Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 00:08 - Новото оръжие за катастрофиране на самолети - Хелладс / HELLADS! Четете още на: http://www.budnaera.com/201501/152167940.html#ixz
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.budnaera.com/201501/152167940.
html#ixzz3VhzmJubv
Новото оръжие за катастрофиране на самолети - Хелладс / HELLADS!

image
Flight Radar screenshot

 
 

Известно е, че рязката промяна в магнитното поле води до блокаж в компютърните системи на самолета, включително и до блокиране на вратата на пилотската кабина, заключваща се електронно. А точно с промяна в магнитното поле на земята работи системата ХААРП, която уврежда климата на земята ни напълно целенасочено. И сваля самолети. Като се сменя магнитното поле на земята на определени точки, се играе с атмосферното налягане, което от своя страна предизвиква бури и климатични катастрофи. И това е задачата на ХААРП!
Според мен тези ужасни самолетни катастрофи, все по-чести и все по-необясними напоследък, се дължат на човешката безотговорност. Някои с много пари и власт решиха, че могат да го играят Господ и да променят климата на земята. Наричат го Геоинженеринг, а всъщност причиняват небивали бури, завихряне на атмосферата с резки промени в налягането й, поразяване на цели райони и страни на земята с небивали преди наводнения или засушавания.
Това тайно геомагнитно, антигравитационно, лазерно оръжие на Пентагона е разработвано през последните няколко десетилетия в тайните военни бази на Пентагона и с него са свързани зачестилите напоследък медийно разпространявани теории за извънземно нашествие и прочие небивалици. Целта е да се скрие това демонично оръжие, което си играе с геомагнитните сили на планетата ни без да е наясно с последствията.

Истината е, че геомагнетизмът на земята е бил известен на древните ни предци Древните българи, които са го използвали за строеж на своите скални светилища, мегалитни храмове и подземни олтари във възхвала на Бога и за лечение на тялото и ума си с магичната сила на земята. - https://www.kaldata....те-българи-дол/

Днес сме свидетели на точно обратното явление - геомагнитната мощ на земята е впрегната в алчните глобализаторски планове за световно господство. Което от своя страна обяснява зачестилите напоследък посегателства над Древната история на човечеството - системно са разрушавани и бомбардирани древните храмове и исторически свидетелства за Мъдростта на Древните българи, основатели на първата човешка цивилизация - Каменната.
https://www.kaldata....овната-история/

И колкото и да се опитват западноевропейските правителства да скрият истинската причина за самолетната катастрофа, пришивайки я върху един загинал пилот, който няма как да стане и да се защити, съществуват и други източници, които свидетелстват за истината.

Министерството на Отбраната на Руската федерация съобщава, че според сведения на Северния флот са прихванати в деня и мястото на самолетната катастрофа във Френските Алпи електромагнитни аномалии, а така също и в граничещите райони на Италия и Швейцария. Тези елекромагнитни аномалии са причинени от американските бойни самолети, излитащи от базата Авиано в Италия, които са провеждали учение с изпитание на новото американско лазерно оръжие, наречено Хеладс (? с една дума върви в ада...) - High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS).
По същото време, в което е станала ужасната катастрофа на германския самолет, радиолокационните граждански системи са замлъкнали според съобщения на авиодиспечерите. Известен факт е, че при излитане и кацане на американските бомбардировачи Б1 радиолокационните съоръжения излизат извън строя.

А сега нека да си припомни колко бази на американските ВВС има у нас!
България също е част от този пъклен план, а небето й е нашарено от химическите следи на тайнствените самолети извън графика.
И докато се правим, че проблемът не съществува, самолети с невинни деца на борда ще падат, домове ще потъват под водата.
Нашият мъдър народ има една хубава поговорка: Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват!
http://www.whatdoesi...m/index1852.htm
http://politikus.ru/...ermanwings.html
(High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS)

kaldata.com



Четете още на: http://www.budnaera.com/201501/152167940.html#ixzz3VoLTseta 
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия 



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13754794
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930