Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 14:59 - ГЕРМАНИЯ, ШВЕЦИЯ И Т.Н. ПОСТРАДАЛИ ОТ........
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
0



  Alexander Resilovski и Пламен Пасков споделиха клип наСтанислав Говори.       -0:38                         81 472 преглеждания   Станислав ГовориХаресвам страницата 18 часа · 

(18+) БЕЖАНЕЦ/ЕМИГРАНТ В ГЕРМАНИЯ СЕ ХВАЛИ КАК СА СЕДЕМ ЧОВЕКА ИЗНАСИЛИЛИ ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ!
- - - - - - -
Задължително прочетете: 1) Този клип показва събития, които телевизията умишлено пропуска. 2) В никакъв случай не бива да се създава омраза между вероизповеданията! Хора като този от клипа не са възпитани на традиционни мюсюлмански ценности, а са промити мозъци. В Сирия вече четвърта година християни и мюсюлмани се бият рамо до рамо срещу джихадистите и изроди подобни на този! Християни, мюсюлмани, евреи, и всякакви други хора трябва да бъдем обединени срещу подобни ненормалници! 3) Това, че въпросният човек говори добре немски, предполага, че не е скорошен емигрант/бежанец, а е асимилиран сред немското общество. Това какво му е поведението и с какво се хвали - оставям на вас като изводи)

Клипът беше първоначално изтрит, но след излезналите информации по десетки западни медии, че по новогодишните празници в Кьолн, Германия, бежанците масово са нападали и са се нахвърляли на жени – качвам го пак!

„Серия от престъпления от сексуално естество са били извършени срещу жени в германския град Кьолн в нощта на Нова година, предаде Асошиейтед прес. Германската полицията определи това като "напълно ново измерение на престъпността".
В нощта на Нова година са получени 60 оплаквания за сексуални посегателства срещу жени в Кьолн, в това число и едно за изнасилване. Много от жените казали, че са станали обект на посегателствата в околностите на централната гара на града, която е близо до прочутата Кьолнска катедрала. Според очевидци нападенията са били извършени от многочислена група, в която може би е имало до 1000 мъже, чийто външен вид навеждал на мисълта, че те може да са от арабски или северноафрикански произход.“

http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1244347 - линк към Новината

И докато по телевизията ежедневно ви занимават с откровени простотий като X-Фактор, Биг и Вип Брадъри и куп идиотски новини от рода на „Николета показа ци*и от Дубай (снимка)“ (novini.bg), то в цяла западна Европа случайте на изнасилвания от страна на бежанци са скочили многократно!

Държа да се знае, че нямам абсолютно нищо против хората, които наистина бягат от война, но преждевременно докато ежедневно спите ето каква е реалността:

- Шведските доктори се опасяват от изключително зачестилите случаи на супер-гонорея, която не може да се лекува с конвенционални антибиотици. „Положението в Швеция е тревожно“, казва шведски лекар, а случайте на зарази предавани по полов път са скочили над два пъти за последните години! -http://www.thelocal.se/…/swedes-fear-worrying-rise-of-super…

- ИСЛЯМСКА ДЪРЖВА пусна „Наръчник на изнасилването“ с 15 правила
1) Забранено е на собственикът на „женският пленник“ да я изнасилва докато е в цикъл.
2) Ако не е в цикъл и е бременна, трябва да я изчака да роди.
3) Забранено е да я кара да абортира ако е бременна, за да прави секс с нея.
4) Ако „собственикът“ на жената реши да я пусне на свобода, само той може да прави секс с нея – друг не.
5) Ако жената пленник има дъщеря, която също е годна за сексуален акт, то той трябва да избира между нея и дъщеря й, няма право да прави секс с двете.
6) Собственикът на две сестри няма право да изнасилва и двете. Трябва първо да продаде едната, за да може да спи и с другата.
7) Ако жена пленник е собственост на баща си, то синът му няма право да я изнасилва.
8) Ако баща продаде жената пленник на сина си, то той вече няма право да я изнасилва, само синът му може.
9) Ако жена пленник забременее от собственика си, той не може да я продава докато е бременна. Тя се пуска на свобода след смъртта му.
10) Ако някой собственик пусне на свобода жената, то той няма право повече да прави секс с нея, защото вече не е негова собственост.
11) Ако двама или повече човека са купили една жена, то нито един от двамата не може да я изнасилва.
12) Не е препоръчително да изнасилвате жената пленник докато е в цикъл.
13) Не е препоръчително да правите а**лен секс с жената, която е ваша собственост.
14) Собственикът на жената пленник трябва да проявява състрадание към нея, да не я унижава и да не я кара да извършва дейности, които не умее. (не включва сексуалната)
15) Собственикът на жената не трябва да я продава на лице, което се очаква да се държи лошо с нея.
- Цялата статия – тук - http://www.mirror.co.uk/…/isis-release-rape-handbook-fighte…

- Епидемия от изнасилвания и в Германия. Бежанци масово изнасилват момичета, а полицията и медиите мълчат -http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

- Бежанците бият полицаите с камъни и подръчни материали на македонско-гръцката граница:https://www.facebook.com/1024850230912329/videos/vb.1024850230912329/1031745650222787/?type=3&theater

- - - - - - - - - - -

Оргиналният клип е взет от тук: https://www.youtube.com/watch?v=-3MvinY66r0 / Сложени са единствено субтитри на Български език.

ТОВА ПРИЯТЕЛИ Е ИСТИНАТА, КОЯТО НОВИНИТЕ ВИ СПЕСТЯВАТ! ХАРЕСВАЙТЕ СТРАНИЦАТА, ЧЕТЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ НОВИНИТЕ! ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛО КЪНО ДА СЕ СЪБУДИМ.

- - - - - - - -
» Ако сте съгласни с това, което виждате тук - споделяйте го с вашите близки и приятели, за да достигне до повече хора истината (С!)




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13747572
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930