Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2016 20:04 - Край- свърши се! Лили Иванова слиза от сцената, заради болест, която сама си причини. Цялата история тук
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2074 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://obed-news.info/?p=52111&oid=2965141&ti=193604


Лили Иванова спира да пее и слиза от сцената. Последният концерт, който ще изнесе легендата на българската естрада, ще бъде на 31 март в зала 1 на НДК. След това певицата ще прекрати певческата си кариера и ще се оттегли, за да се лекува, научи „Ретро”. Причината за критичното здравословно състояние на Иванова са безобразните диети, които звездата е пазила в продължение на десетилетия и които напълно са съсипали целия й организъм.

Всеизвестен факт е, че Лили от години ограничава приема на важни за тялото хранителни вещества. Тя избягва да яде бели храни като мляко, сирене, яйца и др. Те пък доставят на тялото така важния калций. Липсата му води до страшната остеопороза, от която Лили от години страда. Близки на певицата споделят, че костите на легендата буквално се рушат. Болките й обаче така се изострили при смяна на сезоните, че напълно я приковавали към леглото.

Лекуващият лекар й забранил да излиза през зимата, а певицата решила да се лекува по специална китайска технология с игли. „На определена възраст костите на жените стават тънки и податливи на счупване. С настъпване на менопаузата дамите трябва да вземат повече калций дори като хранителна добавка. Диетата, която изключва приемът му, е много опасна. Ако пък непрестанно подскачаш на сцената на високи токчета, това направо ти гарантира гипс, патерици или инвалидна количка”, казва д-р Пеева, ортопед с 30-годишен стаж.

Освен това Лили отказвала прием на месо и твърдяла, че в диетата й няма място за него. „Не знам какво е това “месо”, никога не го ям“, много пъти се хвалела певицата. Липсата на животинските продукти в менюто може да предизвика анемия, слаба памет, световъртеж, уврежда черния дроб и цялата централна нервна система. Близки на примата споделят, че е имало дни, в които тя е толкова слаба, че едва се държала на краката си и трудно ходела, дори се е налагало да я носят на ръце. На моменти дори паметта й изневерявала, въпреки че все още добре помнела текстовете на песните си.

Сладките неща, белият хляб и всякакви други въглехидрати също били забранени в менюто на естрадната прима в продължение на години. Диетолозите обаче са категорични, че ужасяващият й начин на живот е довел до непоправими последствия – увреждане на сърцето, бъбреците, високо кръвно налягане, загуба на калций и излишък на ацетон в кръвта, повишаване на холестерола.

„Не бива цял живот да си на диета и тялото ти да не реагира по някакъв начин. Човек е необходимо да се храни пълноценно и да приема от всички хранителни групи, за да е здрав. При такъв интензивен начин на живот, стрес и напрежения тя явно напълно се е изтощила и организмът й е отказал”, коментирал лекари.

 




Гласувай:
2



1. dartanjan - Млечните продукти са крайно неп...
25.01.2016 20:53
Млечните продукти са крайно неподходящи за възрастен човек и са сигурен начин да обеднят организма на калций и да му докарат един кум здравословни проблеми, включително и диабет.
Калции се набавя единствено чрез растителна диета. Не търсете сензации и популярност. Търсете истината.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13764169
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930