Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2017 17:10 - Ексклузивно: ВЛАДИМИР ПУТИН слага САЩ и ЕС в джоба си! Създава НОВА ОГРОМНА и МОЩНА организация! Запада в паника! Вижте ТУК!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1799 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.06.2017 17:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПО ДОБРЕ Е ДА ПОЛЗВАТЕ ЛИНКА :

http://pod-lupa.eu/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%
B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89


Ексклузивно: ВЛАДИМИР ПУТИН слага САЩ и ЕС в джоба си! Създава НОВА ОГРОМНА и МОЩНА организация! Запада в паника! Вижте ТУК!

От Иво Македонски на 10.06.2017Без коментар

 

imageПрезидентът на Руската федерация Владимир Путинзаяви вчера на международния икономически  форум в Астана, че обединението на участниците в различните интеграционни проекти в Азия и по целия свят, няма алтернатива.

Според стратегически мислещия президент на Руската федерация, потенциалът на Евразийския икономически съюз, Шанхайската организация за сътрудничество, Асоциацията на държавите от Юго-Източна Азия, Китайската инициатива „Един пояс – един път“ и участниците в проекта БРИКС,  е  ОГРОМЕН.

Населението на тези страни е повече от 3 милиарда души, което на практика е почти половината от цялото население на планетата Земя. Според Владимир Путин това са добре организирани в търговско-икономическо отношение държави, които отлично разбират, че икономически просперитет за техните народи може да бъде постигнат само чрез равноправно и взаимноизгодно сътрудничество.

И наистина,  съдбоносната грешка на така наречения Европейски съюз е, че „старите“ държави в ЕС като Германия, Франция, Италия и Испания  използваха своя икономически и политически ресурс,  не  за да развиват взаимноизгодно сътрудничество с новите държави-членки. Брюксел още от 90-те години на миналия век, чрез своите изисквания, директиви, квоти, доклади и прочие заповеди,  започна да разрушава икономиките на новите страни и безмилостно да ограбва  техните ресурси, като по този начин целеше да обогати само големите държави от европейския Запад.

Така се стигна до „теорията“ за „Европа на две скорости“, която обрича вече ограбените страни на мизерия и жалко вегетиране. И, разбира се, на пълно подчинение на богатия Запад.

Брюксел на Трансатлантическите корпорации,  развихри пладнешкия грабеж на държавите и унищожението на техните народи до невероятни размери. Но западните чиновници и стоящите зад тях Мега корпорации не взеха само едно изключително важно нещо предвид. Брюксел като че ли забрави или се правеше, че не разбира един простичък факт. Фактът, че народите не желаят да живеят и умират в отредената им от Запада бедност и мизерия.

imageИ с широко затворени за реалността очи, брюкселските чиновници се  опитваха дълго време да игнорират волята на народите. Това, обаче, породи в различните страни,  движения и партии, които се борят за възстановяване суверенитета на нациите и възраждане на техните икономики. Евросъюза започна да се възприема от народите като  ЗЛО  под слънцето. И съвсем естествено ЕС се изправи на ръба на разпада. Защото дори „елитите“ на държавите-членки търсеха и продължават да търсят възможности да избягат час по-скоро от тираничния ЕС, който убива страните и народите им.

Така ЕС престана да бъде политически фактор и икономически конкурент в  международната общност. Като прибавим и пълната зависимост на Брюксел от прищевките на Вашингтон, то можем с основание да кажем, че дори и най-големите държави от проваления проект на ЦРУ, наречен за благозвучие Европейски съюз, се оказаха просто пудели на задокеанските си господари.

Защото неистовата  жажда да грабиш и  командваш, рано или късно се връща като бумеранг и унищожава грабителя. Или както мъдро заключава Библията „Който нож вади, от нож умира.“

imageСъвсем на друга основа са изградени отношенията в Евразийския съюз, в Шанхайската организация за сътрудничество и другите организации на Евразия.  Там върховен приоритет е равноправното икономическо сътрудничество и политическо партньорство. И търсенето на онези уникални за всяка държава политически и икономически възможности, с които тя може да допринесе за увеличаване на своето благосъстояние и благосъстоянието на всяка страна от това огромно обединение. Равноправие, единство и партньорство – това са принципите, които могат да доведат всяко обединение до увеличаване на икономическата, политическата, а оттам и на военната му мощ.

Така постепенно, с усилията на изключителния стратег и тактик Владимир Путин се създава един мощен икономически колос, пред който силният някога Запад,  изглежда като паленце.

Скоро САЩ и ЕС, и Великобритания няма да са в състояние да противостоят нито икономически, нито военно, на мощния Евразийски Колос, начело на който стои могъщата и велика, но и справедлива и добронамерена РУСИЯ.

Скоро Владимир Путин ще сбъдне пророчеството на БЪЛГАРСКАТА   ясновидка Ванга, която каза, че Русия ще е спасението на народите.

И че ние българите, ще оцелеем само ако сме в съюз с нашата посестрима, славянска и православна Русия.

Автор Иво Македонски  



Тагове:   евразийски съюз,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705764
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031