Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2017 20:39 - Балканите стават РУСКА ЗОНА на ВЛИЯНИЕ! А България – първата балканска държава в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1141 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.04.2017 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НАЛАГА СЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ЛИНКА : 
http://pod-lupa.eu/%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%
82%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%
B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B8

Балканите стават РУСКА ЗОНА на ВЛИЯНИЕ! А България – първата балканска държава в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности!

От Иво Македонски на 14.04.2017Без коментар

 

imageДжеймс Карафано,  ръководител на американския научно-изследователски център в областта на международните отношения и националната сигурност и експерт по външна и отбранителна политика, в коментар за щатското онлайн издание „Нешънъл Интерест“,  признава, макар и завоалирано, че в битката с Русия, САЩ ГУБЯТ БАЛКАНИТЕ.

Карафано заявява в прав текст, че Балканите са площадка за „ненадеждни хора“, които трябва да бъдат озаптени от САЩ, преди да излязат извън контрол. А най-големи трудности Щатите изпитват в България, Сърбия и Македония. Там руското влияние, според американския експерт, е най-силно. Но Русия се намесвала активно и в други части на Балканите. Особено в Гърция, която също се оказала податлива на руското влияние.

Ако се замислим върху думите на Джеймс Карафано ще ни станат ясни няколко неща. Първо, че Съединените щати вече изпитват нарастващ страх, от факта, че почти всички държави на Балканите се изплъзват и бягат от Запада. Както и че всички искат да възстановят приятелските си отношения с Русия. Тоест влиянието на Русия на Балканите все повече се засилва, докато САЩ са едва ли не в отбрана и губят доверието и на народите, и на елитите в тези страни.

imageПоказателен в това отношение е фактът, че няма премиер или президент в тези държави, който да е избран, ако не засвидетелства уважение към Русия и не декларира, че ще възстанови икономическите и политически връзки с Руската федерация.

Второ, Карафано счита, че  „ненадеждни хора“, които не са дорасли да приемат, че САЩ трябва да са хегемонът, който управлява еднолично света, са преди всичко славяните и православните християни на Балканите. Те са хората, които трябва да бъдат „спрени“, преди да излязат „извън контрол“. С други думи хората в България, Сърбия, Македония и Гърция са ВТОРО КАЧЕСТВО. Те трябва да бъдат държани изкъсо и да бъдат унищожавани при всяка възможност.

Затова, откак сме „съюзници“ с ЕС и НАТО българската икономика рухна, а България се напълни с всякакви секти, джамии, радикални ислямисти, с платени НПО-та, като най-добре платените сред тях са двете големи телевизии btv и nova.

imageЗатова на Балканите и в Близкия Изток, чичковците от Запада непрекъснато разиграват джихадистката карта. Затова техни съюзници са ислямистите, муджахидините и прочие радикални мюсюлмани.

Именно САЩ и Запада от 25 години създават конфликти между християни и мюсюлмани. И се опитват да провокират война между Полумесеца и Кръста.

Впрочем Карафано не е прав само за едно. Влиянието на Русия нарасна не само на Балканите. И не само в България. Истината е, че вече мнозинството от хората в целия свят обичат Русия или имат положително отношение към славянския Богатир.

Дори Доналд Тръмп нямаше да бъде избран от американския народ за президент, ако не беше проглушил ушите на всички обикновени хора в Щатите, че той е бизнесмен. Че умее да прави изгодни сделки. И че ще се разбере с Путин и ще нормализира отношенията с Русия.

imageКаква обаче е причината тази огромна обич към Русия и нейния президент Владимир Путин да залива целия свят?

Ами всичко е много просто. Нека видим фактите. Те говорят сами за себе си. Най-напред Русия, по-точно Съветският съюз, разбирайки, че ядрената конфронтация със САЩ не може да продължава до безкрай, понеже всяка най-малка грешка може да се превърне в ядрен апокалипсис за целия свят… Та тази Русия, която беше ядрото на Съветския съюз, сложи оръжието на земята  преди 25 години и обяви на света, че иска мир и равноправно сътрудничество с всички народи.

Тоест Русия постъпи така, както го изискваше МОРАЛЪТ и ЧОВЕЧНОСТТА!

САЩ и Запада постъпиха по точно противоположния начин. Обявиха се за победители и еднолични господари. Влязоха в Русия и всички източноевропейски държави и започнаха да ги унищожават. Тотално и безпардонно. И напълно безсмислено.

Защото мизерията не ражда нищо друго освен протести и революции. И евроатлантическият Запад, в своята безкрайна АЛЧНОСТ, пожъна точно това. Ветрове и бури. Просто защото се опита да превърне страните в колонии. А народите в роби.

Съвременна Русия, под ръководството на Владимир Путин също постъпва МОРАЛНО, СПРАВЕДЛИВО И ЧОВЕЧНО. Защото харизматичният руски президент, както и цяла Русия търсят ПРИЯТЕЛИ. Създават връзки на взаимно уважение и доверие. Затова хората ги обичат. Затова, и поради още много други причини, и ние българите, обичаме своята славянска и православна посестрима Русия.

imageВ същото време Запада вместо да разформирова загубилия всякаква цел и смисъл военен блок НАТО, започна да го придвижва все по-близо до границите на Русия. И да търси конфронтация и война. За да завладее и пороби народите.

Следователно евроатлантиците губят битката с Русия, защото навсякъде си създават ВРАГОВЕ. И най-вече в България.

Ако не проумее тази проста истина, сегашния щатски политически елит ще бъде изхвърлен от канавата на историята. И забравен завинаги.

А победител ще бъде Русия. И човечността, обичта и братството. А България винаги е била заедно със своята по-голяма сестра Русия.

Автор Иво Македонски




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707984
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031