Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2016 16:41 - Подмяната на населението в България започва, ОФИЦИАЛНО !
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1113 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
http://bultimes.com/podmyanata-na-naselenieto-v-balgariya-zapochva-ofitsialno/

Общини с лош демографски профил да интегрират трайно “““’бежанците“““’

Все още не е ясно кои са пилотните общини, които ще работят по проект за трайна интеграция на бежанци у нас. Това каза пред БНР изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова. Тя обясни, че не става дума за временни лагери и настаняване на големи групи хора, а за възлагане на нови ангажименти на общините при интерес на бежанци за трайно заселване у нас на семеен принцип.

Не става дума за масова миграция, а за последващ етап, който сега се поема от структури на БЧК и НПО, но по нормативните документи тази роля вече ще бъде поета от общините, допълни Чавдарова. Очаква се това да бъдат общини, които са заявили интерес и които имат по-тежки демографски характеристики. Те ще трябва да уредят и поемат битовото устройване на заселващите се – намиране на подходящи жилища, на детски градини и училища за децата, записване при личен лекар, регистриране в съответните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане.

„Няма да се отиде към общини с изчерпан капацитет на социалната инфраструктура, а към общини, които вследствие на демографски тенденции разполагат със свободна такава, за да не се почувства местната общност нито ощетена, нито изместена от когото и да е”, каза тя.

Готовността и намеренията на общините са за семеен тип миграция, която ще оживи района, ще осигури разнообразие на работна ръка и ще създаде перспектива за обезлюдени райони, подчерта Гинка Чавдарова.

От своя страна Елеонора Николова от Центъра за превенция на организираната престъпност и корупцията изтъкна необходимостта от завишена степен на наказателна репресия по отношение на  каналджийството и трафика на хора като престъпление, което  директно застрашава националната ни сигурност. Тя отбеляза, че сред належащите мерки е изземването на МПС, които се използват за трафик на хора, независимо чия собственост са и каква е тяхната стойност.

Николова каза това в навечерието на предстоящата кръгла маса на тема „Бежанската криза – предизвикателство пред българските институции. Превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност, свързани с бежанския проблем“.

Сега според Елеонора Николова съществуват наказания без зададен минимум, които позволяват директно преминаване към пробация и те са неадекватни на заплахата. Николова цитира последните социологически проучвания, според които напрежението от притока на бежанци владее 61 % от умовете на българите, а 64 на сто смятат, че това генерира риск:

„За да бъде решен, този проблем първо трябва да бъде осмислен и анализиран и да се очертаят най-добрите модели”, посочи тя. / БЛИЦ

Започват трайно заселване на “““’бежанци“““’ в „загиващи“ общини,Брюксел финансира!

Все още не е ясно кои са пилотните общини, които ще работят по европроект за трайна интеграция на бежанци у нас. Това разкри изпълнителният директор на Националното сдружение на общините Гинка Чавдарова пред БНР.

Тя обясни, че не става дума за временни лагери и настаняване на големи групи хора, а за възлагане на нови ангажименти на общините при интерес на бежанци затрайно заселване у нас на семеен принцип.

Не става дума за масова миграция, а за последващ етап, който сега се поема от структури на БЧК и НПО, но по нормативните документи тази роля вече ще бъде поета от общините, допълни Чавдарова.

Очаква се това да бъдат общини, които са заявили интерес и които имат по-тежки демографски характеристики. Те ще трябва да уредят и поемат битовото устройване на заселващите се – намиране на подходящи жилища, на детски градини и училища за децата, записване при личен лекар, регистриране в съответните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане.

„Няма да се отиде към общини с изчерпан капацитет на социалната инфраструктура, а към общини, които вследствие на демографски тенденции разполагат със свободна такава, за да не се почувства местната общност нито ощетена, нито изместена от когото и да е“, изтъкна Чавдарова.

