Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2016 08:31 - ОТВОРЕНО ПИСМО до всички партии в България
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 825 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
http://www.bnoshipka.org/otvorenopismo/index.php?cat=1&subcat=30


  •    ОТВОРЕНО ПИСМО до всички партии в България image image

    Виж Отвореното писмо |  Доказателства за България |  Доказателства за Европа |  Доказателства за Света |  Карта на сайта


  •    Нелегални имигранти се заселват в България, след 3 г. получават гражданство и право да гласуват!!!
       Соломон Паси потвърди, че между 2 милиона и 5 милиона ще искат да се преселят в България, след 3 години получават гражданство и право да гласуват. Турски дипломат агитира за откъсване на Кърджали от България чрез гласуване с референдум. 
      image 

    Предисловие:

       Турски официален дипломат обикаля България и агитира за провеждането на референдум за откъсване на Югоизточна България и предаването й на Турция. Официалните медии мълчат по случая! Не говорят за ето това: "Скоро ще има турски вилает в България. Кърджалийско може да поиска автономия и това ще е свободната воля на хората, които живеят там. Майка Турция ще подкрепи тези хора, защото това повелява законодателството, както и правата на човека. Аллах е над всички. Това са част от уверенията." 

       Положението е сериозно. Събудете се, българи, преди да е станало късно! Преди повече от година писах за Нелегалните и как сред тях, под маските на "бежанци", влизат терористи (ДАНС разкриха само няколко от тях и дори едно антибългарско НПО застана да защитава един от тези терористи, за да не бъде екстрадиран... понеже се накърнявали чувствата му?!) Осъзнавате ли какво става?! В момента България е ОБЕЗЛЮДЕНА - 2 милиона българи са в чужбина; 1 милион са турци с двойно гражданство; почти 1 милион - роми. При новородените деца положението е 60% ромчета и само 40% българчета! Пенсионерите (които измират от глад и мизерия) - за тях какво да кажем?... Колко е "трудоспособното българско население", което остава?! 

       Соломон Паси потвърди, че между 2 милиона и 5 милиона мигранти ще искат да се преселят в България /а Бойко Борисов - 10 милиона!/ Та това са повече от нас самите! ....... Изводът какъв е?? Кой ще ги храни? Или пак ще се вземат кредити - до кога? Какво ще стане, когато тези "бежанци", които, по мое наблюдение, ще бъдат заселени в систематично обезлюдените села в Югоизточна България... какво ще стане, когато те кажат "Нямате пари да ни плащате социалните помощи, нямате пари да ни плащате тока, водата и храната!", при все, че още сега най-нагло и неблагодарно казват в Унгария (която им подаде ръка!) "Не ни трябва вашата бедна Унгария!" Осъзнавате ли какво ще стане тогава?!! Знаете ли колко лесно е да се направи референдум и да отцепят цяла Югоизточна България и да я предадат на Турция, която ще има пари да им плаща (поне на първо време) социалните помощи, ток и храна?!! Знаете ли колко лесно може да се направи това по методът "Косово-Крим"?!!! Както Турция държи под военна окупация част от Гърция (членка на Е.С.) и никой не смее "Гък!" да й каже, така лесно може да стане и с България! Виждате какви сме в очите на Европейският съюз - дете, което трябва периодично да бъде наказвано с глоби... или "бедните, мръсните и необразованите, които искат да ни вземат работните места" (да, точно така се представяха българите по редица европейски медии, или вече сте забравили?!!!) НАТО ли ще ни защити?! Никъде в клаузите на НАТО не пише, че са длъжни да ни защитят! Пише единствено и само "да се намеси с каквито средства прецени"!!! 

       Само ще кажа, че страшно много доказателства сочат, че това не е бягане от война, а добре организирана (на "високо ниво") спец. акция за налагане на шериат в Европа и унищожаване на бялата раса! Не може Нелегалните да имат по два-три мобилни телефона плюс лаптоп, плюс 10 000 евро в джоба, а да нямали документи за самоличност - с какво тогава си купуват сим-картите в Хърватия; 13-14% от тях само са деца, но медиите целенасочено снимат децата (които се разциврят, ако видят камера наблизо дори, допреди това да са се смяли с глас!) Като добавим и, че информатор от ИД официално заяви, че 4000 въоръжени джихадисти са проникнали в Европа под маските на "бежанци", нещата стават много сериозни... 

       Представители на тези "бежанци" официално поискаха част от България! Един от тези "бежанци", заловен по случайност в Гърция на път за Холандия беше идентифициран, защото е военен командир на "бунтовниците" в Сирия... Ако и това не ви събуди, не знам кое ще ви събуди... 

       Автор на предисловието: Един буден български гражданин 

     

    Статиите по тази тема:

       Соломон Паси: Между 2 и 5 милиона мигранти ще искат са се преселят у нас 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Мегрантите, които искат да дойдат - кой ще ги храни??? 

