Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2016 13:51 - Специално за русофоби .... /копирано от Фейсбук/
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Специално за русофоби ....

    image Ico Krumov до: БЕЗ партии и политици 17 юни в 21:46 ·   

Не съм #‎русофил, не говоря на руски, не слушам руска естрада ... стига глупости. Тука става дума за сблъсък на ценности. Става дума за сблъсък между нормалното и ненормалното. Симпатизирам на #‎Русия само, защото е избрала пътя на нормалното и веднага, ако избере ненормалното бих я отсвирил! За НЕНОРМАЛНО разбирам онова, което Западът се мъчи да ни го налага! Не съм съгласен, че ”два педерастита” имат право да си осиновят дете, и да му съсипват живота с извращенията си. Не съм и съгласен, че същества с ”психически отклонения” имат право да правят паради, с които да си ги демонстрират, като нещо нормално! Не съм съгласен още и с това, че някакви си малцинства докарани от третия свят и развъждани в нашата страна имат някакви ”изключителни права” и могат да ни се качват на главите! Не съм съгласен и с това , че Запада въоръжава Ислямска държава, създава конфликти и след това обвинява Русия! НАГЛИ ЛИЦЕМЕРИ! Не съм съгласен с още 1001 неща, но докато Западът ми забранява да съм #‎българин, в собствената си страна, ще поддържам всяка страна или организация, която се противопоставя на това безобразие! Следователно аз съм за Русия и за #‎Путин, но НЕ като русофил, а като партньор в общата борба срещу извратените ненормални еврогейски ценности, срещу банкерите и извратената им партийна система, срещу целият извратен еврогейски съюз, където хората нямата равни права, а се толерира бюрокрацията която има власт и си играят с нас нормалните хора на ”Господари и Роби”

Някои хора са много ограничени, значи щом човек е против САЩ, ЕС и НАТО е за Путин или е русофил или терорист. Трябва да си ТОТАЛЕН малоумник или олигофрен, да разсъждаваш така!!! Цял свят мрази Америка НЕ защото са русофили, а просто защото виждат защо и как се упражнява агресия. Какво защитават САЩ, Англия, Израел, ЕС и Нато? Агресивните войни на Щатите?! Там където са се намесили са убили милионни невинни хора и после цари само безпорядък и несигурност и спокойно ограбват държавите!!! Всеки средно интелигентен и разумен човек се учудва на търпението на Русия!!!

”Eдна брилянтна американска журналистка, Аниса Науей: "Достатъчно е човек да погледне политическата карта на света. Обърнете внимание, къде е Украйна и точно ДО нея Русия!? Потърсете сега САЩ на какво разстояние се намира от Украйна. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ сега множеството американски бази разположени в почти всички държави, съседни на Русия !!! Ако при тези факти твърдите, че агресорът е Русия, вие имате проблем." Потърсете ПСИХИАТЪР!” 
http://www.cross.bg/amanpyr-nayeii-rysiya-1441531.html…
/Аниса Науей/

И колко е прав Путин в речта си пред журналистите! "Имаме само две чуждестранни военни бази, а САЩ по целия свят...". Кой ще оспори тези факти?

И вие искате да кажете, че ние водим агресивна политика? Има ли тук здрав смисъл или не? Ние ли придвижваме своите въоръжени сили към границите на САЩ или на други държави? Кой приближава към нас базите и военната инфраструктура на НАТО? Нас слуша ли ни някой, води ли диалог с нас? Не, никакъв изобщо. В отговор винаги чуваме едно и също: не е ваша работа, всяка страна има право да избира свой начин да гарантира сигурността си. Добре. Но тогава и ние ще правим същото, защо на нас да ни е забранено?"

https://www.youtube.com/watch?v=RWAJQs6lgsg

БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА! https://www.facebook.com/groups/1634292983477934
Ако решим, ги мачкаме партийната мафия, като нищо! ОБЕДИНЕНИЕ за ПРОМЯНА на системата! БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ, ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и НОВ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗБОРЕН КОДЕКС! МАСОВИ #‎ПРОТЕСТИ, ДОКАТО ИЗГОНИМ ПАРТИЙНАТА #‎МАФИЯ! … СТАВАЙТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ, БЪЛГАРИ…ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА! 
България не е на никоя партия - България е на народа! Пряка демокрация и Нов професионален изборен кодекс..
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ да добавяте приятели в групата: Без партии и политици…https://www.facebook.com/groups/bppbg/




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13764571
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930