Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2017 18:09 - Браво! Достоен Ген. Радев! БРЮКСЕЛ Е В ШОК! БЪЛГАРИЯ Постави УЛТИМАТУМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 909 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://pod-lupa.eu/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D1%80%D1%8E%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BB-%D0%B5-%D1%88%D0%BE Браво! Достоен Ген. Радев! БРЮКСЕЛ Е В ШОК! БЪЛГАРИЯ Постави УЛТИМАТУМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Виж Тук:

От Пею Благов на 31.01.201756 коментара

 

Още преди заминаването си за Брюксел президентът Румен Радев заяви в интервю за „Юроактив“, че санкциите срещу Русия са напълно безполезни, тъй като загубите за страните членки на ЕС са очевидни. Той дори спомена, че се страхува, от все по-ясно очертаващата се тенденция Русия и САЩ да нормализират отношенията си, а ЕС да остане заложник на санкционната война, понеже ръководството на съюза не иска да премахне антируските санкции.

image

По този начин нашият президент постигна две цели: Първо, предупреди чиновниците в Брюксел въобще да не го притискат за изявления в полза на антируските санкции, защото той няма никакво намерение да превръща Русия във враг на България. И не само защото българският и руският народ са братя по кръв и съдба. Но и защото това категорично противоречи на българския национален интерес.

Втората цел, която Радев постигна, бе да покаже на Брюксел, че измекярското поведение на Плевнелиев си е отишло окончателно и безвъзвратно. Че България има свои национални интереси, които ще защитава безусловно и твърдо, независимо, че все още е член на Евросъюза и НАТО.

По този начин отношенията между българския президент и сегашното ръководство на ЕС бяха изяснени още преди пристигането му в Брюксел.

Румен Радев направи и една много любопитна демонстрация в стил Владимир Путин: Той предпочете да се  появи ефектно в столицата на финансовия разгул Брюксел не с един от скъпарските правителствени самолети Еърбъс и Фалкон, а със старичкия военно-транспортен самолет „Спартан“.

Така ген. Радев отправи директен укор към огромния лукс, в който се къпят богато платените чиновници, спуснати с неолиберални парашути в гнездото на европейската олигархия, докато страните от Източна Европа се гърчат в бедност и мизерия. Той им показа, че нито е честно, нито е справедливо, нито пък е морално да парадираш с блясък и лукс, докато две трети от народите на „великолепния“ ЕС умират от глад и болести.

Не някой друг, а българинът Румен Радев показа на оядените брюкселски бюрократични дерибеи, че ако искат техния ЕС да просъществува, ще трябва да слязат от гърбовете на европейските народи, които са яхнали като впрегатен добитък. Ще трябва да възстановят справедливостта и морала на Стария континент. И най-вече, трябва не само да оставят народите сами да определят съдбините си и да развиват икономиките си, но и да им помогнат финансово за това. Не го ли направят – Евросъюзът ще рухне. По простата причина, че огромното богатство и огромната бедност нямат и не могат да имат допирни точки.

image

С други думи: ЕС от колониална тоталитарна структура трябва да се превърне в Европа на отечествата, за която мечтаеше и френския президент Ген. Де Гол. И най-важното – забогателите от 27 годишния грабеж страни в ЕС, трябва да поделят богатството си 50 на 50 с ограбените народи, за да се изравни социалния статус на гражданите в ЕС. Иначе просто трябва да ударят гъбата на Евросъюза и да се приберат в рамките на собствените си страни. А там ако щат – да грабят своите народи. Ако същите тия народи им го позволят.

И в самите разговори с брюкселските чиновници ген. Радев изведе и отстоя българските интереси:

На първо място приоритет е СЪЗДАВАНЕТО НА СИЛНА БЪЛГАРСКА ГРАНИЦА, която да се изгради с помощта на страните членки, защото ще защитава целия Евросъюз.

Европейският съюз и НАТО разрушиха българската армия и гранични войски. Сега трябва да си платят за дяволъка и да финансират, колкото и да не им се иска, създаването на стабилна българска войска, както и здрави гранични войски. Защото няма друг начин да се спрат радикализираните ислямски пълчища, които напират към нашите граници, а през нас – към останалите страни от Евросъюза.

Другият приоритет на ген. Радев е спирането на мигрантската вълна: Така наречените „бежанци“ трябва да бъдат връщани в страните, съседни на техните държави, със сходна на тяхната култура от региона на Близкия изток, а не да прекосяват морета, океани и заледени реки, за да нахлуват в Европа и да безчинстват под маската на „пострадали от войната“.

И не само това! Президентът Радев нееднократно се обяви за отмяна на Дъблинското споразумение. То предвижда мигрантите в ЕС да се връщат в тези страни от ЕС, през които първо са влезли в съюза и са били регистрирани. Отмяната на това споразумение е наложителна за България, поради простата причина, че ако влезе в сила това вече прието „споразумение“,  голяма част от джихадистите, които сега се намират в Западна Европа, ще бъдат върнати в източно европейските страни и най-напред в България и Гърция.

image

И ако на първо място за българският президент е сигурността и справянето с мигрантската вълна, то следващият много важен негов приоритет е икономическото развитие на нашата страна. След като България стане сигурна и спокойна държава, ще трябва да се заловим да я възстановим икономически.

И Радев смята, че отново ЕС трябва да помогне за това. А между нас казано, това е начин Брюкселските разбойници да си платят и за другия дяволък: За унищожаването на българската икономика, което стана по времето, когато страната ни бе в рамките на Евросъюза и то под безцеремонния диктат на неговите чиновници. Да припомним само, че в  глава „Енергетика“ от предприсъединителния договор на България с ЕС, ултимативно ни наредиха да затворим първите четири от общо 6 блока на АЕЦ „Козлодуй“, въпреки многото чужди експертни проверки, доказали безопасността на тези мощности.

Значи, според Румен Радев, ако ЕС иска България да е лоялен член, трябва да си плати за онова, което разруши в нашата страна и оттук нататък да помага, а не да пречи за развитието на държавата ни.

Ние от  Skandalno.net много се съмняваме че западните олигарси ще се бръкнат толкова надълбоко в джобовете си, както ги призова президентът Радев. Но това са БЪЛГАРСКИТЕ условия! И забележете, за пръв път при президента Радев, България поставя условия на европейската олигархия.

Убедени сме, че тези условия са проформа, защото няма да бъдат изпълнени от европейските ни „партньори“. Но тогава България ще премине към План-Б: Нашата страна ще напусне колониалната структура ЕС и ще се присъедини към ЕврАзийския съюз. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски,



Тагове:   Брюксел,   ген Радев,


Гласувай:
2



1. leonleonovpom2 - Точно така! Считаният за нищо...
09.03.2017 19:30
Точно така!
Считаният за нищожен/ но с качества, не мутра/, трябва да е "нахакан"!
Да не навежда глава пред тези, които го смятат за нищо/ то е по стечение на обстоятелствата, ако е такъв/
Тогава се стряскат и питат:
- Кой е той! Какъв е!
От личен опит го казвам, не са празни приказки!
Следва шок, но при тях!

Хубава вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749640
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930