       Борисов: Над 10 милиона емигранти се очаква да влязат в България 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Това е 2 пъти населението на България - при какъвто и да било Референдум след 3 години, когато тези 10 милиона вече са взели българско гражданство, познайте какви ще са резултатите!!! 

       По 1085 лв. дава държавата на месец за бежанец у нас 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: А колко се заделят за: пенсионери; майки с деца; умственоизостанали българчета, които имат нужда от специфично лечение; бездетни български майки, които имат нужда от "ин-витро"; онкоболни българчета; ...?!! 

       Турски дипломат иска да предаде Кърджали на Турция 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Този процес и опитите на Турция да откъсне парчето земя не са от вчера - вижте останалите статии в "Отворено писмо" по темата -> натисни тук

       Ахмед Доган апелира пред турци за прекрояване на българските граници 
       Натисни тук, за видеото 
       Точните му думи: "Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници. Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове... Това ще продължава!" 

       Хафъзов апелира пред турци: "Чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието!" 
       Натисни тук, за видеото 
       Точните му думи: "България е зажадняла за вас, България ви чака, чакат ви Родопите, Добруджа и Айтоското поле, и Лудогорието. Моят благороден, велик, смел турски народ няма ли да им даде да разберат на 5-ти октомври, ще го направи, нали?" 

       Турският премиер Ердоган с териториални претенции към България 
       Натисни тук, за видеото 
       Точните му думи: "Тракия е и Солун, и Ксанти, и Кърджали и Делиормана в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион", каза Ердоган в предизборно мероприятие. "Ние не правим разлика между нашите братя в Кърджали, Делиормана, Солун, Скопие, Сараево, Призрен." 

       4000 въоръжени джихадисти са проникнали в Европа като бежанци! 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Българските "безпристрастни" медии защо не го отразиха това? Защо в Парламента не се говори от сутрин до вечер само на тази тема и не се търсят решения? Защо българите мълчат като риби и няма протестни митинги с микрофони, подписки, изказвания по медиите, карикатури-протести, и т.н., и т.н.? 

       Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (видео със смърт 18+) 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Видеото е открито в телефона на един от Нелегалните. 

       Арабин кла момче пред дискотека в Студентски град 
       Натисни тук, за цялата статия 

       "Сирийската свободна армия" (противниците на законния президент в Сирия) поиска свой регион в България 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Нещо, нещо да ви шокира това изказване?! Или не ви прави впечатление дори?!! 

       Терористи от ИДИЛ, нелегални имигранти и трафиканти на хора и оръжие превзеха български села! 
       Натисни тук, за цялата статия 

       Ислямски фанатици изнасилват жени християнки 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Скоро и в България? 

       Секс с 1-годишно бебе – 172 долара, вижте каталога с роби на Ислямска Държава 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Скоро и в България? 

       Гръцките власти заловиха контейнери с оръжие, маскирани като хуманитарна помощ 
       Натисни тук, за да видиш статия 
       Коментар: Още ли не осъзнавате какво става?! 

       До 11.11.2013 сме изхарчили 260 млн. лева за бежанци, а от Е.С. са ни възстановили само 6 млн. от тази сума
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Такаааа, Европа вика "Вземайте ги при вас", а пари не дава... Откъде "богата" България (която дори не ползва собствените си залежи от злато, а ги дава на чужди корпорации да ги прибират) ще намери ресурси (пари, така и хора), за да ги обгрижва и повива с пеленки?? 

       Нямали пари горките - само с 2 gsm-а и таблет е, жив да го оплачеш!! 
       Натисни тук, за цялата статия 
       Коментар: Нито ток плащат, нито вода, нито социална застраховка, нито парно; прането им се пере на частна фирма; джобни им се дават; никой не ги кара да работят дори!? Това, че някой им е дал статут на "бежанци" (в много случаи дори, когато идват от държави, в които няма война), не ги прави сакати! "Който не работи, не трябва да яде"! Щом са в България, трябва да работят, а не да колят продавачки по магазините, нито да бият момчета пред дискотеките, нито да крадат ножове в гр. Харманли! 

     

    Снимков материал по темата:

        image 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се разреши да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се разреши да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Благодарността на Нелегалните към Унгария. В същото време някои държави-членки на Е.С. започнаха да реват крокодилски сълзи в тяхна защита - трябвало да се легализира нелегалното влизане в държавите... стига да не е в тяхната държава, разбира се... 

        image
    Полицията в Европа е неспособна да се справи с Нелегалните 

        image
    Кола обикаля Пловдив, възхвалявайки ИД и методите й (използването на християнки за секс-робини, рязане на глави) 

        image
    "Терористи от ИДИЛ, нелегални имигранти и трафиканти на хора и оръжие превзеха български села!" 

