Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2017 09:00 - БЪЛГАРИЙО, БЪДИ ОСВОБОДЕНА !
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1396 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 22.03.2017 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЪЛГАРИЙО, БЪДИ ОСВОБОДЕНА !

Разпъната, Българийо, любима,
над тебе е Христос на Своя кръст.
Освободи Го, за да те отмине
вилнеещата сатанинска мъст!

Освободи Го! Той за теб милее.
Тогаз и ти ще се освободиш!!!!!!
Не го ли сториш, все ще крееш,
докато най-накрая се стопиш!

Човек не е като робот създаден,
а с мисли, чувства и дела,
за да навлезе в Път, от Бога даден
и да живее волно, в свобода.

Демоните не могат да го смажат,
ако на своя Бог благодари,
в молитви упование изкаже
и Вечният с десница го благослови.

Освободи Го и пред Него коленичи,
смирено, в страхопочитание, в любов,
защото много пъти вече се отричаш,
а Той очаква търпеливо твоя зов!!!

Естир
ДА БЪДЕ !!!

image   Подсилване на публикация    


Тагове:   България,   свободна,


Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Не сме се отричали. други са се отрекли.
22.03.2017 10:19
Но вярата ни е била поставена на ЖЕСТОКО ИЗПИТАНИЕ (да не напомням гаврите от друговерци, много е гнусно). Но, седемте черкви от Апокалипсиса ВСИЧКИТЕ са в днешна Турция. Къде са им християните? И Албания е била християнска...
НО СТЕ ПРАВА, че молитвата може да е ЧУДОДЕЙНА. И затова гласувам с плюс. Добре е ВСИЧКИ да се молим, но понякога и молитвата на малцина, и даже на едного, може да е спасителна. Благодарност и поздрави!
цитирай
2. bogolubie - В Турция има християни,
22.03.2017 18:37
и православни и протестанти, но се крият, защото ги убиват.
У нас лошото е, че хората предпочитат да ругаят, а не да благославят. Дадем ли право на Господ, Той ще направи това, което ние не можем. Но вярата като че ли, не ни е много стабилна. С ругатните само викаме нечистата сила и затова губим.
Не ми се иска да давам реални примери, за това какво става с нечестивите, когато кротките християни ги благославят. Защото кротките плачат от хора, а нечестивите плачат от Бога.
цитирай
3. krumbelosvet - Много пъти
30.03.2017 16:25
Много пъти съм препрочитал книгата на Йов. А страданията на нашия народ не са по-малки от тия на Йов. Мисля, че това е "печалбата" от войните, водени с благородни цели, с ВЪРХОВНИ УСИЛИЯ И ЖЕРТВИ, и завършили с позор, зарад ИНТЕРЕСИТЕ НА ИМПЕРИИТЕ. Когато се излекуваме от тоя кошмар, няма да имаме стигане. Дай Боже да се излекуваме скоро.
цитирай
4. bogolubie - Благодаря ти за този коментар!
31.03.2017 10:40
Сега сме много вярващи със знания, по-рано не е било така. Но имам чувството, че не се възползваме напълно от знанията си и любовта към народа си, тоест към ближните си. Толкова малко и без някакви особени усилия, ако кажем: Да бъде!, България ще пребъде, но колкото и да обяснявам, наистина не съм разбрана. И тук и във Фейсбук обяснявам това и си мислех, че ще има опашка от възгласи: Да бъде!, но и досега е пълно мълчание. Това знание не е получено от човешкия ми ум, а ми се даде от Духа. Но и Господ насила не прави добро. Само говорят за партии, плюят, ругаят, а на нас е дадено да благославяме дори враговете си. Християните още не разбират, че нашият Господ е Словото!!!!!!!!!!!! Каквото изричаме, това става. С благославянето даваме право на Господ да действа. Ако този, когото благославяме е виновен, ще си получи заслуженото, а този, който от сърце благославя, ще получи благодатта! Това е простичката и ясна истина! Слава, чест и величие на нашия Господ!!! Амин!!!
цитирай
5. krumbelosvet - От все сърце ДА БЪДЕ !!!
02.04.2017 18:27
От все сърце ДА БЪДЕ спасението.
(На прекия въпрос "Кой е моят ближен?" Исус отговаря с притчата за добрия самарянин. А тая притча се нуждае от тълкуване, а НИКОЕ човешко тълкуване на Бога не е съвършено и безспорно. Затова аз си мисля, че ОТГОВОРЪТ на тоя въпрос трябва да даде ВСЕКИ САМ. Това, мисля си, е личен ТЕСТ. Колкото повече вяра и човеколюбие, толкова повече ближни вижда човекът. Но има ли човек с такава вяра и човеколюбие, че да обича ВСИЧКИ родени под Слънцето, може ли да има еднакво чувство към престъпници и жертви?)
цитирай
6. bogolubie - Ще отговоря лично за себе си.
02.04.2017 20:48
Тези, които системно правят зло и не чувствам обич към тях, поради страх от Бога, не им пожелавам лошото, защото всичко се връща като бумеранг. Но, Бог ни учи да благославяме. Тогава Господ получава правото да въздейства на тези, които ни измъчват и вярвайте, на върлия душманин не пожелавам това, което получава от Божия съд, толкова е страшно. Нека благославяме, а безгрешният Съдия си знае работата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13715857
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031