Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 07:08 - РАВНОСМЕТКАТА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.10.2014 07:11


 http://newsline.bg/read_more.php?post=3272
Лидерът на ГЕРБ-Враца Милчо Григоров: Спете, българи, ДПС унищожава България
image
image Публикувал: image Категория: Сподели новината в:
2014-10-12 14:59:48 Васил Стоянов 3822 Общество
    image image image image

Създава се  нова ислямска турско-ромска държава, защо никой не търси сметка на Мая Манолова за изборния парадокс. Браво на Дупница. Такива хора трябват на родината ни, с вас сме всички. Сега трябва да се спретнат протести. И не само в Кюстендил и Дупница, а навсякъде. Защо софиянци не организират един протест?, това заяви за вестник „Вяра” в интервю по Фейсбук лидерът на ГЕРБ- Враца Милчо Григоров. Ето какво още каза той: Трябва да се организират кметствата с автобуси, кой с какво намери, защото е новият възродителен процес в България! На дупничани само ще кажа: Не е справедливо да се сърдите на ГЕРБ и Бойко Борисов, защото законът за изборите е на Мая Манолова, а не виждам някой от Кюстендилска област да й търси сметка. БСП и ДПС се целуваха по митингите. ДПС е враг на всички.

По Изборния закон имаше промени, нанесени от Мая Манолова от миналата година. По него работиха разни „граждани” като Бисер Петното, Бареков, Шамара. ГЕРБ искаха промени и събрахме над 500 000 гласа подписка, но не ни уважиха. ГЕРБ е в управлението на страната от 5 години, затова никой не може да обвинява ГЕРБ за останалите 20 години, където ДПС е основният враг на страната и движи съдбата на България. Депутатите на ГЕРБ бяха мнозинство, но срещу тях се изправиха Конституционният съд и други. Цветан Цветанов надигна глас и сега поръчково си е подсъдим и затова няма оправия в държавата. В моето родно село, както и в почти няколко области, ДПС е победител, а в тях няма турци.

Северозападна България почти изцяло е на ДПС. Това е проблем на всички българи, а не само на ГЕРБ. Ислямизират циганите, това е целта. С тях стават много. И голямата грешка на ГЕРБ е, че се съгласи на избори по време на Байрама. Само протестантските християнски църкви работят сред ромите. Те са единствените, които проявяват грижа към ромите, за запазване на техния морал и български дух. В протестантските общества е спасението. Православието за съжаление го няма никъде. Ние, българите, като народ рано или късно ще се оправим, но с турците и циганите какво ще правим? Това е въпросът и е почти нерешим. И никой партия не се заема сериозно с него. ДПС е политическа партия, създадена на религиозно-етническа основа, градяща политиката си на етническо-малцинствен принцип, която разделя нацията и не се приобщава към нея, не иска да се интегрира и злоупотребява с неграмотността на цял етнос, подкупвайки го, принуждавайки го да приеме друга вяра, обичаи и традиции и това е заплаха за цялостта на държавата, на „етническият мир“ и трябва да бъде спряна, а лидерите й съдени за държавна измяна!

ДПС масово ислямизира бедните неграмотни цигани, кръщавайки ги „турски цигани“! От години тече нескрита асимилация на циганския етнос от страна на ДПС в цялата страна! Начините са много, от промиване на мозъци с пари, заплахи, до обещания за всякакви „благини“ и защита, само и само да припознаят исляма като своя религия!

ДПС официално и открито си е поставило за цел да превърне в свой електорат 1 500 000 цигани. Плановете били движението да се превърне в първа политическа сила. Заедно с 800 000 етнически турци ДПС възнамерявало да си осигури 2 300 000 души твърди поддръжници.

Ако от ДПС успеят в мръсното си престъпно деяние, цяла България ще заприлича на циганския квартал в Пазарджик със джамии и вой на ходжи ! Пробивайки в Северозапада, който досега, а и сега все още се води червен бастион на комунизма, купувайки масово циганите, те вече създават младежки структури и за жалост в нея участват и немалко българи, подгонени от безпрецедентната мизерия или продали се за огромни суми безродници ! „Червените аги“, възпитаници на Държавна сигурност, каквото е цялото ръководство на ДПС, не без помощта на БСП са най-големите врагове на България и най-голямата заплаха за етническия мир в страната!

Това ще е краят на България и краят на Род и Родина!!!



Тагове:   ДПС,   цигански етнос,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709277
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031