Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2017 22:38 - Кошмар! Пием мляко с конска урина! А искате ли да знаете какво ядем?!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1403 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BC%D0%B0%D1%80-%D0%BF%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%BC%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA-176920/

Кошмар! Пием мляко с конска урина! А искате ли да знаете какво ядем?!

imageХиляди тонове фалшифицирани храни са били хванати и конфискувани от европейския пазар!

Информацията беше поднесена меко и размито, като не бе уточнено през кой точно пазар. А то, естествено, става дума за българския!

Защото данните ги изнася не кой да е, а  Българската агенция по безопасност на храните. Колкото и да бе цензурирана новината, станаха ясни кошмарни факти.

Във вносното мляко  у нас има прекалено много вода, тебешир за сгъстяване и са открити в доста пратки следи от животинска и човешка урина!

Това може ли да ви го побере главата? С мляко храним бебетата и децата. А някъде там, незнайно къде, в поредната ЕС ферма, която може да се намира и у нас, работниците забъркват тебешир и нишесте, някои се облекчават вътре, защото бързат и в страната ни пристигат кофички и картонени опаковки, на които пише – МЛЯКО. Наивни българи купуват от щандовете на маркетите и отиват да хранят децата си с уж най-полезната и екологично чиста храна! А се оказва, че в нея има всичко друго, само не и продукт от усмихнатата на етикета крава!

Може би не е нужно да се чудим защо децата ни все боледуват, защо половината са алергични, другата със слаба имунна система, какви са тези огромни списъци с чакащи пред Фонда за лечение на деца в чужбина и защо всеки ден четем по някой зов за помощ за поредното мъниче с тъжни и обречени очи, загледани в нищото.

Отклонения от нормите са установени и в детските пюрета и сухи каши. Във вносните! От БАБХ не уточниха какви са точно тези отклонения и с какви боклуци са натъпкани бурканчетата, може би за да не стресират майките. Но за Бога, това са детски храни! А не тарталети и македонска сушеница! Кому е нужно това мълчание?

imageНа фона на бебешките неволи е бял кахър, че магазините ни били пълни с фалшив алкохол и боядисани маслини, за да изглеждали еднакви…

Звучи и малко стресиращо, че оризът пък бил изцяло менте. Произвеждал се от картофи на прах и пластмаса в заводи в Индия, Китай и Виетнам, смесвал се с истинския и се изнасял в цял свят. Е, не в цял свят, а в страни, където може да мине номерът. Например в България. Така в опаковки с етикети „Български ориз“ си купуваме нещо, което нито може да се свари нормално, хруска при дъвчене и не се сдъвква, защото как да свариш пластмасата, а организмът не може да го преработи и често части от субстанцията залепвали за стените на стомаха или червата. За деца пък не бил препоръчителен, защото можели да се задавят при преглъщане. Колко трогателно! Грижим се за малките все пак! Предупреждаваме. А не е ли по-лесно изобщо да не внасяме този боклук?

Сред най-често фалшифицираните продукти са кафето и чаят, обявиха родните инспектори. Това ставало в цял свят. Е, билки за чай може да си набере всеки, а от кафето просто трябва да се търсят по-скъпите марки. Там измама не може да има.  У нас са установени цели партиди  фалшифицирани колбаси, мед и сирене. Вносни, разбира се. Нашите отдавна не са истински.

imageГазираните напитки пък се подсладявали с царевичен сироп, вместо със захар, понеже бил по-евтин и понеже българите го предпочитали. А стига бе! И кой реши, че го предпочитаме? Световните компании ли?

Просто това е двойният стандарт при продуктите предназначени за  Източна и Западна Европа. За едните най-доброто, за нас боклуците!

Обаче стига! Стига сте хвърляли шокиращи и половинчати факти в лицето на българите!

Призоваваме БАБХ, търговското министерство, МЗ и всички отговорни институции да излязат с пълен списък на производителите и вносителите на отрови и ментета.

КОИ ФИРМИ ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ?

КОИ ФИРМИ ГИ ВНАСЯТ?

КОИ МАГАЗИНИ ГИ ПРОДАВАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЯТ КАКВО СЪДЪРЖАТ?

ИСКАМЕ СПИСЪК!

ИСКАМЕ ОГРОМНИ ГЛОБИ!

ИСКАМЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ, КОИТО СИ ИГРАЯТ НА РУСКА РУЛЕТКА СЪС ЗДРАВЕТО НИ И ТОВА НА ДЕЦАТА НИ!

ИНАЧЕ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ И ГОСПОДА ПРОВЕРЯВАЩИ, ХВЪРЛЯЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА НИ!

НЕ ЗА ДЕБЕЛИТЕ ВИ И НАГЛИ ЗА*НИЦИ!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net



Тагове:   геноцид,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709743
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031