Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2016 21:14 - КОМЕНТАР НА ПЛАМЕН ПАСКОВ ЗА ОБСТАНОВКАТА В СВЕТА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Пламен Пасков

Хубав понеделник...

В зданието на министерството на правосъдието в Грузия се стрелят.
В центъра на Алма Ата, в Казахстан, стрелят по полицаи.
В Турция има престрелка в съда над неудачните превратаджии.
В Ереван, Армения са пуснали още 2 заложници от...полицейското управление, където около 50 въоръжени демократи мирно се опитвали да си проведат цветна революция по кавказки. Зер, и там грантовете трябва да се отработват.

Разбира се, между тези събития няма никаква връзка. Ако някой си мисли, че това са свързани събития, това е само, защото е болен от "теория на конспирацията", и рептилите, американците, и зелените човечета са му виновни за всичко.

В САЩ явно е открит ловния сезон над полицаи. Преди в Далас, сега в Батън Руж (Червената пръчка е преводът)...отново, епидемията се разраства. Поредните 4-5 убити, и 6-7 ранени полицаи. Стрелецът е ликвидиран, или поне така казват. Цената на свободната продажба на оръжие, и на разминаването на американската мечта с американската действителност в наши дни.

В Донбас, бивша Украйна, отново започнаха ожесточените сражение. Украинската армия е вече в поредния "котел", този път в района на Логвиново. Явно историята никого не учи, и демократичните хунтаджии упорито отказват да се научат да мислят с главите си. Зер, имат си САЩ посолство за това, като "Тефал - ти мислиш за всичко".

В България малцина си спомнят за рождения ден на Апостола на свободата - Васил Левски, и само единици от тях се замислят над делото му, и днешния резултат. Фотографиите на портрета му на боклука се размятат диагностично из мрежата.

В София Дейниъл Митоф давал нареждания на Надежда Нейнски да не бъде това, за което е назначена от него в Турция - тоест, да мълчи като пукал по време на държавен преврат, и да не отговаря на позвънявания на загазили българи в Турция.

Бойко Борисов напоследък заприлича на пастор - призовава за мир, любов, общи лакърдии, и нула адекватност към ритащите задника му сериозни "предизвикателства" днес. Държи се като човек, който упорито настоява, че не е лице от мъжки политически пол, ако трябва да цитирам Валентин Вацев.

Ненчев Мокета мълчи оглушително, когато от него милиони очакват да чуят, че границата със запалена Турция е възстановена, и поне половината. ако не цялата армия е приведена в пълна бойна готовост, и е на югоизточната ни граница.

Над родния ми Димитровград ниско и боботещо прелитаха американски бойни самолети Спартан, натоварени с много неща, в това число и със семействата и голямата част от персонала на американските военни от Инджирлик.

Като стана дума за самолети, да питам: има ли изобщо пилот в самолета България, или всичко е оставено да си се плъзга надолу към пропастта, с нарастващо ускорение?




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709206
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031