Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2017 21:46 - Мария Костова: Имах връзка със сатанист и вече съм в ада
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 743 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.blitz.bg/article/26910

Мария Костова: Имах връзка със сатанист и вече съм в ада Аз съм жертва на сатанинска ритуална магия за унищожение, след като се влюбих в последовател на Сатаната, изплака 26-годишната хасковлийка
  •  
  • 16 Септ. 2011, 20:23
  • 3264 прочита
  • 6 коментара
image     1 от 1 Аз съм жертва на сатанинска ритуална магия за унищожение, след като се влюбих в последовател на Сатаната, изплака 26-годишната хасковлийка Мария Костова е умно и интелигентно момиче. Влюбва се в обаятелен мъж, с когото се срещат случайно. Това е първата й любов и тя не спира да мечтае за бъдещето. Да има дом, деца и любимия мъж да себе си. Само че той се оказва твърде странен. Понякога говори неща, които Мария не разбира и приема на шега. Днес тя вече знае, че обектът на нейната любов е член на сектата „Децата на Сатаната” и твърди, че е жива, но не задълго. 

Търси спасение при прочути врачки и се надява на Божията помощ да оцелее. Изля душата си за вестника на народа с намерението да помогне на други момичета като нея, които могат до погубят живота си заради една чаровна усмивка и обещания за райски живот.

- Защо реши, че трябва да отвориш душата си пред толкова много хора?
- Реших го, когато прочетох за онова момиче, което изчезна след сбирка на евангелисти и после беше намерено дрогирано в психиатрия. Убедена съм, че са били сатанисти, защото точно те действат по такъв начин. Знам го, защото съм жертва на сатанинска ритуална магия за унищожение, след като имах връзка с един сатанист. Оттогава съм в ада и като по чудо още съм жива, но не знам дали ще е задълго.

- Защо, какво ти стори този мъж?
- Вие не знаете истинското лице на дявола. Много хора не вярват в неговото съществуване и аз бях една от тях. За съжаление на тези странни и необичайни неща, които стават в живота му, човек започва да вярва само когато му се случат.

- Какво се случи на теб?

Съдбата ме срещна с един красив и привлекателен мъж

Влезе в живота ми, влюбих се и започнах да си мечтая как един ден ще се видя в булчинска рокля. Той ми говореше странно, когато го карах да ми разкаже повече за себе си, но аз приемах думите му на шега. Казваше ми например: Аз съм 13-тия дявол и имам много братя и сестри, които са също като мен...Въобще не разбирах за какво ми говори и отминавах думите му, без да вникна в тях.

- Кога разбра, че е сатанист? 
- Веднъж в един разговор ми каза: Когато видиш бялото в очите ми, бягай, защото мога да те убия! Аз се засмях, защото не можех да допусна, че такъв чаровен и весел мъж може да говори за убийство. В този момент видях истинското му лице. Ти се присмя на дявола, ми каза, но ще плачеш. И го повтори няколко пъти. Аз пак не разбрах за какво става въпрос и се усмихнах. Тогава той извади нож и го опря в гърдите ми, като повтаряше, че ще ме унищожи. Започна да ми разказва как отмъщават сатанистите. Те убивали този, които се подиграва на Сатаната, разчленявали го, режели му главата и го разхвърляли на различни места. Така че, каза ми моят любим, внимавай как ще отнасяш със Сатаната, и ми пусна кръв с ножа. 

От този момент разбрах, че съм попаднала в ръцете но истински дявол. Тогава си дадох сметка и за другите знаци, които този човек ми е давал по време на цялата ни връзка, но аз не съм ги проумяла. Той се събираше с подобни като него, убиваха животни и пиеха кръвта им. Когато видях сатанинските им лица, изцапани с кръв, реших, че трябва да се спасявам. Казах му, че не го обичам и искам да се разделим. 

Той ме помоли за една, последна нощ с мен и аз се съгласих.

Няма да скрия, че едва дочаках сутринта, без да съм мигнала. Когато той се събуди, усмихна се и ме попита дали съм усетила нещо през нощта. Казах му, че не съм. Усмихна се странно, казахме си „Довиждане” и се разделихме. Повече не го видях. Но от този миг насетне с мен започнаха да се случват странни неща.

