Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2016 14:19 - Наш професор микробиолог победи рака! Няма да повярвате какъв лек е открил
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=65420

Наш професор микробиолог победи рака! Няма да повярвате какъв лек е открил
imageПонеделник, 25 Април 2016 

 

imageПрофесор Янаки Караджов е микробиолог и еколог. През последните три десетилетия практикува апитерапия - лечение с пчелни продукти. Проф. Караджов е член на Съвета на Старейшините на ПП ГЕРБ. Във вторник, на 19 април, той навърши 81 години. Преди 21 г. професорът се сблъсква със страшната диагноза рак на дебелото черво. Следва сложна операция, при която са отстранени 70 см от колона му. След нея проф. Караджов е трябвало да се подложи на химиотерапия, която обаче той отказва.

Защото решава, че със знанията си може да си помогне сам и да открие лек срещу рака. Така професорът започва самолечение със зелев сок, приготвен по негова рецепта. Повече за лековитата напитка, която повишава имунитета и бори болестите, разказва проф. Янаки Караджов.

"Още преди 21 г., когато ми поставиха диагнозата, аз бях убеден, че ракът всъщност е хронична вирусна инфекция. При това положение да ти правят химиотерапия е пълна глупост, защото лечението ще омаломощи най-ценното в човешкия организъм - имунитета. Затова я отказах", разказва пред "Стандарт" проф. Янаки Караджов. 

Тогава онколожката му казала: А бе, Караджов, ти ще се самоубиваш ли?" Микробиологът обаче й отвърнал, че няма да се самоубива, а ще създаде препарат, който да засили имунитета му, защото само той може да го измъкне от това състояние. Тогава проф. Караджов създава рецептата си за силен имунитет. "Използвам лактобацили, защото са мощни имуномодулатори. Но не ги взимам от този, който е в киселото мляко, а от негов родственик - лактобацилус плантарум.

На него дължим чудесни туршии, кисели краставички и кисело зеле. Той се намира в самите растения", обяснява професорът. Решава да накладе зеле, но по специална технология. 

"Във всички кулинарни книги пише, че солта трябва да е 5 на сто, но когато е така - не можеш да пиеш големи количества зелев сок, защото се вдига кръвно и се уврежда сърцето. Затова аз слагам до 0,9 на сто и то морска сол, която има малка част натриев хлорид", посочва проф. Караджов. 

Той слага в бидона зелките нагоре с кочана, като го цепва леко. "За да стане хубав сокът, слагам и 2-3 ябълки, дюли, царевица. Задължително добавям и една червена зелка и после чакам да ферментира около 21 дни", обяснява микробиологът. След като зелевият сок е готов, той слага в него "главното си оръжие" - 370 грам прополис на прах.

И това е интересно: Тази билка лекува рак за 16 часа - четете на най-полезния здравен сайт zdrave.to

"След това добавям хрян, защото той убива вирусите. Може да се замени и с джинджифил. С всички тези добавки сокът се консервира и може да изтърпи и 10 години", посочва проф. Караджов. Със своя зелев сок той помогнал на стотици хора, без да им взима и стотинка. И до ден днешен болни от рак търсят професора заради рецептата му. 

"Непрекъснато ме търсят, по 15 човека дневно, дойде ли някой раково болен - му давам по една туба от сока. Още тогава си казах, че няма да взимам пари от болен от рак", казва проф. Караджов. По думите му този сок трябва да се пие, докато човек оздравее. "Ето, че аз вече 21 г. съм жив, а по нормите на медицината един раково болен трябва да издържи 5 г. и тогава се счита, че е прескочил трапа", казва професорът. По думите му през последните години броят на онкоболните у нас рязко се е увеличил.

"Защото вкараха ГМО в България, от това се увеличи ракът. Затова аз не купувам хляб и си правя от лимец вкъщи. Не трябва да ядем пшеница и всичко, направено от нея като сладкиши. Яжте лимец и овес и няма да сте болни", категоричен е проф. Караджов. 

По думите му е важно да ядем биохрани и затова той се е захванал с реализирането на екоборса и тържище за биоземеделска продукция у нас. Според професора лековитият зелев сок ще ни помогне дори ако не сме онкоболни. 

"Няма да имате грип, хрема и куп болести, ще се повиши имунитетът ви", казва той. За да живее човек дълго, той, първо, трябва да има дългосрочни цели. 

"Моята цел е да направя така, че българите да живеят средно по 120 години", посочва професорът. Затова микробиологът работи активно за обявената от японците четвърта възраст на дълголетниците, с ежедневна консумация на кисело мляко. 

"Японците откриха 43 завода за българско кисело мляко и няма японец, който да не го яде ежедневно. Като дойдат у нас, първата им работа е да поръчат кисело мляко, а в нашите ресторанти то не се предлага. Освен това всички японски деца от детската градина до завършването си получават всеки ден безплатно от държавата пчелно млечице и мед.

А ние чак сега се сетихме да даваме мед на децата. По времето на соца имахме 800 хил. пчелни семейства, а сега са наполовина", казва микробиологът. Той твърди, че е измислил и технология за лечение на диабет тип 2 при децата - чрез прополисов мехлем.

"Майките трябва да отидат в поликлиника, където с ултразвуков апарат ще се намаже детето с този мехлем в областта на панкреаса", посочва проф. Караджов. Той разказва, че хит в момента при лечението на много болести е ужилването с пчела. 

"Обикновено ужилването става в областта на гръбначния стълб или в поясната област, като пчелата се доближи до мястото. Така се лекуват всички болести", категоричен е микробиологът.

Източник: Petel



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706171
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031