Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 21:07 - ТПТИ - Трансатлантическото споразумение между САЩ и ЕС
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 871 Коментари: 0 Гласове:
0



 Христина Христова

"ТПТИ - Трансатлантическото споразумение между САЩ и ЕС, чрез което САЩ цели пълен контрол над природните и човешките ресурси в Европа, унищожаване на населението с ГМО отрови, унищожаване на земята с добив на шистов газ, край на държавните суверенитети и демокрацията, пълно икономическо и правово заробване на европейските държави.
Тази брошура, която се чете из цяла Европа, вече е преведена и на български. Гражданските общества в Европа надигнаха своя глас и протестират срещу продажната политика на ЕС, който е просто сателит на САЩ и води преговорите по споразумението в пълна секретност.
Тъй като у нас няма гражданско общество и робската ни психика предполага спасяване поединично кой както може, и тъй като народът ни не е способен да функционира в статут на държавен суверенитет, камо ли да го желае, в България протестът срещу ТПТИ е в твърде начална фаза. Благодарение на усилията на Солидарна България и в частност на журналиста Иво Христов, много от тъмните страни на ТПТИ бяха осветени за будните и мислещите хора у нас.
Тук е текстът на брошурата на български и всеки може да се запознае с жестоките опасности на ТПТИ, чието подписване не бива да бъде допускано от нито едно европейско правителство. Така или иначе, нашите продажни олигофрени биха го подписали на мига, ако зависеше от тях, но за радост не зависи от тях. Надеждата е гражданските общества в Европа да не го допуснат. Но все пак е нужно и ние да бъдем информирани, въпреки че други ще изнесат тази битка вместо нас, както обикновено."
___
ТПТИ е чисто САЩ инициатива. Да напомня. Това е план за заробването не само на бившите соц.страни, а за целия Европейски континент.
Всъщност, не е план за разробване. А за унищожение. Но така, както англосаксите обичат: за сметка на унищожаваните, с помощта на унищожаваните, и ограбваните. 
Те буквално ни заставят да купим въжето с примката, да го наденем сами на врата си, и сами да си ритнем столчето. Като преди това сами сме си изкопали гроба. 
Проблемът им е, че някой после трябва да ни зарови. Но, според мен те вече и това са го измислили - как да си платим даже и за заравянето ни, когато вече няма да ни има. Нас, и повечето от децата ни."

image ТПТИ – харта за дерегулации, атака срещу работните места и край на демокрацията Когато през пролетта на 2014 г. беше публикувано първото издание на тази брошура, малцина можеха да предвидят, че Трансатлантическото партньорство в областта на търговията и инвестициите (ТПТИ) скоро ще се превърне в една от най-горещите политически теми в Европа. Само една година по-късно настоящат… SOLIDBUL.EU Споделяне


Тагове:   споразумение,   сащ,   Европа,   ТПТИ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705560
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031