- Какви, например? 
- Един по един органите ми започнаха да излизат от строя. А имах стабилно здраве. Първо отказа да работи единият ми бъбрек, след това се появиха проблеми с черния ми дроб, започнах да губя съзнание, не можех да пазя равновесие. Усещам се така сякаш имам торнадо в тялото си. Чак сега проумях думите на този човек, че ще ме унищожи.

- Но си жива и не изглеждаш зле? 
- Да, жива съм благодарение на Божията милост и на още трима души. Това са маг Стефан, Пенка Нешева и Милен Неделчев. Те ми казаха, че ми е направена сатанинска магия за унищожение. Затова в момента съм едновременно и на земята, и в ада. Няма как да ви кажа какво е това усещане. Ужасно е, непоносимо е, но е реално. Много хора се опитаха да махнат тази сатанинска магия от мен, но не се получава. Пред очите ми продължават да са онези накълцани от сатанистите хора, за които моят приятел ми разказваше. Как издържам на тези видения само аз си знам. Родителите ми мислят, че полудявам, че всичко това не се е случило с мен. Водят ме по лекари, които не могат да констатират нищо нередно в здравето ми. Нямам диагноза, според изследванията аз съм напълно здрава. Мисля си, че ако забравя за кървавите ужасии, за които той ми разказваше, ще се оправя. Но не мога...

- Той запозна ли те с други сатанисти?
- Разбира се, аз участвах в техните сборища, които се правеха на една поляна на връх „Аида”. Там 

ритуално убиваха куче или котка и пиеха кръвта като отравяха разни послания към Сатаната.

Но всички имаха маски на лицата си и аз не знам дали тези хора сега не са някъде около мен. Имаше и други момичета там, които след събиранията на онази поляна не съм виждала. Може би вече са превърнати в трупове, кой знае. 

- Какво разбра от връзката си с този човек?
- Че сатанизмът е обожествяване на дявола. Че това е едно извратено движение, а принципът на неговите членове е да се противопоставят на всички религии и религиозни общности. Приемат дявола като олицетворение на върховното зло и извършват ритуални убийства в негово име.

- Знаеш ли за такива ритуални убийства?
- Да знам. 18-годишен член на тяхната секта е убил свой приятел и разхвърлил разчленения му труп на различни места. Липсвали са само главата и вътрешностите му, което е характерно за сатанинското жертвоприношение.

- Къде се е случило това?
- В София, в кв. „Разсадника” до бл. 82. Доколкото знам 

сатанистите, които извършват такова ритуално убийство, изтръгват сърцето на жертвата или бъбреците, за да ги изядат
.

Има и други такива ритуални убийства на няколко места в България, но предполагам полицията знае за какво става въпрос.

- Но това, за което ми говориш, е ужасно? Имаш ли представа колко са членовете на тази секта в България?
- Не знам, той ми казваше, че са много и стават все повече. Освен това сатанизмът можел да се практикува и самостоятелно, а имало и много нелегални групи, които извършвали своята дейност на територията на Пловдив, София, Враца, Монтана и Хасково, разбира се.

- Имат ли пропагандна литература тези хора как се разпространява? 
- Имат много книги, в които са описани преживяванията на участници в сатанинските секти. В тях се описва подробно как се извършват ритуалите, на какви наказания са подлагани онези, които са решили да скъсат със Сатаната. Има разкази и за групови сексуални оргии, след които задължително се влизало в някакво гробище и се чупят кръстове на християни. Така повелявала волята на Сатаната.

- Не се ли страхуваш от физическо отмъщение?
- Не само, че се страхувам, аз очаквам всеки ден и всеки час то да се случи. Напуснах града и от няколко месеца не живея тук с надеждата да се спася от отмъщението на тези дяволи. В близките дни заминавам в чужбина и се надявам по този начин изчадията на дявола да загубят следите ми. 

Едно интервю на Тодорка НИКОЛОВА


Тагове:   в България,   сатанисти,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13768910
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930