     

    Заключение:

       Когато тази земя се откъсне, официалните медии няма да кажат и дума за случилото се! Сега не казват нито дума за случващото се, как може да очакваме, че тогава ще кажат?... Ще се изясни, когато дойдат турските гранични войски да изкопаят новата граница явно, пред свършен факт. Да не чакаме друг да ни оправи работата, сами трябва да действаме! Всеки да разпечата статията и да я даде на свои роднини, приятели и познати да я прочетат и разпространят - ние сме медията, ние сме силата, ние сме СУВЕРЕНЪТ! Нека се обединим поне в този съдбоносен за България момент, за да не плачем после! 

       Автор на заключението: Един буден български гражданин 

     
  • Мисъл на деня:

       След 9 месеца (14 февруари - 28 септември 2014) наблюдение от издаването на "Отворено писмо до всички партии в България", мога да заявя, че положението не е станало по-добро. Догодина се готви вземане на нов дълг от 8.1 млрд. лева. БДЖ е пред приватизация (въпреки, че реално то е на печалба... и то огромна!) Цените на тока скочиха... за пореден път. 

       Българите гордо казват колко са големи мъже, колко са велики били, колко са е*ачи били... Дали? 

       В България сме останали само 5 862 000 човека (2 милиона работят в чужбина, за да издържат семейство). На протестите в който и да е град излизат по по-малко от 0.01% от населението. Независимо дали протестът е срещу убийствените цени на тока или друго. Само 0.01%. Останалите 99.99% всеки ден реват "Ох, колко са високи цените! Ох, колко трудно стана!", а като чуят за протест, който се организира срещу монополите, политическата мафия, лекарската мафия, гмо храните или TTIP, казват "Ох, днес ме сърби х*я/*утката, няма да мога да дойда, трябва да го/я почеша." 

       Нека се замислим: какво ще стане, ако на МИРЕН протест излязат дори само в 1 град над 50% от населението му? Колко полицаи ще бъдат командировани? За колко полицая има пари Държавата (ако всеки ден праща органите си на реда и ги вози напред-назад, няма ли най-накрая и те да направят свой протест в подкрепа на Народа и да заемат полагащото им се място в него самия, като част от всички граждани на Република България)? Колко медии РЕАЛНО ще се заинтересоват от протестът (защото медиите пропускат протестите или броят погрешно броя на присъстващите)? Ще предизвика ли това реален интерес в останалите градове към проблемите на сънародниците си в този конкретен град? Колко от останалите страни по света ще се удивят на великия български дух и воля за Свобода? Колко от сърцатите хора и интелигентните, и духовитите, и благородните, и милите, и добрите към нас, ще се притекат на помощ (който с каквото може), за да ни помогнат? Не е ли дори само това една основателна причина обществото да започне да бъде коректив на властта, а не неин роб?! 

       "Конституция на Република България":
       - Глава 1, Чл. 1 (2) : Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. 

       Не е ли Народът собственик на Държавата и не е ли той коректив на назначените за момента изпълнители на неговата воля (изпълнители, а не господари!) 

       Методите на Гражданското общество НЕ са само в протестите. Другите форми на Народовластие са: Референдум (и инициирането му); Изпращане на сигнали, жалби, становища; Стачка; Лепене на плакати; Открито изказване на несъгласие по медиите (радио, телевизия, вестници, социални мрежи, блогове); Рисуване на карикатури, показващи недостатъците на корумпираните политици и предатели на България; Обединяване на гражданите в Инициативни комитети (декларирано в Конституцията на Република България!); Сформиране на народно опълчение и групи, които да пазят нощем улиците, границата, площадите от престъпници и потенциални убийциПоставяне на скрити камери върху фасадите на къщите си, данните от които да се изпращат директно на сървъри за онлайн достъп в интернет (когато стане престъпление, веднага ще се знае от всички) и престъпникът ще бъде осъждан по "бързата процедура", без да му се дава право да представя "епикризи" от корумпирани лекари; Обществено неодобрение и негодувание; Обществено отхвърляне на престъпните субекти и недопускането им до дадено населено място/социум (т.е. целият град да каже "Ти си крадец, мошеник, убиец, корумпиран съдия, крадящ депутат, лъжец, ... Върви си! Не те искаме!"); ... Протестите са най-безобидният и безсмислен метод на Народовластие - "Кучето си лае, кервана си върви". 

       Не просто да викаме като тъпо стадо "Оставка!", а да измисляме идеи като зрели хора - интелигенти, патриоти! Всички заедно! Живеем за България и тя чрез нас! 

       Автор на мисълта: Един буден български гражданин 
     
  • Авторско право

       Всеки човек е свободен да разпространява и изпраща до когото сметне за нужно това писмо с изричното условие да не променя нищо в съдържанието му и да посочи препратка към сайта. 



Гласувай:
0



1. dimat - Уви!
30.10.2016 18:31
Не могат да се събудят умрели духом тела!!!

Чака ни повторение на 1396 година и окончателно заличаване НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ПО ЗЕМЯТА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13772974
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930