Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2015 12:40 - ЗА РЕЛИГИЯТА НА МИРА....
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
0



 

https://www.facebook.com/notes/608150759222754/
За "религията на мира", "нашите" управляващи, и пътят на България 20 ноември 2013 г. в 11:01

От "религията на доброто", за много голямо замисляне...

 

Някои ще кажат отново (пресъздавам един спор с един български мюсюлманин):

  • ама това не са всички мюсюлмани, това са единици! (в случая десетки, в съвремието ни стотици хиляди, ама за тях това пак са единици). Не бива заради такива единици да се хвърля петно върху всичките милиард и половина!
  • в исляма няма насилие!
  • Н. С. Аз съм мюсюлманин, близките ми са мюсюлмани, приятелите ми са мюсюлмани! И всички ние се ръководим от Корана и сунната. Те не ни учат да убиваме, напротив, забраняват го. 
  • ... който убие човек не за човек или заради покварата му по земята, той сякаш е убил всички хора. А който спаси човек, той сякаш е спасил всички хора ... Свещен Коран 5:32  Ето това е теорията на Исляма! Според същата тази теория убиването на неверници не е „нещо правилно”.
  •  ”Няма принуждение в религията....” Свещен Коран 2:256

___

Ако това наистина беше символ-веруюто на исляма, и на неговата теория: Корана, то никога нямаше историята на завладяването на териториите на исляма, и съвремието ни, да ни показват тези сцени и записи на насилие, на пропаганда, агитация за убиване и наказване на неверниците. При това - пряко от устите на сърцето на исляма: Арабистаните, главните духовни водачи на исляма в Мека, Медина, Джидда, Кайро, и другите ислямски центрове.

Този стремеж да видите само доброто в ТЕОРИЯТА на исляма, и да не вижда и приема злото в ПРАКТИКАТА на исляма показват две неща:

- или част от мюсюлманите са добри хора, и се стремят към доброто; но именно затова се стараят да пропуснат, и да не приемат Злото;

- или всички те следват принципа на исляма "Дар ел ислаам, и Дар ел Харб" (светът на исляма, и светът на войната; всичко, което не е ислям, е свят на войната, докато не стане ислям), където всички средства за пропаганда и налагане на ислям са добри, и в теорията е разрешено да бъдеш неискрен с неверници.

 

Н.С. Ако има хора, които убиват безпричинно, то и аз бих ги нарекъл немюсюлмани. Има близо 1,5 милиарда мюсюлмани по света, не могат всички те да се нарекат убийци.

___

Пропускате нещо много важно: Огромната част от кадрите, от зверствата, насилията, убийствата по изключително жесток начин, са дело именно на араби! Именно на хора от сърцето, от ядрото, от емисионния център на исляма - от Арабския полуостров! Всички те, без никакво изключение, крещят при тези си злодеяния "Текбир! Аллаху екбер!!". Те не крещят "Христос воскресе!". 

 

Те се опират в своята практика на Злото именно на теорията на исляма (Корана), където с цитати е казано да правят точно това, което правят! Те не си измислят нищо! И тези цитати са им сведени от шейхове, молли, мюфтии, хафъзи и други високи духовни водачи в исляма, за които се предполага че разполагат с най-точното копие на Корана на арабски, и знаят най-добре теорията на хадисите и айетите, за да я сведат като инструкция до подобни изпълнители!

Трябва ли всичките 1.5 млрд мюсюлмани по света, или поне 0.76 млрд (повечето от тях) да отрежат по една глава на неверник или враг по този зверски начин, за да кажат останалите мюсюлмани по света "Нещо не е наред с тази наша религия, повечето от нас явно не са хора; и или с теорията, или с разбирането и прилагането и мюсюлманите имаме проблем...много голям проблем, който превръща останалата част от човечеството в наши врагове"?

 

Н.С. Не искам от разумните хора да се хващат на играта "не гледай, какво правя, а ме слушай, какво ти говоря". По скоро бих им казал: „Гледайте какво правя (или поне се старая) – това е Ислямът”. 

___

Хубаво! Радвам се, че го забелязвате! Защо именно там е проблемът - в теорията на исляма, която се явява инструктаж за практиката на Злото!

Делата от времената на разпространението на исляма са с насилие, а делата от съвремието ни упорито и многократно показват зверско, нечовешко насилие!

 

Н.С. И аз искам да Ви попитам нещо. Кадрите които гледате, сигурен ли сте, че не са режисирани от някой, който иска хората да погледнат на Исляма именно по начина, по който Вие го виждате? Или пък, сигурен ли сте, че тези 10-12 годишни деца, които секат глави, не са били свидетели преди това как обезглавяват техните родители?

___

Сигурен съм!

Същите тези кадри са направени и излъчени от хора зверове, именно за да се ПОХВАЛЯТ и да отчетат дейност с извършеното! И за да сплашат враговете си, да донесат ужас в сърцата им. Тези кадри не са направени от българска, християнска американска, или израелска медия. Тези хора говорят на арабски, и тези кадри се въртят в арабски страни, и в интернет, който е ничия територия!

Деца, които са видели, как обезглавяват техни родители, не могат и не бива да бъдат тласкани да поемат по пътя на такова зло, на такъв грях, още от детска възраст!

