Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2015 22:16 - АЛТЕРНАТИВА ЗА РАКА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове:
0




 http://alternativazaraka.com/

Начало В днешно време няма човек, който да не познава свой приятел, роднина или член на семейството който да не е заболял от тази коварна болест, която наричаме рак.

 

image

 

Всъщност това е заболяване което медиците наричат онкологично. Под това понятие се поместват множество разновидности като например простатен карцином, белодробен аденокарцином и много други, които пък от своя страна имат множество под видове. Тези подробности обаче не са съществени за пациента. Той знае, че просто има рак. Това е стряскаща диагноза след поставянето на която всеки пациент изпада в недоумение, ужас, депресия и всякакви негативни емоции които можем да си представим.

image

След първоначалния щок обаче започва борбата с това коварно заболяване. Конвенционалната медицина ни предлага различни варианти използвани най-често в комбинация. Това са хирургията, радиолечението и химио-терапията. Докато хирургията и радио-лечението са по разбираеми, то химиотерапията е често сложна за разбиране от пациентите.

image

Всичко дотук е по правилата на конвенционалната медицина. Много често веднага след поставянето на диагнозата пациентите започват трескаво да се информират за различните методи на алтернативната терапия. Да, информация за тeзи подходr има много в интернет, но как да разберем дали дадена информация е вярна, дали работи, кое да използваме, как да го използваме.

Пациентите не могат сами да преценят и имайки в предвид състоянието си, психично и физично, са склонни да опитат всичко което им обещава излекуване. И тук е момента в който се правят грешки, губи се ценно време, и не се постигат желаните резултати.

Чувствалили сте се сякаш търсите в неизвестното, някакво чудо?

image

За да разберете и отграничите правилното от неправилното Ви приветствам на консултации които провеждам. Самата консултация има за цел да Ви запознае със заболяването, конвенционалните методи прилагани в боницата от химиотерапентите. След което да създадем подход за борба с болестта чрез методите на природолечението, диетологията, минералотерапията, както и разбирането на психологията в процеса на оздравяване и много други.

Моята визия е, че само чрез познанието на пациентите те могат да водят борба по-ефективно, и виждам резултатите от това. Да, консултацията е платена – 70 лв., и е еднократна. След консултацията проследяваме заедно с пациентите развитието и резултатите без никакви допълнителни заплащания.

Пожелавам Ви здраве.

Д-р. Гърнев

Записването на час за консултация става предварително на телефон +359 899 88 99 50



Тагове:   алтернатива,   за рака,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13745187
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930