. Който на всичкото отгоре тръгна на  изключително агресивен поход срещу  нашите руски братя и Руската федерация.

А от друга страна, при провеждането на  евентуаленреферендум,  щяха да изскочат на бял свят много клаузи на договора за присъединяване към ЕС. И тези клаузи щяха да разкрият зловещата истина, че Евросъюзът и НАТО ни подготвят да станем тяхна колония.

Затова референдум не бе проведен. Защото така наречените политици и в София, и в Брюксел се страхуваха от българския народ. И гледаха да го вкарат в капана, без той да разбере.

Но…всяко нещо си има край. И краят на ЕС-овското робство се вижда все по-ясно. Защото знаем, че руското икономическо присъствие в България е доста осезателно. А сега ставаме свидетели и на навлизането на мощни китайски  фирми в икономиката на страната ни. А  още от време оно, Русия и Китай са като сиамски близнаци.

imageТакъв е планът. Нашите руски братя с мощната подкрепана китайските си съюзници, отново ще ни откупят от Запада. Както навремето ни откупиха от Турция. Като не само ни освободиха от турско робство. Но платиха и със злато на турците за нашата свобода.

Правила ли е някога, някоя друга държава толкова много жертви, заради нас? Не е правила. А ние очаквахме като наивници, че Запада ще забрави за своите печалби и ще ни помогне да развием икономиката си.

Изключителна заблуда. Но времето на заблудите отмина.Идва време за истината. А тя е, една единствена и твърде категорична. Без всеобхватен съюз с Русия, България и българският народ ще бъдат унищожени.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net




Гласувай:
5



1. missana - Абе, Иво,
05.08.2017 22:01
казал си си мнението. Дотук добре. Но за какви 50 години плавен преход говориш. Не разбираш ли, че човечеството няма да го има след 50 години, а българите, дори и по чудо да оцелеят, ще се превърнат в жалко малцинство. Освен това именно тогавашният президент Първанов, който правеше масови митинги срещу НАТО, изведнъж се обърна и се оказа най-страстен Натовец /запитай се защо/. БСП е най-якият поддръжник на НАТО и ЕС. Това вече и най-невръстните дечица го разбраха, само ти не го разбра. Така че ако бе се състоял референдум за НАТО /и ЕС/, лидерите на БСП щяха да наредят на червения си електорат да гласува за НАТО и бабичките и дядковците, с чугунените тенджери, наместо глави, щяха да подкрепят Алианса с двете си ръце. Нали по същия начин им наредиха да гласуват за Сакскобурготски и те без колебание - като биороботи го сториха.
Не мога да разбера на наивен ли се правиш или наистина не разбираш нищо от политика?
цитирай
2. nikikm - Евреите казват:
05.08.2017 22:50
.."българите /славяните/ са патологично наивен народ!"-перифраза. Когато си в беда,често се хващаш за сламка и ти се иска да вярваш..просто загиваш,ако нямаш изход или надежда. И игнорираш явни опасности,за да се хванеш за това. За Путин-Шаломович. Веднъж Путин се изказа с първична полуприкрита неприязън към българите,като неверни и предатели в руски сайт,вече не помня къде.Случайно попаднах там и си казах,този човек ни мрази! И не се чудете,че и руснаците ни мразят вече! Последва полуприкритото нападение срещу българите в Македония с произхода на кирилицата.. Днес, Н.В. Путин заявява колко ценен народ и древен сме ние,българите и как сме "общи", с руснаците, цитирам: "Те пишат с НАШИТЕ букви и говорят НАШИЯ език!" Вече ме изтриха уважаеми от мен блогъри,не се покривам с волунтаристическия им щраусовски мироглед.Не ги виня,пиша за хората,които не искат да бъдат купувани и заслепявани и това няма общо с руския народ! Всъщност в древността,ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО,ако не бяха БЪЛГАРИТЕ,НЯМАШЕ ДА ИМА РУСНАЦИ ДНЕС!
цитирай
3. missana - Благодаря ти, Иво, че допусна коментара ми!
08.08.2017 02:21
Путин е прагматична личност /видно от руско-турските отношения, въпреки свалените руски самолети/ и постегна редиците на руснаците. Целта на САЩ е пределно ясна. Те отслабват ЕС и са стъпили трайно със свои военни бази в него.
На практика дори една Германия е окупирана. Във водещите страни на ЕС на власт са американски марионетки като баба Меркел, Макрон и etc. Те ще играят и занапред по свирката на чичо Сам. Изкуствено създадената вълна от емигранти, напомняща великото преселение на народите, се роди в резултат на добре планираните акции на САЩ в Ирак, Либия и Сирия, три много важни държави, които бяха дестабилизирани завинаги. Целта е ясна. Постепенно Европа се превръща в резерват тип Бонго-Бонго и прераства в Европейски съединени щати -
ЕСАЩ! Чрез огромната "черна дупка" Украйна, Кремъл бива дестабилизиран. И ако
чичо Сам успее в плановете си, ще налапа огромните природни богатства на Русия, осигурявайки си плацдарм за следващата стратегическа своя стъпка - удар срещу Китай и Иран. Такава е мечтата на стратезите от Вашингтон. Те искат да реализират плана на чичко Хитлер - да сложат лапа върху всички ключови енергийни ресурси на планетата. Дали това ще им се удаде, ще видим. Да не забравяме, че на последната страница на своята мемоарна книга - "България в бурно време" /изд. Прозорец, 1998г./, далновидният проф. Александър Цанков /известен благодарение на ком. изверги под прозвището Кръволока, заради 9-юнския преврат/ отбелязва в далечната 1959г. от Буенос Айрес, че на Русия е отредена историческата мисия да стане бент, спиращ разливането на жълтата вълна. Тук добавям, че Русия играе ролята на своеобразен диод, който може да блокира и американското влияние в Евразия. Притиснати, руснаците стават много опасни. Това те доказаха при две инвазии - на Наполеон и Хитлер. Русия се разпада в мирно време, но възкръсва като феникс, когато бива заставена неистово да се милитаризира. Ето защо предстоят да се случат събития, на световната политическата сцена, с неясен изход!
цитирай
4. radostinalassa - ...
09.08.2017 18:59
Путин призна Волжка България,което дотогава е било забранено от евреите.Той спря унищожението на Русия пак от евреите разбира се.По плана на Желязната лейди,в Русия е трябвало да останат само 50 млн за слуги на Англия и САЩ,да заграбят природните й богатства,понеже самите те нямат такива.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13740634
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930