Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2015 22:13 - Важна истина за създаването на Исляма е пазена в тайна
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1824 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.chudesa.net/%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B0/

Важна истина за създаването на Исляма е пазена в тайна Ivan Petrov+ 11 април 2015 0 коментара Един бивш свещеник йезуит разкрива на света историята за създаването на Исляма от Ватикана

Алберто Ривера е бил свещеник и е имал достъп до секретна информация за създаването на Исляма. По темата писахме в друга статия и тази е продължение от нея, за историята за създаването на Исляма, нея може да прочетете – ТУК.

След узаконяване на християнството от император Константин през 313 г след Христа, по времето на канонизирания за светец от римокатолическата църква Августин, водачите на църквата решили да повлияят върху арабите като ги агитират да приемат католицизма. За целта те си послужили с Августин (13 ноември 354 г. – 28 август 430 г.), който е бил особено влиятелен и създал учение за спасението и Божията благодат, заради което е бил тачен от протестантите по-късно и орден наречен Августински монашески орден.

image

Важна истина за създаването на Исляма от Ватикана е пазена в тайна

Рим е използвал някои от арабите, които приели тяхната вяра за постигане на целите си. Същевременно други са станали шпиони за католиците и са помагали в тяхната работа срещу християните. Когато се появил на сцената Августин, той знаел какво да прави. Неговите манастири в Северна Африка са служили като база за унищожаването на Библейски ръкописи на истинските християни.

Ватиканът е искал да създаде месия за арабите, някой, който те биха могли да издигнат като велик лидер, човек с харизма, от който те биха могли да се обучават, и в крайна сметка да се обединят всички некатолически араби зад него, създавайки силна войска, която в крайна сметка би превзела Ерусалим за папата. От секретния брифинг от Ватикана, кардинал Беа е разказал историята за намирането на Мохамед и призоваването му за пастир.

Една богата арабска дама, вдовица от 2 мъже и наследила богатството им, с име Хадиджа, е изиграла важна роля в плановете на Ватикана. Тя дала богатството си на църквата с поръка да се намери месия за децата на Исмаил. Нейният братовчед бил много верен последовател на римокатолическата църква и бил поставен за съветник на Мохамед. Мохамед станал търговец и на 25 години се оженил за богатата Хадиджа, на която работил с нейните кервани. Между другото дядо му Абдул Муталиб е бил известен с някакво видение за съкровище. Хадиджа е предала на братовчед си обучението на Мохамед, който бил неграмотен до тогава. Той назначил учители на съпруга й да го обучават в християнската вяра. По този начин след време на посвещение бил написан Корана и Мохамед станал водач на езическите дотогава арабски племена както духовен, така и светски. Малко преди това, обаче в Северна Африка, сред арабите, агентите на католиците разпространили, че се очаква да се издигне сред тях велик пророк избран от техния Бог. Така те подготвили пътя на Мохамед за ролята, която му отредили в своите планове.

Само няколко разминавания има с официалната версия и тя е, че Хаджиджа не е имала намерение да участва в такива неща за създаване на нова религия, не си е дала парите на църквата, била е богата и че братовчед й е бил арианец, но източникът го предава така както е в статията. Изглежда, че някои истини са били прикрити за създаването на Исляма, а и предварително е било оповестено на арабите, че ще се яви пророк на техния Бог, за да бъдат подведени да вярват на новата религия. По въпроса за съпругата на Мохамед това е официалната версия, но независими дали е така, пак чрез нея е можело да действат католиците за изпълнение на плана си. Понятието католическа църква е възникнало през 4-ти век, за да се означат западните църкви, които са под контрола на Римската християнска църква, а разделението им на източна и западна става през 1054 г.

 

По този начин Ватикана се е борила срещу истината за спасението по благодат чрез вяра в Исус. Другият начин е бил чрез инквизицията. По въпроса за доктрината на Библията за живота, смъртта и спасението – ТУК.



Тагове:   Ватикана,   ислям,


Гласувай:
1



1. estirbg - Като се знае, че сатана се крие в сянката на кръста и че римо-католическата църква е Първият звяр според Библията
28.08.2015 15:15
защо да се чудим на подобни исторически признания, които още веднъж потвърждават чия е принадлежността на Ватикана?
Важното е друго - какво ще направи в скоро време "благочестивия" папа, за да призове и християни и мюсюлмани, заедно да освещават деня на слънцто, sunday, неделята, която е денят на Луцифер, а не на Истинския Бог, чийто ден за освещение е Съботата ( Четвъртата заповед - ПОМНИ СЪБОТНИЯ ДЕН!...)
цитирай
2. whitebarde - лъжи
28.08.2015 18:24
..лъжи, лъжи и пак лъжи. Сквернословия изфабрикувани в копторите на някоя американска протестантска секта. И публикувалият тук има наглостта да си сложи православна икона за профилна снимка. Гнусно.
цитирай
3. estirbg - Лъжи ли?
29.08.2015 15:10
Защо, белокрили приятелю, не прочетеш Библията (не католическата) и не свериш как са обезобразили и осакатили Божието слово?
Римо-католическата църква е направила едни от най-скверните промени в християнството, като е променила втората и четвъртата заповеди от 10-те Божии заповеди, които са дадени в Изход глава 20 стихове от 2 до 17. Втората забранява поклонение на мъртъвци, на светии, на идоли и икони, следователно засяга и проблема със спиритизма, а четвъртата заповед казва да помним и освещаваме съботата като ден на Господ. Втората заповед са я махнали напълно, а четвъртата са я променили в пазене на езическата неделя, която е била ден на слънцето и празниците на църквата. Тези промени са записани в техния катехизис и представляват изпълнение на пророчеството в Данаил глава 7 стих 25.
Сатанинските действия на Ватикана са борбата срещу вярата в Исус и 10-те Божии заповеди. Стремежът на католиците е да отклонят хората от правилното учение на Библията и да наложат своето фалшиво такова.
Ако Православната църква не се реформира и не се очисти от езическите си омърсявания, свързани с поклонения на светци и религиозни обреди към мъртвите, ако не приеме Съботата за ден на Господа, Творецът на Вселената и всичко в нея /както сам Бог изисква в Четвъртата си заповед - това е единствената заповед, която започва с императивното "Помни съботния ден!" - защо? Защото Владетелят на Вселената е знаел, че тази заповед, потвърждаваща Неговата Творческа мощ ще бъде заличена - това е злостната цел на сатана/
ако Православната не осъзнае, че сме в последните дни на човешката история и не побърза да смени маслото в светилника си...то тя няма да може да доведе миряните до Спасението и Вечността...
цитирай
4. whitebarde - ?
30.08.2015 12:34
ама какво "исторически признания"? Нищо историческо няма тук. Единствено и само очерняне на един от клоновете на християнството, църква , основана от свети Петър, най-близкият ученик на Христос. Католическото вероизповедание се изповядва от множество българи, големи маси хора, живеещи в пловдивско, русенско, монтанско. Католицизмът е брат на православието, така както свети Петър е брат на свети Павел. А това.. писание ли да го наречем, какво ли.. е протестантска измишльотина и сквернословие. Такива по САЩ ги фабрикуват много. А богът на САЩ се нарича не Христос, а Долар.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706954
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031