Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2014 14:34 - Царската щерка Калина бере душа в Мароко
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 476 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
http://politikata.net/царската-щерка-калина-бере-душа-в-маро/59944/?xjt=1



image

Царската щерка Калина бере душа в Мароко

15.06.2014 in Общество

  Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on pinterest_shareMore Sharing Services6  

Княгина Калина бере душа в болница в Мароко и според царското комюнике й е наложен стриктен режим и забрана да пътува.Като причина се споменава гинекологична операция, която Калина претърпяла преди известно време, но истината ще се окаже много по-притеснителна, пишат жълти издания.

Публична тайна сред аристократичните среди в Мароко е пристрастеността на Калина къмнаркотиците и по-специално тревата, която все още се продава почти легално в Мароко, пише Уикенд. Именно оттам дошли проблемите на Княгина Калина, докарали я до болницата.

 Твърди се, е направила тежък кръвоизлив след злоупотреба с дрогата. Младата жена била стабилизирана и се върнала в Мароко, където обаче продължила със забранените субстанции. За безотговорното й поведение спомогнало и отсъствието на Китин, който е организатор на фестивал в западната част на пустинята Сахара. Той бе открит на 8 юни, но на церемонията бил само Муньос, който уточнил, че синът и жена му са останали в Рабат, без да разкрива повече подробности.

 Калина трябваше да бъде почетен гост на рождения ден на татко си и дворецът във Врана вече бил готов да я посрещне заедно с Китин и Симеон-Хасан. Тя дори щеше да бъде патрон на ревю в чест на царя, на която трябваше да дефилират модели на студенти по мода от няколко висши училища.

 Симеон и съпругата му Маргарита били сломени от зависимостта на дъщеря си, но тъй като отдавна са свикнали с наркоманските й изцепки, нямало какво да сторят. За тайната на Калина царското семейство знае още от юношеските й години, но тогава неприличното й поведение е определяно като ексцентрично, а родителите се надяват тя да загърби проблема с напредването на възрастта.

Най-малко дете в семейството и единствена щерка разглезената Калина е абсолютната любимка на баща си. Той не й отказва нищо и не налага строг бащински контрол над възпитанието й, за разлика от това на братята й. Калина посяга към дрогата от любопитство, но бързо се пристрастява и това е причината семейството да я прати на гъза на географията в Мароко. Там български дипломати я засичат абсолютно напушена по магазини и заведения. На няколко пъти връзва тенекия за празненства в нашето посолство, въпреки че предварително обещава присъствие. Не се грижи за детето си, често обикаля улиците странно облечена, мръсна или с безумни прически. С дни изчезва и от семейния дом, но Китин е безсилен.

Заради близките връзки на Симеон с кралското семейство в Мароко пресата там не закача наркоманката, но за никого в столицата Рабат пристрастеността й не е секрет. Българските служители в университетите или в големи строителни фирми също с възмущение коментират поведението на принцесата, която все повече затъва в дрогата. „Ситуацията излиза от контрол, това става опасно за живота й”, коментират запознати.

http://bradva.bg/bg/article/article-11774#.U53ljJSSzfI




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749170
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930