Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2016 15:12 - Тайните на богомилите са разгадани (ВИДЕО)
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 859 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://www.topactualno.com/33265/tainite-na-bogomilite-sa-razgadani-video/

Тайните на богомилите са разгадани (ВИДЕО) Публикувано от Милена Христова на 29 януари 2016 // Добавете коментар   Богомилите са уникални. Не случайно тяхното учение завладяло скоростно Западна Европа, а техните тайни вълнуват хората и днес

България била велика държава по времето на цар Борис – Михаил Покръстител и на неговия син цар Симеон, когато нашите предци живели в уникална епоха, наречена Златният век.

Тогава най-малкият син на  цар Симеон Велики – Вениамин, по-късно останал в историята като Боян Мага, създава учение, което се доближава до истинското апостолско християнство.

Духовното просветление не просто е изразено чрез Светата Троица, Светия дух,  Иисус Христос и волята на Всевишния, а и чрез закона за кармата и прераждането, докато смъртта е един нормален преход.

За тайните на богомилите ни разказва известният не само у нас, но и в САЩ проф. Дамян Попхристов, докато гостува  на Ива Сапунджиева в нейното авторско предаване „Знаците”.

Проф. Дамян Попхристов проучил архивите на Ню Йорк и там открил неподозирано интересни и непознати за нас  факти за живота и делата на богомилите.

Когато се прибрал в България и започнал да чете информацията, която се тиражира за богомилите у нас, той останал втрещен, затова решил да напише книга, в която да сподели наученото от Америка в книгата „За богомилите от уста на ухо“.

image

Богомилите са били велики посветени в множество тайни

Богомилството у нас се заражда на 12/13 април 928 г., когато Боян Мага във Велики  Преслав в параклиса на Света Параскева посвещава първите 21 негови бъдещи апостоли.

Сред тях е и поп Богомил. Посвещава и патриарха на Велики Преслав Стефан, който заминава на мисия зад граница и основава богомилски център във Венеция.

Затова е наречен Стефан Венецианеца. Умира в Рим и там е погребан с почести.

Титлата маг означава най-висш посветен.

Магнаурската школа е била най-голямата езотерична школа в онези далечни времена.

Николай Мистик  бил учител на цар Симеон Велики, а след това царят изпраща и своя най-малък син Вениамин отново при Николай Мистик да бъде обучаван.

image

Книгата за богомилите от Дамян Попхристов

Боян Мага навлязъл изключително бързо в света на езотериката, защото притежавал парапсихологически способности.

Познавал е лечебната сила на растенията.  Във всяко растение – билка има концентрирана енергия, която може да бъде освободена и така билките лекуват болните тела или души на хората.

Василий Врач бил голям лечител с помощта на билки, а като негов далечен последовател приемаме Петър Димков.

Съвършеният човек успява да развие всички качества и заложби, които са били предварително заложени от нашия създател.

Богомилите са се научили да неутрализират земното притегляне с помощта на насочена енергия – телепортация.

Има документиран случай точно от Инквизицията, а Дамян Христов прочете информацията, която открил в архивите и после записал в новата си книга.

Изгледайте цялото видео за богомилите до края, защото е невероятно интересно и ни дава информация, която се тиражира за първи път.

 

 

                                   

 

Милена Христова

image



Тагове:   богомилите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709412
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031