Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2016 07:08 - Не пийте чай без причина: професор Иван Неумивакин лекува без лекарства!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
http://lekuva.net/112179/ne-pijte-chaj-bez-prichina-profesor-ivan-neumivakin-lekuva-bez-lekarstva.html

Уникалната методика за възстановяване на професор Иван Неумивакин набира все повече последователи

image
Известният лекар счупи всички стереотипи за лекарствата, болестите и храненето, които ние сме свикнали да наричаме здравословен начин на живот.

Ето и съветите на доктор Неумивакин

1. Кафе, чай, минерална вода, сок – тези напитки допринасят за образуването на шлака в клетките на организма! За подобряване на цялото тяло е необходимо да се пие чиста вода, без добавки, най-малко 2 литра на ден.

Водата – това е чист електролит, енергия, която кара митохондриите да работят активно. Причината за всяко заболяване е липсата на вода в организма!

2. Полу-глад и прекомерната употреба на вода може да излекува дори и най-страшните болести! Иван Неумивайкин вярва, че дори пациентите с безнадеждни заболявания винаги имат шанс за възстановяване. Рак и СПИН – това е болезнено състояние на организма, причинено от нездравословния начин на живот, липсата на вода и наличието на различни видове хранителни разстройства.

3. Необходимо е да се пие вода поне 10-15 минути преди хранене – 1-2 чаши. Тази процедура ще улесни разреждането на кръвта и ще намали натоварването на сърдечно-съдовата система.

След хранене не може да се пие, може просто да изплакнете устата си с вода. Стомашният сок не трябва да се разрежда с други течности! Ако се прекъсне навика да се пие вода след хранене, чай или кафе, ще се подобри процеса на храносмилането, а тялото ще абсорбира повече хранителни вещества.

4. Не забравяйте да пиете вода на празен стомах! Това е законът, който ако не зачитате, можете да платите за тази небрежност със собственото си здраве.

5. Може да не се яде храна. Когато не чувствате глад – не яжте! Човешкото тяло е хитра система, която работи със свое собствено темпо, и в никакъв случай не е необходимо да се намесвате в нея. Яжте само щом сте гладни – може три хапки да са, но е важно да дадете на организма онова, от което има нужда.

6. Важно е да не се пие преварена вода! Необходимо е да се постави чешмяната вода да престои през нощта, а на сутринта да се сложи на котлона, без да се чака да заври. Махнете съда с водата щом се появяват малки мехурчета по повърхността. Само такава вода лекува всички болести, и позволява на клетката да се пълни с животворна течност.

7. Трябва да се опитате да не ядете нищо след 19:00 часа. Това е ключът към здравето: храносмилателната система се нуждае от време, за да се отпуснете напълно!

8. „Ти вършиш зло на ближния? Значи си направил лошо на първо на себе си“.

За да бъдем здрави, е необходимо да се обърне внимание не само на физическия аспект на нашето съществуване, но и на духовното ни здраве. Гнилата душа е причина за много заболявания на организма!

Методите за лечение на д-р Иван Неумивакин са излекували много хора, без използването на химия, лекарства и всякакви други подобни неща! Запомнете тези съвети и вие! Постарайте се да ги ползвате, и се радвайте на прекрасно здраве!




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13765248
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930