image imagediv,ul,li{margin:0;padding:0;}.abgc{height:15px;overflow:hidden;position:absolute;right:16px;top:0px;text-rendering:geometricPrecision;width:15px;z-index:9020;}.abgb{height:15px;width:15px;}.abgc{cursor:pointer;}.cbb{background-image: url("https://tpc.googlesyndication.com/pagead/images/x_button_blue2.svg");background-repeat: no-repeat;background-position: top right;cursor:pointer;height:15px;width:16px;z-index:9020;}.cbb:hover{background-image: url("https://tpc.googlesyndication.com/pagead/images/x_button_dark.svg");cursor:pointer;}.abgb{position:absolute;right:0px;top:0px;}.cbb{position:absolute;right:0;top:0;}.abgc img{display:block;}.abgc svg{display:block;}.abgs{display:none;height:100%;}.abgl{text-decoration:none;}.abgi{fill-opacity:1.0;fill:#00aecd;stroke:none;}.abgbg{fill-opacity:1.0;fill:#cdcccc;stroke:none;}.abgtxt{fill:black;font-family:"Arial";font-size:100px;overflow:visible;stroke:none;} {"uid":2,"hostPeerName":"http://bultimes.com","initialGeometry":"{"windowCoords_t":0,"windowCoords_r":1366,"windowCoords_b":728,"windowCoords_l":0,"frameCoords_t":3830,"frameCoords_r":464.5,"frameCoords_b":4430,"frameCoords_l":164.5,"styleZIndex":"auto","allowedExpansion_t":0,"allowedExpansion_r":0,"allowedExpansion_b":0,"allowedExpansion_l":0,"xInView":0,"yInView":0}","permissions":"{"expandByOverlay":false,"expandByPush":false,"readCookie":false,"writeCookie":false}","metadata":"{"shared":{"sf_ver":"1-0-4","ck_on":1,"flash_ver":"23.0.0"}}","reportCreativeGeometry":false,"isDifferentSourceWindow":false}" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" width="300" height="600" data-is-safeframe="true" style="box-sizing: border-box; display: block; width: 300px; max-width: 100%; border-width: 0px; border-style: initial; vertical-align: bottom;"> image

Готовността и намеренията на общините са за семеен тип миграция, която ще оживи района, ще осигури разнообразие на работна ръка и ще създаде перспектива за обезлюдени райони, подчерта Гинка Чавдарова. /news.bg

ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНО ПО БНР:
Започва масово заселване
на нелегални имигранти в България!

Гинка Чавдарова, изпълнителен директор на Националното сдружение на общините, съобщи по Българското национално радио, че засега не е уточнено кои са пилотните общини, които ще работят по проект за трайна интеграция на т. нар. „бежанци“ у нас.
Тя декларира категорично, че не става дума просто за временни лагери или краткотрайно настаняване на отделни групи хора – а именно за възлагане на нов ангажимент на общините в случай, че т. нар. „бежанци“ настояват да се заселят завинаги в България заедно със семействата си.
С други думи, ако нелегални имигранти заявят, че искат да се заселят в дадена българска община – тази община ще бъде задължена да ги приеме.
„Не става дума за масова миграция, а за последващ етап, който сега се поема от структури на БЧК и НПО. Но по нормативните документи тази роля вече ще бъде поета от общините“, пределно откровено и без сянка от съмнение поясни Гинка Чавдарова.
Очаквало се това да бъдат общини, които „имат по-тежки демографски характеристики“ – тоест, където българите са останали малко и не ще имат нито силите, нито възможностите да се съпротивляват на фактическото си превръщане в малцинство на територията на родните си земи.
Общините трябва да поемат финансово, тоест да платят от джоба на българските данъкоплатци, битовото устройване на заселващите се – намиране на подходящи жилища (в Германия се дават безплатно, вероятно и тук ще се следва този модел), на детски градини и училища за децата, записване при личен лекар, регистриране в съответните структури на Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане.
„Няма да се отиде към общини с изчерпан капацитет на социалната инфраструктура, а към общини, които вследствие на демографски тенденции разполагат със свободна такава, за да не се почувства местната общност нито ощетена, нито изместена от когото и да е”, каза Гинка Чавдарова. – Готовността и намеренията на общините са за семеен тип миграция, която ще оживи района, ще осигури разнообразие на работна ръка и ще създаде перспектива за обезлюдени райони“.

Иначе казано: ще се заселват нелегални имигранти заедно с родовете им, които ще пристигнат впоследствие – а като се има предвид, че родовите общности от страните нанелегалните имигранти наброяват стотици души, очевидно сме изправени пред предстоящо масово заселване на пришълци от Близкия изток на територията на България, плановете за което вече са готови и е останал последният етап: намирането на по-слабохарактерни кметове на общини, които да отстъпят пред натиска и да заселят имигрантите.
––––––––––––-
С други думи: изпълнява се нареждането на Кристалина Георгиева за промяна на демографската ситуация в България чрез заселване на нелегални имигранти от Афганистан, Пакистан, Сомалия, Тунис, Мароко, Алжир, Сирия, Ирак, Либия.
Както виждаме, не става дума за предложения – а вече за директиви към общините със задължителен характер.
Засега министър-председателят на България Бойко Борисов не е коментирал тази информация.
––––––––––––––
Бог да пази България – защото явно българите не могат! / Любомир Чолаков

И СТАНА БЕЗПОЩАДНО ЯСНО:
СМЯНАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗАПОЧВА.

Народе ????
Какво правим ???
Гласувай:
1
01. dimat - За съжаление,имаш грешка!
06.10.2016 15:45
Има смяна на двукраките овце местна порода с двукраки вносни вълци!

За мен това е РЕАЛН ОСТТА!За "истина" няма да говоря -всеки интерпретира реалността,както му е угодно!

Стадото "местна аборигенска порода",на практика е приключило със себе си!

За мен,това е също РЕАЛНОСТТА.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 12130492
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9324
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930