Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2017 21:45 - В САЩ финансират обучението по сатанизъм
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.01.2017 21:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПОЛЗВАЙТЕ ЛИНКА, МОЛЯ ! ЗАСЛУЖАВА СИ ДА СЕ ВИДИ И ПРОЧЕТЕ:
 http://www.blitz.bg/lyubopitno/v-sashch-finansirat-obuchenieto-po-satanizm_news482290.html

В САЩ финансират обучението по сатанизъм Правителството на Обама реши това да става във всички американски училища
  • София, България
  • 24 Ян. 2017, 15:21
  • 730 прочита
  • 8 коментара
image   image   image   image     1 от 2 Главата на Църквата на Сатаната, Люсиен Грийвс, изрази благодарност към президента и правителството на Съединените американски щати за проявеното разбиране към интересите на американските сатанисти. Става въпрос за взетите решения от страна на федералното правителство да позволи да се провежда факултативно обучение по сатанизъм във всички училища, в цялата страна. В държавните училища учебниците за тези факултети сега ще се финансират от държавата. В Детройт му издигнаха първия паметник 

На 25 юли миналата година бе открит официално в Детройт паметник на Сатаната. Скулптурата струва 100 хиляди долара и се състои от три фигури – сатанинският бог на Бафомет и момче и момиче, вторачили поглед в него, изпълнен с любов и почитание. За голямо съжаление именно децата стават жертви на „черните меси” на сатанистите. Според американските правозащитници всяка година в САЩ се откриват около 5000 мъртви тела на неидентифицирани деца. Педиатърът от Лос Анджелис Г. Симпсън казва: „Трябва да признаем, че сатанинските действия срещу малки деца са ужасна реалност в САЩ. За страната ни това е наболял проблем и лекарите трябва да привличат вниманието на нашето общество към решаването му”.
ФБР наскоро призна съществуването в САЩ на повече от четири милиона сатанисти. Неоспорим факт е, че сатанинското движение винаги е имало мълчаливата подкрепа от страна на американските президенти (масони-сатанисти), а започвайки с президента Рейгън, тази подкрепа придобива вече открит характер. Рейгън публично призна важната роля на сатанизма в съвременния американски живот.

Бизнесът също се интересува от учението 

Сатанинските влияния засягат не само правителството на САЩ, но също така и най-големите корпорации. На първи март 1990 г. в едно шоу на американския телевизионен водещ - Фил Донахю, гости са мениджърите на корпорацията „Procter & Gamble”. Те признават откровено и без заобикалки пред телевизионните зрители, че са последователи на Църквата на Сатаната и я подкрепят с не малка част от печалбата си. Добре известно е, че много фирми също са се присъединили към тях.
Всъщност косвено, купувайки продуктите на тези фирми, ние също финансираме сатанистите от тези фирми.

Хелоуин – официален празник на символа 

Особено внимание сатанистите обръщат на младите хора. За повечето от тийнейджърите въведение в сатанизма е празникът „Хелоуин” (чества се на 31 октомври), който е древен ритуал на поклонение пред Сатаната, господар на смъртта. В него участва почти цялото население на САЩ. Нищо чудно, че американската Църква на Сатаната открито провъзгласява този ден за свой празник, който, според плановете им, трябва да е символ на силата на Сатаната в целия свят.

Чрез секса ще завладеем душите на хората

През 60-те години на миналия век сатанистите решават да се заемат лично със сексуалното образование на младите хора.
„Чрез секса ще завладеем душата им” – казва главата на сатанистите и автор на книгата „Сатанинската библия” – Ла Вей, който е и главен консултант на режисьори и сценаристи в Холивуд. Така наречената сексуална революция даде пълна свобода на разврата и содомията.

Мръсните тайни на „елита”

Днес вече не е тайна, че САЩ и Великобритания са се превърнали в международен център за сатанизма, разпространявайки влиянието си в целия свят. Според г-жа Диана Кор, ръководител на организацията „Childwatch” („Надзор на децата”), само в една Англия всяка година се принасят в жертва на Сатаната четири хиляди деца. Хомосексуалните връзки с малки момченца е един от основните ритуали за посвещение на хората в сатанинските ритуали. Публичното изобличаване на европейските кралски фамилии и държавните глави на много от страните, замесени в сатанизма, разкриват мръсните тайни на така наречения „елит”.

image

Това не е филм на ужасите


В статията си „Членове на европейски кралски фамилии убиват голи деца за развлечение по време на партитата за лов на хора” Джуди Байингтън пише на 17 юни 2014:
„Тази статия е написана на базата на показанията на свидетелите по време на процеса в Международния съд на общото право в Брюксел. Пет международни съдии разглеждат доказателствата за изнасилвания, мъчения, убийства и отвличания на деца, извършени от глобалния елит - членове на Деветия кръг на култа за сатанински жертвоприношения на деца.

Редовни жертвоприношения на деца от членовете на култа Деветия кръг са се извършвали в катакомбите на католическите катедрали, във Ватикана, в частни имоти и горички, в правителствени военни бази в Белгия, Холандия, Испания, Австралия, Ирландия, Франция, Англия и САЩ. Най-малко 34 масови гроба на деца са открити в Ирландия, Испания и Канада, докато правителствата на тези страни, кралското семейство и Католическата църква са отказали да се правят разкопки и разследване.
Става известно, че на човешки жертвоприношения от Девети кръг са присъствали Франциск, бившият Папа Бенедикт-Ратцингер, свещеници от Англиканската църква, Обединената църква на Канада и католическата църква, включително кардинали; членове на европейски кралски семейства, включително кралица Елизабет и принц Филип; служители и военни в Канада, Австралия, Великобритания и САЩ, включително ЦРУ, както и видни министри, съдии, политици и бизнесмени от САЩ, Белгия, Холандия, Канада, Австралия, Франция, Ирландия и Обединеното кралство.

Юношите са били дрогирани, събличани голи, изнасилвани и преследвани като ловен дивеч в гората, за да бъдат, в крайна сметка убити според свидетелка, която дава показания пред Международния съд в Брюксел. Тя е четвъртият свидетел, който дава показания за тези партита, за лова на хора от световния елит, членуващ в Деветия кръг на култа към сатанински жертвоприношения на деца.

Бившият член на престъпния наркосиндикат в Холандия, известен като “Октопода”, свидетелства, че жертвите са били довеждани от центровете за задържане на непълнолетни в Белгия и Холандия.

Хора от НАТО играят активна роля 

За това свидетелства открито Кейти О’Брайън. Тя е световноизвестната жертва на програмата на ЦРУ “MK Ultra”, в която жените агенти са били подготвяни с помощта на сатанински ритуали за изнасилване. Изнасилванията при Кейти започнали, когато била на 2 години. Осъществявали се с особена жестокост. Шокът предизвиквал раздвоение на съзнанието при момичетата, които след това били кодирани за изпълнение на определени тайни мисии. Жертвите на тези брутални сатанисти развивали след това уникална фотографска/автоматична памет. Кисинджър е известен с това, че в продължение на много години по време на елитните си вечеринки е демонстрирал способностите на едно от тези момичета (Аризона Уайлдър) – като свой персонален компютър. При това Кисинджър заявява, че така той вижда бъдещето на човечеството.

Милена ВАСИЛЕВА


Тагове:   сатанизъм,   сащ,   в училищата,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706861
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031