Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2015 21:52 - Пол Робъртс: Кланетата и лъжите на САЩ и Израел са безкрайни
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
0



 
https://alterinformation.wordpress.com/2014/08/17/20010233/
Пол Робъртс: Кланетата и лъжите на САЩ и Израел са безкрайни

Бившия финансов министър на САЩ в кабинета „Рейгън“ отправи остри критики към САЩ и Запада в анализ, публикуван на личния му сайт

image

Уважаваният финансист и бивш финансов министър на Съединените щати по времето на президента Роналд Рейгън заяви, че с действията си САЩ води света по пътя към „последната война“.

„Барабаните на войната бият силно във Вашингтон, европейските столици и проституиращата Западна медия“, започва коментарът си Пол Робъртс.

Според бившия финансов министър на САЩ войната срещу Русия е самоцел на Северноатлантическия алианс:

„НАТО отчаяно се нуждае от война и този път целта е Русия – основна ядрена сила. Смъртоносните последствия от подобна война ще се разпрострат отвъд Европа, САЩ и Русия и ще засегнат целият свят. Западните лъжи спрямо Русия застрашават живота на земята и доказват, че Запада е едновременно безразсъден и безотговорен.“, заяви Робъртс.

Пол Робъртс нарича европейските държави „американски васали“ и хвърля отговорността за клането в Украйна над правителството, което според него изпълнява нарежданията на Вашингтон:

„Клането организирано от Вашингтон и ръководено от подставеното от Вашингтон правителство в Киев и американските васали от ЕС, което се провежда в бившите руски територии, които днес са украински, е не просто широко непредставлявана в Западната преса тема, но то е или отричано или за него се обвинява Русия“, пише бившия финансов министър на САЩ.

Робъртс недоумява защо лидера на Германия – Ангела Меркел безропотно изпълнява нарежданията, идващи от Вашингтон, въпреки че те са в разрез със собствените интереси на Германия и Европа. Според Робъртс, Израел и САЩ са държави-убийци:

„Защо Меркел позволява на Вашингтон да притиска Германия в конфликт с Русия, който произвежда огромно недоволство на Русия спрямо Германия? Това не е ли показател за провала на Ангела Меркел като лидер на Германия? Управленията на Клинтън, Буш и Обама поведоха света по пътя на последната война. Как е възможно тази злина да остане незабелеязана? Двете държави-убийци се наричат САЩ и Израел. Толерирайки техните безкрайни кланета и лъжи светът трябва да се подготви за своята собствена смърт“, заявява американския финансист.

 

 

__________________________________________

използвани източници: „Paul Roberts“ – INSTITUTE FOR POLITICAL ECONOMY



Тагове:   война,   сащ,   Израел,   кланета,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13745173
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930