Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2016 19:53 - ПОЗИЦИЯ НА ПЕТЪР ЕВТИМОВ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 788 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНАТА, НО Е ИНТЕРЕСНО ДА СЕ ПРОЧЕТЕ, А ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ И ЗЕМНИТЕ НЕДРА ЩЕ ПОТВЪРДЯТ ИЛИ ОТХВЪРЛЯТ. БОГ Е НАД НАС! ДА БЪДЕ ВОЛЯТА МУ!

image     Petar Evtimov 3 часа · Sofia ·   

По случай Празника на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И ПИСМЕНОСТ и за да няма недоразумения и манипулации:
1. България има писменост от 14 000 години - гърци, турци, руснаци и евреи унищожиха МИЛИОНИ стари Български писмени паметници, за да фалшифицират ЖАЛКАТА СИ ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ!!!!
2. Египетската и Южноамериканска писменост произлизат от Българската - на територията на България са намерени писмени документи предхождащи тези писмености с две хиляди години и сходни с тях.

3. Гърците са ЕВРЕЙСКО ПЛЕМЕ, дошли като БЕЖАНЦИ от Египет - те никога не са имали своя история, култура, писменост и митология - ВСИЧКО СА ОТКРАДНАЛИ ОТ НАС - включително и наречения "гръцки" език - Раковски ДОКАЗВА със стотици примери как от български думи след съответното гръцко изкелеферчване се получава древния гръцки език(съвременния е още по омотан)
4. Гръцката и латинската писменост са в същност варианти на СТАРОБЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ - наричани Линеар А и Б
5. Кирил и Методий не са нито патриоти, нито българи родолюбци - те са ГРЪЦКО-ВИЗАНТИЙСКИ АГЕНТИ за специални поръчки - целия им живот е минал в мисии в полза на Византия!!!
6. За да унищожат България и Българската култура - византийците вербуват ПРЕДАТЕЛЯ Борис - плана е много хитър - натрапват ни нова азбука, която да е различна от старата ни, която да се различава и от латинската - така че народа ни да е в културна изолация. Освен това ни натрапват ЛЪЖЕХРИСТИЯНСТВОТО - и така УНИЩОЖАВАТ ДУХА НА НАРОДА НИ!!!! Българите винаги сме били Християни - НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, за измисления бог Тангра!!! Нашия бог е Слънцето и ние носим неговата благодатна енергия - Исус символизира Слънцето - както го символизираше и Ра и сина му Хора - затова сме Хор-Ра!!!
Борис ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ и унищожава цялата и култура, старата ни писменост и ИЗБИВА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА!!! Ако го нямаше този БЕЗУМЕЦ и глупавия му син - България сега щеше да е НАЙ - ГОЛЯМАТА СТРАНА В СВЕТА и Българите щяха да са над 800 милиона, а не както сега - само 200.
7. Русия е СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ, НАСЕЛЕНА С БЪЛГАРИ, ТАМ ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ!!!!
Брата на Кан Кубрат - Шамбат Кий създава Киев!!! Рюрик е БЪЛГАРСКИ КНЯЗ от рода ДУЛО!!!
Еврейския тевтонски род Романови прави всичко възможно да се заличи този факт - те измислят ФАЛШИФИКАЦИЯТА ЗА СЛАВЯНСТВОТО - СЛАВЯНИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!!! Те забраняват споменаването на България и изгарят тонове ръкописи!!!
8. Няма ИНДОЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИЦИ - всички те произлизат от БЪЛГАРСКИЯ - когато ние сме имали цивилизация, всички останали народи са се опитвали да запалят огън в пещерите!!!
9. В България е намерена НАЙ-СТАРАТА ПИСМЕНОСТ, НАЙ-СТАРИТЕ ОБРАБОТЕНИ МЕТАЛИ, НАЙ-СТАРИТЕ ЗЛАТНИ НАКИТИ, НАЙ-СТАРИТЕ ГРАДОВЕ И ПОСТРОЙКИ!!!!
А СТАРА Варна която е на 80 километра на вътре в морето ОЩЕ НЕ Е ПРОУЧЕНА - от там ще излязат такива неща, че световната история ще бъде пренаписана изцяло!!!
10. ГОРДЕЙТЕ СТЕ ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ - ЗНАЙТЕ СИ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ И ЩЕ ПРЕБЪДЕТЕ ЗАЕДНО С БЪЛГАРИЯ!!!!!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13756125
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930