Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2015 14:46 - Стотици мюсюлмани приемат християнството, за да останат в Европа
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРЕВОД ОТ ГУГЪЛ:

Три-месечни курсове за сривове да се даде възможност на мюсюлманите в Иран и Афганистан, за да влезе в християнството.Стотици се кръстят тогава.Защото те ще застраши религиозно преследване в родината си като християнин, по-голям шанс на убежище в Германия.

Църква Света Троица, Берлин.Това е сцена, която нещо като това в момента често се случва в цяла Германия.Пастор Готфрид Мартенс е иранска бежанец, ключовият въпрос: "Искате лиисляма? Да се откаже" Това потвърждава.Пасторът го кръщава: "В името на Отца, Сина и Светия Дух."

Изповед увеличава шанса да се разреши да остана тук

В момента тълпи конвертирате мюсюлмански бежанци към християнството като"DailyMail" съобщава.Само в Берлин, стотици афганистанци и иранци са били кръстени.

Много от тях декларират, че имат истинска вяра довела до това решение.Но допълнително повишава промяна на изповедта шансовете им да бъде разрешено да остане в Германия.

Мотивацията е без значение за Пастор Martens

Трябва ли да се върнат в родната си страна, те могат да бъдат преследвани заради новата си религия.Така е на смъртното наказание в Иран и Афганистан относно преобразуването от исляма към християнството.Използвайки този аргумент намалява вероятността превръща иранци и афганистанци са депортирани от Германия.

Фокус Magazin Nr. 2015/37

imageНовият фокус Magazin Не 2015/37 със следните теми :.бежанците, така че ние искаме да работим, така че можете да живея без стрес, обясни мозъка изследовател, тъй като ние много повече се концентрира по-добре.Сега като PDFизтегляне.Кликнете тук за повече информация и на Downaload

 

 

В видео: Wagenknecht прави US отговорен за кризата на бежанец"Ако те имаха минимално ниво на Courage" - Sahra Wagenknecht прави САЩ, отговарящ за бежанската криза

Пастор себе Мартенс смята, че някои мюсюлмани стават само да повлияе на тяхното право да остане.Въпреки това, мотивацията на бежанците не е от значение за него."Аз също ви поканим да ни посетите.Защото зная, че няма човек, който идва при нас, християнството не е засегната ", казва Мартенс срещу" Daily Mail ".

Неговата църква е нараснал от 150 до 600 членове

Тя се превърна в общоизвестно, че Берлинската пастор обслужващи тримесечни курсове за ПТП и след това изпълнява кръщението.Докато повечето общини се свиват в Германия, Martens общността е нараснал, според "Daily Mail" в рамките на две години от 150 до 600 енориаши.И все повече и повече бежанци да намерят пътя си към неговата църква.В момента чакаме още 80 по тяхно кръщение.

Също лутерански църкви в Хановер и в Райнланд отчитат нарастващ брой иранци, които конвертирате в християнството.Независимо от това, това са само малцинство сред бежанците.Точните числа колко много мюсюлмани са превърнати в последните години, не е.

image задвижвани от plista imageПо-добре виж от 40presbyopic?Това се отнася също и без очила: тест контактни лещи сега! "imageКакто HR реагират на натиск за преструктуриранесме разговаряли с най-голям персонал компания в света и една от водещите ... »     В много случаи това не би било необходимо да се превърнат в християнството

В момента позволено да остане в Германия около 80 процента от афганистанците с иранците, там са 40 до 50. Техните молби за убежище са приети.В много случаи, то вероятно няма да е необходимо, следователно, да се превърнат в християнството, за да останат в безопасност в Германия позволено.


Silva Goebel
За да имат по-големи шансове за пришълци в Германия, стотици мюсюлмани от Иран и Афганистан се покръстват и приемат Християнствито, с цел да са преследвани в страните им, чрез това те получават статус бежанец..

  image Um ihre Chance auf Asyl zu erhцhen? Hunderte Muslime konvertieren zum Christentum - Politik Dreimonatige Crash-Kurse sollen Muslimen in Iran und Afghanistan den Einstieg in das Christentum ermцglichen. Hunderte lassen sich anschlieЯend taufen.... FOCUS.DE|ОТ FOCUS ONLINE       "}" data-reactid=".3f" style="color: rgb(127, 127, 127); cursor: pointer; text-decoration: none; margin-right: 20px; padding: 4px 4px 4px 0px; display: inline-block; font-weight: bold; line-height: 14px;">Харесвам   Коментар    Споделяне



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13747961
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930