Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2017 12:20 - Ердоган дал 20 млн. евро ДА СИ КУПИ БЪЛГАРИЯ! Султанът Бесен на Борисов и Местан! Вижте Защо:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1126 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://skandalno.net/%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%B0%D0%BB-20-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80-175791/


image20 млн. евро е изсипал турският президент Ердоган, за да вкара ДОСТ в парламента и така да направи България свой васал, диктувайки задкулисно политиката й.

Тези данни разпространи сайтът Епицентър.бг, който се позовава на  източници от ДАНС, спипали част от каналите за купуване на гласове у нас.

Униформените разбиха схеми за раздаване на торби с хранителни стоки по време на кампанията. Пунктове за подкупи с ориз, брашно и други продукти са засечени в Добрич, Търговище, Силистра и на още десетки места с преобладаващо турско малцинство, като най-много са били в Кърджали.

Само в Добрич при полицейска акция бяха открити и конфискувани 970 торби с опаковани храни, които е трябвало да бъдат раздадени тайно в джамиите на богомолците, уж като хуманитарни помощи. Само че на мястото на подателя било написано „ДОСТ“. При подобна акция спипали торби и в Търговище.

Освен пакетите с ориз, макарони, боб, леща и бисквити, в торбите били сложени и банкноти от по 100 евро.

А когато торбите привършели, имамите в джамиите започвали да раздават пари на ръка. Най-много ресурси се изсипали в Кърджали, защото това е първата област, която Ердоганова Турция иска да откъсне от България. Самите избиратели на ДПС често докладвали на службите за невиждана агитация и подкупи. Те издали, че в джамиите открито се агитира за партията на Местан, а при имамите имало специални списъци, в които пред Аллах хората декларирали верността си към ДОСТ. Срещу всеки подпис с обещание да гласуват, мъжете получавали по 100 евро. Из града се носят легенди колко пари са изсипани само там. Говори се, че само в областния център Кърджали са раздадени около 20 милиона лева!

Точно там отиде да агитира и турският посланик Сюлейман Гьокче, който въпреки многократните предупреждения от Външно министерство не спря да се меси в изборите до края им. Резултатът е, че в Кърджали радикалния Местан отмъкна от умерения Доган 20 хиляди гласа за ислямистката си сепаратистка кауза!

Пак в джамиите и в селските читалища имами наричали ДПС „гяурска партия“ и „предатели“. През последната седмица емисари от Турция ходели от село в село по всички насалани с турци райони на България и раздавали пакети с храни на ръка от врата на врата, свидетелстват верни хора на Доган. Няколко тайни склада с чували с продукти така и не били разкрити от полицията навреме.

imageВъпреки автобусите, засиленото гласуване в Турция и всички мерки Кърджали да стане турски вилает, Местан не успя да влезе в парламента. Той обаче не само не призна поражението, но и нагло поиска касирането на изборите с мотива, че гласовете за ДОСТ не били преброени правилно.

„Българските медии са виновни за този резултат! Те настройваха хората срещу нас. Не сме съгласни с агресивната агитация срещу ДОСТ. И с блокирането на границата от националисти, които попречиха на част от избирателите да упражнят законното си право. Ние сме партия с евроатлантически ценности, насочена към Европа“, каза падналият на изборите лидер Лютви Местан.

Откога турският посланик у нас изповядва евроатлантическите ценности, а Ердоган плаща луди пари за утвърждаването им в България, не е ясно.

Ясно е едно: В момента Ердоган е бесен не само на Местан, но и на Борисов.

imageЯвно новият турски султан е имал договорка с Бойко Борисов ДОСТ да влезе в парламента, но в последния момент Бащицата се е изплашил и е наредил на хората си да не се намесват в полза на протурската партия. А Борисов се уплаши от една фатална грешка на Лютви Местан, който по време на кампанията се изпусна, като каза, че подкрепя ГЕРБ. Пак с подобна подкрепа на ГЕРБ враг не му е нужен.

Въпреки жалбите и хленча на Местан тези избори едва ли ще бъдат касирани. Но на следващите ДОСТ ще се организира по-добре и със сигурност ще влезе в парламента.

Освен ако тези, които избрахме и които ще получават по 7 хиляди лева заплати (както ние от Skandalno.net вече ви информирахме ВИЖ ТУК) най-после не приемат закон, който да спре изборния туризъм.

Останалото е ослушване, мишкуване и национално предателство!

Предателство, за което народът ще потърси сметка!…

…ако не иска да ходи с фесове и фереджета!Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net



Тагове:   местан,   Ердоган,   ДОСТ,


Гласувай:
3



1. bojinkata - Кво стана? ДПС- най-патриотичната ...
01.04.2017 19:28
Кво стана? ДПС- най-патриотичната партия????
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710202
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031