Вие можете ли да заставите или даже да посъветвате децата си да отсекат главата на паднал и вързан човек?

И при какви условия, ако "Да"?

 

Н.С. Ни най-малко не искам да оправдавам подобни действия от когото и да било, но по време на война няма как да не се стигне до такива сцени. Не мислите ли?

 ___

Не, не мисля. Войната е страшно и жестоко нещо. Но има неща, които са немислими и безкрайно греховни даже и на война. Да заставяш деца да секат глави, да палиш и гориш живи хора, да убиваш по зверски начин цивилни, да режеш с моторна резачка вързани хора, да ядеш сърцето на убит противник...това са немислими и недопустими при каквато и да е война зверства!

 

Н.С. Цитат: „Ислямът е изтъкан от насилие”. А какво ще кажете за инквизицията? Ако имаше как и тя да се припише на Исляма ...

___

Първо, инквизицията е атрибут на католицизма от средновековието.Нито аз съм католик, нито в днешното ни съвремие има подобни на ислямските пратики в която и да е от версиитена християнството. 

Второ, инквизицията всъщност е засегнала твърде малко по брой хора (няколко хиляди за няколко века, из цяла католическа Европа), и е имала характера на разследване и доказване за връзка с Дявола. Тоест, това е бил метод за изтръгване на признания, основан на невежество, незнание, и религиозни предразсъдъци. Този метод и практиката на инквизицията не са се разпространявали като политически практики в политическите войни с други народи и държави, или с друговерци.

Докато при исляма, ДНЕС, нещата звучат и зглеждат точно така, както е видно из целия интернет по фотографии и видео-клипове.За наше (мисля си, че и за ваше) огромно съжаление.

Нещо трябва да се направи!

Или с теорията на исляма, или с практиките, или с мюсюлманите!

Някой и някак си трябва все пак да избере страната на Доброто, и на човешкото!

Трети вариант няма!

 

 

Само да напомня, че всичките крайно неуважаеми политически недоразумения от 1990 година насам обслужват този ислям, прегръщат се точно с тези ислямисти, съюзяват се именно с тези джихадисти, и въвличат България на страната на Злото. Всички до един, без изключения, работят за ислямизацията на България, за отслабването ни като държава, за прокуждането на народа, и за присъединяването ни към Турция в качеството ни на безплатен подарък, без пушка да пукне!

 

А последните 2 (всъщност, 3, ако броим и служебното недоразумение) правителства вече са се заели и физически да заселват страната ни именно с такива, като тези от кадрите, включително от именно тези страни. Те вкарват хиляди (а уговорката е за десетки хиляди, или повече) от 80 и нещо "сирии", на които са дали етикета "бежанци" по определение.

 

Крайно неуважаемите политически недоразумения Rosen Plevneliev, Бойко Борисов (Boyko Borissov), Kristalina Georgieva, Nikolay Mladenov, Solomon Passy, Пламен Орешарски, Kristian Vigenin, Ангел Найденов, Sergei Stanishev, "Пърхащият с мигли" (по Магда Ташева) костюмарчо Цветлин Йовчев са пряко отговорни и виновни за провеждането на тази политика!

 

Те се съюзяват с тези, които режат вързани хора с моторни резачки, карат деца да секат глави на повалени вързани пленници, горят живи хора (и в Нигерия, и в Сирия!), ръфат сърцата на убити войници. Те са похарчили вече 258 млн лева (думи на Ангел Найденов миналата седмица) но не могат и не искат да намерят 2.58 пъти по-малко пари, за да бъде построена защитна стена по подобие на израелската на границата им с Египет, която е надежден щит за нелегални мигранти, престъпници, и прочее джихадистка салафи-уахаби сган.

 

Помислете си, трябват ли ни такива политици.

Помислете си, на чия страна сте самите вие, и какво бъдеще виждате, и искате да видите за децата си (ако имате) или за децата, които искате да имате.

 

Не знаете какво да направите, за да спрете това ли?

Просто е!

Само кажете, ако наистина не знаете, и аз ще ви кажа.Пари няма да ви искаме. Достатъчно ще е да похарчите 15-20 минути от времето си дневно.

Но да го направите!

 

Това се нарича гражданско поведение, това се нарича истинско обществено мнение.

Ако вие не изречете, не напишете, и не разпространите вашето мнение, ще изпълнявате мнението на други. Други, на които вие плащате, но отказват да спазват обещаните си обществени задължения, и да работят във ваш/наш интерес.

Същите "други", като изброените политически негодяи отгоре.

И в това им помагат българоезичните средства за масова дезинформация, като BNT1, bTV, TV7, NovaTV, и други. Повечето от тях платени също с вашите/нашите пари, но работещи срещу нас, срещу интересите на обществото, срещу интересите на държавата България, срещу интересите на Н.В.Българския Данъкоплатец.

 

А сега натиснете на препратките долу, и изгледайте материала. За да разберете, на чия именно страна са "нашите" управляващи (обслужващи всъщност други, чужди нам управляващи), и обслужващите ги проституиращи средства за масова дезинформация. 

 

http://www.playradio.bg/blog/?p=179




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13750468
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930